2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar bebeğimi kanguruya koysam bişey olurmu sizce 45 günlük acil yazarmisiniz

Sagolun cvplar için rahatladım şimdi
Ufak bir değişiklikte hemen hasta mı oldu diye dusunuyorum
Gaz çıkarıyorsa telaşlanmayın 7güne kadar dedi. Ama bizimki kolik bir bebek 4günğ geçerse fitil uygulanabilir dedi. Şu zamana kadar bir kere uyguladık zaten. Sab sımplexle colex şurubu düzenli kullanmaya başlayınca düzeldi kaka sorunumuz. Biogaida kullanıyoruz 15.gündem beri.

Teşekkür ederim canım
Bende banyodan önce pehlivan gibi yağladım geçen gün banyo sonrası giyinirken krizlere girdiğimiz için asla krem sürdürtmüyordu iyi oldu böyle. Birde kaynatıp sürün zeytinyağını diyorlar ben hiç kaynatmadım ama bir alerji olmadı

Kızlar sünnet işini halledelim diyoruz önümüzdeki iki hafta içinde. Eşim belki aralıkta gemiye katılacak o gitmeden ne olur ne olmaz erken yaptıralım dedik. Doktorumuzda yaptırabilirsiniz yalnız sizden baya parça gidecek dedi güldü geçen hafta ayy stresi şimdiden sardı beni ya

Benim sızdırmıyor ama kullanırken altına alt açma örtüsü seriyorum.çok fazlamı sızdırıyor?
Evet ya alt açma örtüsü mantıklıymış bugün buzdolabı poşetini kare şekilde kesip gider kapağını öyle kapatacağım bakalım inşallah sızdırmaz alt açma örtüsü de sereyim

Ohh iyi yapmışsın,bizimki de eğer çok acikirsa banyo sonrası kıyametler kopuyor giyinene kadar masaj vs hak getire. Ama açlık durumu normal olursa banyo sonrası masaja bayılıyor özellikle de yüzüstü yatarken yapılan masaja
Ay valla o kadar çok bilgi var ki insan ne yapacağını şaşırıyor

Canım biz de sünnet olayını halletmeye düşünüyoruz bu yakın zamanda, küçükken olsun bitsin diyorum ama ben de aynı telaş yapıyorum tedirgin oluyorum bir taraftan da

Poposindan fitil olarak vermiuorum canim, leke çikarmada kullaniyorum camasirlarda sonra makinaya koyup dalin deterjanla yıkıyorumm. Ben onu dmk istemistim

Bu arada kaka ve gaz sorunu icin gunde 1 kere 1 cay kasigi kimyon suya katip iciyorum cok rahatlatti bizi

Hiç kullanmıyorum zaten neden sızdırdı anlamadım bu zamana kadar yoktu böyle şeyleri
Zamanla oluyor demekki bilemedim bende canım
Bizde mama saatinden önce yaptırıyoruz yoksa kusuyor reflüden dolayı. Bazen çığlıklardan havluya sarılı mama yediğimiz çok
Canım biz de sünnet olayını halletmeye düşünüyoruz bu yakın zamanda, küçükken olsun bitsin diyorum ama ben de aynı telaş yapıyorum tedirgin oluyorum bir taraftan da
Aynı durumdayım bende ya büyüyüncede daha zor eliyle eller acıtır falan. Bir iki çişten sonra sıkıntı yok diyorlar ya hayırlısı artık bakalım

Bizde mama saatinden önce yaptırıyoruz yoksa kusuyor reflüden dolayı. Bazen çığlıklardan havluya sarılı mama yediğimiz çok
Bizimde var öyle havluya sarılı emme seanslarımiz

Aynı durumdayım bende ya büyüyüncede daha zor eliyle eller acıtır falan. Bir iki çişten sonra sıkıntı yok diyorlar ya hayırlısı artık bakalım
Aynen farkında olmadan yaptırmak en iyisi, kolaylıkla iyileşme oluyormuş öyle diyorlar hayırlısı bakalım

Lifalifin kuru meyvelisini alsam mu böylece tatlı ihtiyacımı da böyle gidermiş olurum
İlk oğlumda 1 buçuk yıl süt diyeti yaptım .sutsuz aradığınızr çok şeyde yardım edebilirim. Çok ağır süt alerjisi vardı bir çok şey deneyimledim maalesef.

Rezene aksine gaza iyigelir diye biliyorum. kendi doktorumun tavsiyesiyd. Hem süt arttirma hem gaza iyi gelir bolca tüket demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…