Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
Amin canım inşallah Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin bebişlerimiz sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah 🤲🏻😍
Aminnn benim de detaylı haftaya inşallah . Şu ağrılarıma bakalım perinatoloji doktoru ne diyecek. İnşallah bizler de iyi sonuçlar alırız.

Sevgili teyzecikler buda benim oğluşumun ultrason fotoğrafi 🥰

Eklentiler

• IMG_20250228_171221.webp
    IMG_20250228_171221.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 10
Aminnn benim de detaylı haftaya inşallah . Şu ağrılarıma bakalım perinatoloji doktoru ne diyecek. İnşallah bizler de iyi sonuçlar alırız.
Benim de 2 hafta sonra falan inşallah güzel sonuçlarını bekliyorum 😍 inşallah iyi geçer

Kızlar yarın sabah detaylım var lütfen şu mübarek Ramazan ayı başlarken dualar edelim birbirimize hepimiz de güzel sonuclarla gelelim buraya 🤲❤️ dua edin bana da lütfen inşallah su plesanta yukarı çıkmıştır da içim bir rahatlar artık. Evladım da sağlıklıdır inşallah ❤️ 😍 çok stres bastı heyecan bastı ❤️😍
Dularım seninle canım benim 🥰🥰güzel haberlerle geleceksin eminim 🤲🏻
Evet hayırlı güzel bir ayın başlangıcı bu gece sahura kalkacağız tutan arkadaşlarımda varsa Rabbim kolaylık versin inşallah bol dualar edelim bebişlerimiz için ❤️

Bende söylenenlere ilaveten, bi konuya cevap yazıldıysa ekstra bişi eklemiyceksem defaatle yazmıyorum. Aynı şeyleri habire okumakta sıkıcı oluyor. Ben ilk sayfadan bu yana tüm yazıları okudum ama kim neyi yazmış net bi fikrim yok kişileri hala tanımıyorum 😅 kimin kızı kimin oğlu olcak onlara bile daha alışamadım. kişilere değil olaylara konulara çözümlere odaklanıyorum çünkü okurken 😛
Şey bu ben değilmi ya djdjdjd sürekli giriyorum bende okuyorum takipteyim olaylarq aşinayım ama dediğin gibi kim kimin olayıydı hiç bilmiyorum ☺️fikrim olanlara yazıyorum merak ettiklerimide sordum sağolsunlar illa ki bi yorumda bulunan oldu . Zaten merak ettiklerim benden önce konuşulmuş bile oluyor okudkça aaa evet böyşeymiş diyebiliyorum🥰

Kızlar ben 3 gün önce gittim doktoruma haftaya gel kalbine filan bakalım dedi bu detaylıda yapılacak işlem değil mi acaba 19. Haftada olacağım o tarihte acaba detaylı mı bakacak? Birde çikolata işe yarıyor mu bizimki cenin pozisyonundan çıkmadı bir türlü büzülüp durdu doktor zar zor boyuna filan baktı ne elini gösterdi düzgün ne bacagını 🥲 ne yiyeyim giderken kaç dkda etki eder?
Ay kader ortağım .Kuzucum tam 2 haftadır bende gidiyorum detaylıya kızım kendini inatla göstermiyor pozisyonda değiştrmiyor bi kaç güne yine gel tekrar bakalım diyor doktor gidiyorum yine aynı en son 3 çıkolata yiyp girdim aa yeter artık olmuştuk inan hiç etki etmedi dedim yürüyüş etkiler mi yok o kendi istemesi lazım . Dediği gibi biraz zaman alabiliyor bizede sırtını döndüğü için yüz ölçümlerini hiç yapamadık mutlaka görmeliyim diyor doktor ama benim nazlı kızım ne zaman isterse heralde😂

Kızlar yarın sabah detaylım var lütfen şu mübarek Ramazan ayı başlarken dualar edelim birbirimize hepimiz de güzel sonuclarla gelelim buraya 🤲❤️ dua edin bana da lütfen inşallah su plesanta yukarı çıkmıştır da içim bir rahatlar artık. Evladım da sağlıklıdır inşallah ❤️ 😍 çok stres bastı heyecan bastı ❤️😍
Canım benim plesanta yukarı çıkmış detaylıda söyledi seninde öyledir büyük ihtimalle

Bir kaç keredir yazıyorum ama buraya yazdığım hiç bir şeye siz arkadaşlardan cevap alamıyorum. Hep aynı kişiler hep aynı kişilere cevap veriyor gibi. Birbirimize yardımcı olmayacaksak neden bu forumdayız?
Kimse zorla cevap vermiyor sadece soru sormak için yazıp kimseyle başka iki kelam etmezseniz insanlar da sizin sorularınızı dikkate almayabilir.

Ben birine yardım etmek amacıyla buraya üye olmadım açıkçası. Konu açılmışken siz kaç kişiye yardımcı oldunuz şu zamana kadar merak ettim ?

Ben sade türk kahvesi ve çikolata yedim doktor tavsiye etmişti önceki kontrolde hareket etmiyor küsmüş rüşvet ver falan dedi, detaylida yedim içtim yarım saat sonra girdim baya hareket ediyordu, elini de ağzına sokmuş emiyordu yumruk halinde hoşuna gitmiş 😂😂
Bizim bütün kontrollerde kızım ya olmaması gereken bir köşeye gitmiş ya da dizleriyle evet dizleriyle yüzünü kapatmış oluyor 😅 dediklerini uygulayacağım canım umarım bu sefer ufaklık güzel pozlar verir bize 💞 Pazartesi detaylımız var önce sağlıklı olsunlar bütün bebişlerimiz.

Bizim bütün kontrollerde kızım ya olmaması gereken bir köşeye gitmiş ya da dizleriyle evet dizleriyle yüzünü kapatmış oluyor 😅 dediklerini uygulayacağım canım umarım bu sefer ufaklık güzel pozlar verir bize 💞 Pazartesi detaylımız var önce sağlıklı olsunlar bütün bebişlerimiz.
Bizde çok işe yaradı benim de öyle totosu dönük yatıyordu önceki kontrolde de anlattım ya araya sıkıştirmis kendini sırtını dönmüş yatıyor dedi onbeş dk dürttü yok kıpırdamadı üzüldüm doktor da çikolata sade türk kahvesi falan dedi işte bu sefer yapıp gittim, sırttan ölçüm yaparken önünü döndü ön bakarken ayak döndü öyle parça parça hızlı tamamladı, yumruğunu emerken de foto yakalamış koymuş e nabiza görüntülere, çok iyi geldi bana inşallah sana da yarar 🥰

Bizde çok işe yaradı benim de öyle totosu dönük yatıyordu önceki kontrolde de anlattım ya araya sıkıştirmis kendini sırtını dönmüş yatıyor dedi onbeş dk dürttü yok kıpırdamadı üzüldüm doktor da çikolata sade türk kahvesi falan dedi işte bu sefer yapıp gittim, sırttan ölçüm yaparken önünü döndü ön bakarken ayak döndü öyle parça parça hızlı tamamladı, yumruğunu emerken de foto yakalamış koymuş e nabiza görüntülere, çok iyi geldi bana inşallah sana da yarar 🥰
Hayati organlarını göstersin de bazı arkadaşlar daha sonra tekrar çağrılmış doktorum da geçen kontrolde umarım detaylıda böyle yapmaz dedi. Sıkıntı şu ben ilçedeyim 1.5 saat yol gideceğiz detaylı için. Bi de işten izin almam da zor umarım tekrarlamadan tek seferde hallederiz 😇

Hayati organlarını göstersin de bazı arkadaşlar daha sonra tekrar çağrılmış doktorum da geçen kontrolde umarım detaylıda böyle yapmaz dedi. Sıkıntı şu ben ilçedeyim 1.5 saat yol gideceğiz detaylı için. Bi de işten izin almam da zor umarım tekrarlamadan tek seferde hallederiz 😇
İnşallah tekte halledersin ya, uzakmış senin 😊 hic olmazsa rica edersin biraz yürüyüş falan yapıp tekrar baksın diye anlays gösterir yani, zor çünkü o kadar yol faln sıkıntı

Avokadoyu bende severim ikiye bölüp oyuk kalan kısma bol limon döküp kaşıklıyorum 😋😋
Ay ne güzel ya inşallah bende severim ❤️😍😅🤲
Dualarım seninle, tüm anne adaylarıyla ❤️
Sağol canım benim. İnşallah güzel haberlerle geliriz 🤲❤️
Kızlar ben 3 gün önce gittim doktoruma haftaya gel kalbine filan bakalım dedi bu detaylıda yapılacak işlem değil mi acaba 19. Haftada olacağım o tarihte acaba detaylı mı bakacak? Birde çikolata işe yarıyor mu bizimki cenin pozisyonundan çıkmadı bir türlü büzülüp durdu doktor zar zor boyuna filan baktı ne elini gösterdi düzgün ne bacagını 🥲 ne yiyeyim giderken kaç dkda etki eder?
Valla neden 19. Haftada istedi bilmiyorum onu kuzum da çikolata gerçekten işe yariyor onu biliyorum. Hareketleniyorlar. Ben yarım saat önce falan yiyiyorum yetiyor o süre sanırım 😍
Ya ben nçbetli çalıştığım için. Hafta içleri genelde evdeyim gündüz. Nöbete de az gidiyorum o zamanlar hep dinlenme modundayım. Ama işe bi gidiyorum 16 saat bazen 24 saat full ayaktayım nasıl dengelenir bilmiyorum 😀😀 valla dua edeceğiz başka yolu yok 😀
Allah kolaylık versin kuzum benim ❤️ 🥰 inşallah bir an önce seninki de çıkmış olur da rahat edersin 🥰❤️🤲
Kizlar güzel haberlerle geldim çok şükür herşey yolunda plesentam yukarı çıkmış 💃
Maşallah canım çok çok sevindim ne güzel haberlerle geldin darısı başımıza 🥰😍🤲
Lavaboda peçeteye sildiğimde açık pembe renk lekelenme gördüm apar topar geldik doktora şükür bebekle alakalı değil dedi idrardan dedi bol su iç ve dinlen dedi ilk defa yaşıyorum bunu çok korktum
Çok geçmiş olsun canım benim ❤️ dikkat et inşallah bir daha tekrarlamaz. 🤲
Çok şükür ayrıntılı ultrasonum çok güzel geçti 🥰
Çok sevindim canım benim hadi bakalım sıra sabah bende 🤲❤️😍
Bende bugün detaylı ultrasona girdim çokk şükür herşey yolunda kızım güzel pozlarda verdi çok mutlu oldum ☺️ bir çok kişi girmiş detaylıya ne güzelki bi sıkıntı yaşayanda olmamış 🙏🏼 inş sağlıkla tamamlayalım bu süreci 🥰
Çok sevindim canım gözün aydın hadi bakalım darısı başımıza biz de güzel haberlerle geliriz inşallah 🥰 🤲
Dularım seninle canım benim 🥰🥰güzel haberlerle geleceksin eminim 🤲🏻
Evet hayırlı güzel bir ayın başlangıcı bu gece sahura kalkacağız tutan arkadaşlarımda varsa Rabbim kolaylık versin inşallah bol dualar edelim bebişlerimiz için ❤️
İnşallah canım benim ❤️ 😍 çok teşekkür ederim bol bol dua ediyorum herkese hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah 🥰 ❤️ 🤲
Canım benim plesanta yukarı çıkmış detaylıda söyledi seninde öyledir büyük ihtimalle
Ay inşallah canım benim inşallah ya sabah öğreneceğim nasipse bakalım ❤️🥰🤲

Back