2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yaaa aylar önce forumda okumuştum, canım benim iyi oldu hatırlattın.
Siz yaptıracak mısınız ?
Rota ağır geçebiliyor diye biliyorum ben de
Yok cnm yaptırmayı düşünmüyorum. Doğduğundan beri yoğun bakım süreci, alerji durumu, kan testi için 4 tüp kan verdik. İstemiyorum bu yüzden.

Bence 2 ay atağı, bunları aşıdan önceki 2 gün bizde yaşadık.hatta aşı ile birleşip kötü olacak diye korkmuştum. Ama şükür şuan bi şey yok

Kuzum iyi olmaya çalışıyoruz çok şükür diyelim değişen bazı şeyler var ama iyi mi kötü mi bilemiyorum ya gece uyuyan çocuk geceleri huysuzlanmaua başladı
Bu durum bizdede var sanırım bu dönem de böylee oluyor cok fazla ıkınıyor sizdede varmı.baska neler oluyor

Kızlar bebek kıyafetleri için leke çıkarıcı hangisini kullanıyosunuz ve nasıl kullanıyosunuz.benn green clean kullanıyorum ama lekeler cıkmıyor yada ben yanlış uyguluyorum.
Valla beyaz kalip sabun herseyi cikariyor silgi gibi sürtüyorum yeşil kaka bile cikiyoooo

Huzursuz uyumalar ıkınmalarla ayaktayız
Bizimki de gece 3bucukta uyandı altını açtığım gibi çiş yaptı komple değiştirdim. Daha sonra 6gibi ikinarak uyandı kakasını uğraştı yaptı ve komple üstüne çıktı,taştı. Yine komple kıyafet değiştirirken yeni giydirdigim zibina kustu,hoop baştan değiştirdim. Aşırı hareketli bir gece oluyor

Bugün 3 nöbetinde ben de varım Kimler burda bakalım

Ben burnu hırıl hırıl o kadar açmama rağmen artık et var gibi gelmeye başladı

Valla beyaz kalip sabun herseyi cikariyor silgi gibi sürtüyorum yeşil kaka bile cikiyoooo
Yazmadık diye deliksiz uyuduk zannedilmesin efenim, 3:30-05:00 ve 07:00 emzirme nöbetleri ifa edildi. 07:00 emzirmesi alt değişimi ve burun açma sebebiyle rötar yedi devam ediyor.

yumosamber bizimkinin de hırıltsı çok. Aspiratör ile açtık az evvel ama tam geçmedi şu buhar makinesini çalıştırayım diyorum.

minik kalp0753 canım bebek senin bebeğin en doğrusunu sen bilirsin onun İçin ama beyaz sabun çok çok zararlı. İçindeki o asit kimyasal sayesinde evet anlık bi rahatlama sağlıyor ama bebeğe kimyasal verilmiş oluyor ve alışkanlık olursa bu tarz dış uyaranlar olmadan bebekler kendiliklerinden kakalarını yapamıyorlar bilgin olsun. Kısa vadede rahat edeceğim diye uzun vadeli problemler yaşama.

Ya benimde bebeği emzirirken göğüslerim o kadar cok sızlıyor ki sırtıma vurmaya başladı emzirirken ağrısı. çok canım acıyor artık. Mastit mi oldum dicem ama göğüslerimde sertlik yok emdiğinde yumuşuyor. Bi ara acıdı geçmişti anlamadım yine neden böyle oluyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…