Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Kızlar merhaba, 40. haftamın içindeyim ve sabahları bebeğim böyle dimdik ve yamuk bir çıkıntı halinde oluyor. Gün içerisinde de bazen bu pozisyona geliyor sağ tarafıma ayaklarıyla basarak. Bilgisi olan var mı? Bu arada bu sivrilik başı değil, doktorum başının aşağıda olduğunu, doğum pozisyonunu aldığını söyledi. Nedir bu Allah aşkına, o kadar gerdiriyor ki kendini, hem çok canım yanıyor hem de acaba bebeğim içeride rahat mı değil diye düşünmeden edemiyorum
Eki Görüntüle 3551738
Bende ultrason masasına ne zaman yatsam böyle garip bir şekilde sivriliyor 🤣 normal bence pozisyondan rahatsız oluyorlar galiba ☺️

Sormadım ama pazartesi gideceğim sorabilirim unutmazsam öncedende çok yaşadığım için çok takmadım
Maşallah yavrucuklarımıza, inşallah normal bir durumdur. Ben Pazartesi tam 40 haftamı dolduruyorum, doktora da gideceğim zaten. Allah büyüktür bakalım, elim sürekli karnımda hareketlerini ölçüyorum

Ultrason kâğıdında bazı değerler benim de geri ya da ileri çıkıyor ama doktorum hiç bi şey demiyor kilosu iyi diyor sadece sizinkiler nasıl kâğıtta . Benim de 36+1de 2850ydi pazartesi tekrar gidicem normalde diyete dikkat ediyordum ama bu hafta adapte olamadım bakalım kilo aldı mı aynı mı bebiş 😬
Ultrason kağıdına çok bakmıyorum doktorum kendisi ultrasondan bakarken hem bilgilendiriyor hem ultrasondaki grafiği ekrandan gösterip anlatıyor. Gecenkinde bir tık gelişimin altındaydı ve bu zamana kadar olan bütün eğrileri hep gösterdi ilerlemesini vs gösteriyor yani her ultrasonda. 35+3 te 2600 dü (35+0 göründü ) diyet hiç yapmadım her defasında abandım 😁

Yok yaa ıkınma hissi gelmediğinin olacağını sanmıyorum büyükçe ebatlı birşey çıkıyor sonuçta baskıda oluyor biraz pek hissedilmeyecek gibi değil,
Hah işte ya ilkinde ben biara ıkınmadım yönetemedim daha doğrusu acıyı ve baskıyı benide şikayet ettiler annemlere ikna edin vs diye sonra yönetmeye başlayınca kolay ca doğmuştu eğer devam etseydim çırpınmaya sonu sezaryen yada kötüye gidiyordu
Teşekkür ederim detaylı açıklaman için 🤩 peki ıkınma hissi geliyor da o anki ağrı sancıdan dolayı güçsüz mü düştün? Yalnız annenlere şikayet etmeleri 😂

Ultrason kağıdına çok bakmıyorum doktorum kendisi ultrasondan bakarken hem bilgilendiriyor hem ultrasondaki grafiği ekrandan gösterip anlatıyor. Gecenkinde bir tık gelişimin altındaydı ve bu zamana kadar olan bütün eğrileri hep gösterdi ilerlemesini vs gösteriyor yani her ultrasonda. 35+3 te 2600 dü (35+0 göründü ) diyet hiç yapmadım her defasında abandım 😁
Bende şeker olunca mecbur diyetle devam ediyorum 🤦🏻‍♀️ ama genelde bebeğe kilo aldıran şeyler tüketiyorum tabiki de . Bakalım kaç kilo doğacak yaramaz 🌺

Zumrut sen kac haftaliksin ? Senle biseler ogrenme cabamiz 😀😀
Ben çok detaycıyımdır ve gereksiz yere heyecan yaparım 😂 bu yönümü kabul ettim artık. SAT a göre 36+4 ultrasona ise 37+2 hangisi baz alınır bilmiyorum ama artık iri bebek olacak dedikleri için doğumu kolaylaştıran egzersizler yapıyorum 😂 bebek de aynı yerde duruyor hiç oralı değil. Senin kaç?

Kızlar doğum yapan annelere bir sorum var, benim bebişe işitme testi yapıldı bugün ve iki kulaktan da kaldı. Anne karnında su kaçmış olabilir çoğu bebekte karşılaşıyoruz zaten 3 kere teste giriyorlae totalde dedi ve haftaya gün verdi. Aynı şeyi yaşayan var mı? Sonradan testi geçti mi bebeğiniz?

Anladım canım yine de iyi maşallah🤲🏻 ama işte sadece 100 gram alması beni tedirgin etmişti seni de etmiş🙈 doktorum o çok önemli değil demişti ama insan yine de merak ediyor bakalım 3 ün üstüne çıksaydık biz de bir🤲🏻 ama olsa olsa en fazla 2800 olmuştur herhalde 8 günde diye düşünüyorum
Benimkide zayıf biraz gelişim geriliği başladı bakalım acil durum olmazsa 8 Mart'ta gidicem inşallah ele avuca gelmistir

Kızlar doğum yapan annelere bir sorum var, benim bebişe işitme testi yapıldı bugün ve iki kulaktan da kaldı. Anne karnında su kaçmış olabilir çoğu bebekte karşılaşıyoruz zaten 3 kere teste giriyorlae totalde dedi ve haftaya gün verdi. Aynı şeyi yaşayan var mı? Sonradan testi geçti mi bebeğiniz?
Hiç takma kafana benim iki kızımda defalrca kaldı ama duydugundan emindim ustelemedim ikisinide ikinci testten sonra goturmedim kalma sebepleri derin uykuya gecmiyorlardi o test derin uykuda olması lazım birde ilk dogdugunda kulakta sıvı oluyor

Kızlar merhaba, 40. haftamın içindeyim ve sabahları bebeğim böyle dimdik ve yamuk bir çıkıntı halinde oluyor. Gün içerisinde de bazen bu pozisyona geliyor sağ tarafıma ayaklarıyla basarak. Bilgisi olan var mı? Bu arada bu sivrilik başı değil, doktorum başının aşağıda olduğunu, doğum pozisyonunu aldığını söyledi. Nedir bu Allah aşkına, o kadar gerdiriyor ki kendini, hem çok canım yanıyor hem de acaba bebeğim içeride rahat mı değil diye düşünmeden edemiyorum
Eki Görüntüle 3551738
Ayaklar ayaklar 👣

Teşekkür ederim detaylı açıklaman için 🤩 peki ıkınma hissi geliyor da o anki ağrı sancıdan dolayı güçsüz mü düştün? Yalnız annenlere şikayet etmeleri 😂
Sancı kuvvetli geliyordu benimde hiç dayanma gücüm yok ondan başkası yerimde olsaydı çok daha kolay geçirirdi eminim çok kolay bir doğumdu aslında 2 saat te bitmişti

Evet evet bizimki de kaldı hatta o sıra yenidoğan tüm bebekler kalmıştı tekrar getirin dediler sonradan bir sorun olmadı

Ben çok detaycıyımdır ve gereksiz yere heyecan yaparım 😂 bu yönümü kabul ettim artık. SAT a göre 36+4 ultrasona ise 37+2 hangisi baz alınır bilmiyorum ama artık iri bebek olacak dedikleri için doğumu kolaylaştıran egzersizler yapıyorum 😂 bebek de aynı yerde duruyor hiç oralı değil. Senin kaç?
Benim 38+2 oldu. Ya ben egzersiz yapmaya cok korkuyom diger gune dogururum diye😀😀

Back