Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim bebeğini analı babalı büyütsün İnşallah 💚 Şuan nasıl hissediyorsun? Bebeğin kaç kilo doğdu? Ağrı sızın var mı?
Çok tesekkur ederim şuan daha ne hissettiğimi bilemiyorum açıkçası ama çok güzel duygular 🥰🥰 bebeğime hep 4 kilo üstü iri bebek dediler o yüzden sezeryan oldum ama 3.500 doğdu miniğim. Ağrı var evet maalesef bir de benim ağrı esigim de çok düşük ilk günler zor geçti ama geçti çok şükür yine ağrı var tabii ama normal hayata döndüm çok şükür. 3 gün felan sürüyor yani ağrı sızı

Kız 1cmde ne bayiliyon ksndjnsjdnd 9 cm de oldun mesela ikinmiyosun geri cekiyosun kendini örnek veriyorum açılma tam aslında ama sen strese girdin bebiş girdi bu durumda devlet sezeryana goturuyor o an, bi kadın diğer yatış yaptığım yerde ikinmadi bagiriyodu sadece stres işin içine girdi herhalde sezeryana ucurdular düşün ksndkdjdkdj

Bi de sancı suni ise bagirirsin diye düşünüyorum ben 😂 kendi sancinsa oek sanmıyorum bayiltin diyecegini 5-6 dediklerinden sonra çektiğim sancılar aşırı gelmisti bana cidden sanirim 5-8 arası insani zorluyor en çok. kendi kendime neden ozele gitmedim en azından prenses doğum olurdu diyodum sürekli hemde sjbdjsjdjddjjdjdjd sonra birden pıt bu sancı yerini cidddi diyorum ıkınma isteğine bıraktı evet o da zor ama ikinma muhabbeti başladığı an geldiler zaten ebeler su patladı vs derken yarım saate doğdu (düşün benimki zor olmasına rağmen yarim saat) sıkıntı etme kendine bu kadar 🥰 güzel düşünelim güzel şeyler olsun 🧿🧿🧿🧿
Keşke doktor da senin kadar bilgilendirse en azından için rahat olurdu, şuan bir aydınlanma geldi 😂 insanı en çok bilmemezlik korkutuyor.

9 cm de sezeryana alıyorlar mı ki?
Bir de o ıkınma isteğinin gelmediği de mi oluyor ileriki açılmalarda?

Keşke doktor da senin kadar bilgilendirse en azından için rahat olurdu, şuan bir aydınlanma geldi 😂 insanı en çok bilmemezlik korkutuyor.

Ya bilmiyorum ne için aldilar tam ama herkes toplandı kadının odasinin başına ikinmiyo diye kizdilar baya baktilar oluru yok zaten bebiş de strese giriyor hemen öyle durumlarda sezeryana yollarilar benim bildigim bu jdbdjdndjdnd senin özel değil mi yahu isteğine bağlı sonuçta vazgeçme hakkin yok mu 4-5 cm de vazgectim sezeryan alin vs gibisinden

Hepiniz sağlıkla alırsınız kucağınıza insaAllah 🩷🤲
Manuel pompa almıştım doğumdan önce, çöp oldu hiç ise yaramadı, benim hem sütüm gelmedi hemde göğüs ucum yoktu yani bebek tutamadi göğsümü hala da tutamıyor silikon uç kullanıyorum mecbur, ama sütüm gelmeyince bebek de memeyi ememeyince hemen lansinoh un elektrikli pompasını aldık pompa sütümü getirdi çok şükür bir süre pompayla sagip icirdik, yani bence doğumdan önce almayın doğumdan sonra lazım olursa hemen tedarik edilebilecek şeyler bunlar. Ama alacaksanız kesinlikle lansinoh elektrikli pompa iki kullanımdan sonra sütüm gelmeye başladı hem hızlı sağım yapıyor hemde sütün artmasını sağlıyor
Ben manuel almıştım ama erken doğum riski va var bebebao giyilebilir pompa aldım ama aklim hep lansinodaydi inşallah aldığım üründen memnun kalırız 🙏 çok geçmiş olsun darısı bizlere canim 💕

Yarın sabah kontrolüm var 36+4 oluyoruz. Çok heyecanlıyım. Geçen hafta bir tık geri çıkmıştı az kilo almıştı bu hafta nasıl acaba merak ediyorum. Hepimizin güzel haberler aldığı haftalar olsun. Yarın martın ilk günü❤️
Evet yaa benim de gecen hafta az cikti kg si 3170 ti dogru olmuyor zaten genelde dogunca daha az cikiyor kg ins biraz daha kg alir

Ya bilmiyorum ne için aldilar tam ama herkes toplandı kadının odasinin başına ikinmiyo diye kizdilar baya baktilar oluru yok zaten bebiş de strese giriyor hemen öyle durumlarda sezeryana yollarilar benim bildigim bu jdbdjdndjdnd senin özel değil mi yahu isteğine bağlı sonuçta vazgeçme hakkin yok mu 4-5 cm de vazgectim sezeryan alin vs gibisinden
Yok kuzu ya burada sadece devlette yapıyorlar doğumu ama vazgeçme şansı var burada kurallar pek katı değil 🫠

Canim kızlar benn geldimmm, sonunda fırsat bulabildim, kimler doğurdu neler oldu takip edemedim umarım hepiniz çok iyisinizdir. Doğumdan önce hep buraya gelip güzel haberler vermenin hayalini kuruyordum çok şükür gerçek oldu. Bebeğim yanımda uyuyor 3 günlük daha 🥹 bende size güzel haberleri vereyim dedim. Çok zor bir hamilelik geçirdim kendimce, herseyi dert edindim doğum zamanında da sezeryana bir girişim bir cikisim var sormayın tüm hastaneyi ayağa kaldırdım sinir stres vs. Vs. Hiç birine gerek yokmuş aslında çok sakin olmak gerekirmiş ben kendime hep zarar vermişim stres korku yaşayarak benim gibi olan varsa asla kendine bu işkenceyi yaşatmasın, herseyin çok güzel olacağına inanın ve tüm olumsuzlukları geride bırakın. Sezeryan doğum hakkında yada emzirme sureci hakkinda ( sütüm gelmedi ve bir cok yola başvurdugum icin tecrübelendim sanki 😅) sorunuz olursa sorabilirsiniz ben genel anestezi oldum ve memnun kaldım, ameliyat sonrası süreçler vs. Sormak istediğiniz herseyi sorabilirsiniz
Şeker bitti mi şeker bsbsbsbx

Beni alttan da defalarca muayene ettiler, devlet hastanesindeyim şu an.. ilk geldiğimde gece 4’te 1 cm açıklık var dediler, sabah 8’de 2 cm olmuş. Ama şu an ne bir sancı ne başka bir şey 😕 suni sancı istemiyorum ama pilates hareketleriyle açılma olursa diye zorluyorum kendimi 😫😫😫 nst’de sancılar çıkıyor ama ben yine de çok şiddetli hissetmiyorum.. odada 3 kişiyiz, 2’si kavuştu prenseslere ben kaldım 🥹🥹🥹
Açılma sona doğru hızlanır belki başta yavaş sonra hızlanmaya başlar

Kızlar bi şey sorucam ya ben 32.haftada çalışabilir raporu aldım ve bugün okulda son günüm . 1mart itibari ile izin başlıyor yazıyor ama ayrıyeten çalışamaz raporu alıp idareye teslim etmem gerekiyor mu bilen var mı

Kızlar bi şey sorucam ya ben 32.haftada çalışabilir raporu aldım ve bugün okulda son günüm . 1mart itibari ile izin başlıyor yazıyor ama ayrıyeten çalışamaz raporu alıp idareye teslim etmem gerekiyor mu bilen var mı
Eğer çalışabilir de süre belirtilmişse gerekmez ama belirtilmiyorsa gerekiyor sanırım

36+4 tu canim o zaman 3170 ti
Anladım canım yine de iyi maşallah🤲🏻 ama işte sadece 100 gram alması beni tedirgin etmişti seni de etmiş🙈 doktorum o çok önemli değil demişti ama insan yine de merak ediyor bakalım 3 ün üstüne çıksaydık biz de bir🤲🏻 ama olsa olsa en fazla 2800 olmuştur herhalde 8 günde diye düşünüyorum

Yok yaa ıkınma hissi gelmediğinin olacağını sanmıyorum büyükçe ebatlı birşey çıkıyor sonuçta baskıda oluyor biraz pek hissedilmeyecek gibi değil,
Hah işte ya ilkinde ben biara ıkınmadım yönetemedim daha doğrusu acıyı ve baskıyı benide şikayet ettiler annemlere ikna edin vs diye sonra yönetmeye başlayınca kolay ca doğmuştu eğer devam etseydim çırpınmaya sonu sezaryen yada kötüye gidiyordu

Anladım canım yine de iyi maşallah🤲🏻 ama işte sadece 100 gram alması beni tedirgin etmişti seni de etmiş🙈 doktorum o çok önemli değil demişti ama insan yine de merak ediyor bakalım 3 ün üstüne çıksaydık biz de bir🤲🏻 ama olsa olsa en fazla 2800 olmuştur herhalde 8 günde diye düşünüyorum
Aynen canim beni de tedirgin etti beslenemedigini dusunuyorum ama aksine ben yemeye calisiyorum hersey anlamadim hic

Aynen canim beni de tedirgin etti beslenemedigini dusunuyorum ama aksine ben yemeye calisiyorum hersey anlamadim hic
Ben de aynı şeyi düşündüm. Her şeyden de yiyorum . İlk gebeliğimde böyle bir şey yaşamadım. Plesanta kordon ile ilgili de sıkıntı yok dedi doktorum. Bazen böyle duraklama olabiliyormuş. Bakalım bu hafta da aynı ya da gerileme olursa belki öne çeker doğum tarihini🥲

Back