Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gaz damlası ne kullanıyorsunuz canım sab sımplex ve colex bize çok iyi gelmişti. Biogaia ve colex şuruba hala devam ediyoruz. Çok ağlarsa sab sımplexte veriyoruz
Gaz damlası ne kullanıyorsunuz canım sab sımplex ve colex bize çok iyi gelmişti. Biogaia ve colex şuruba hala devam ediyoruz. Çok ağlarsa sab sımplexte veriyoruz
All benden de o kadar yatağına yatiramiyorum artık babamız da abimizld uyuyor fırsattan istifade bizde anneli ogullu uyuyoruz o zaman sesi cikmiyor keyfi yerinde
All benden de o kadar yatağına yatiramiyorum artık babamız da abimizld uyuyor fırsattan istifade bizde anneli ogullu uyuyoruz o zaman sesi cikmiyor keyfi yerinde
Ya niye boyleler anlamıyorum, kucakta baygın yatıyor, yatakta sanki hiç uyumamış, tekrar kucaklıyorum uyumiycam diye direniyor bu kez de Sabır Allah'ımEl kadarlar ama neler yapıyorlar insana.. şu gece uykusuna çok direniyo, yemin ederim efor sarfetmekten acıkıyorum.
Selam kızlar benim bebeğim bütün elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor alt damağında da kabarıklık var diş için daha çok çok erken ara sıra salyalarida akıyor ama anlamadm ben bu durum bu ayda normal mi 2 ay 10 günlük bebegm