• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Biz de dün olduk aşımızı aynı şekilde hem huzursuz hem de atesleniyor. Mamasının bi kısmını içmiyor ,memede de düzgün çekmiyor. Olumsuz etkiledi bu aşı bizi
Biz aşıyı olali 3 gun oldu hâlâ cok huzursuz ve istah gitti. Hiç mama içmiyor, memede bile nazlaniyor. Uykuya dalmasi çok zorlaştı.

Ahh o maflor damla bizi perişan etti. 1 aylıkken doktor önerisiyle basladik. Bebegimin kakasi yesile döndü, ishal oldu , bir günde 12 kez kaka yaptığını bilirim. Kakasi mukuslandi doktora soyledim kaka tahlili yaptı, kakada amip pozitif. Doktor dediki dizanteri olmuş. Antibiyotik verdi 10 gun kullandık. Yavrum aglama krizlerine giriyordu. Meger sut alerjisi varmis. Buradaki annelerin yorumları bana çok faydalı oldu başka bir doktora gittim o anladı süt alerjisi olduğunu. Ne üzülmüştüm o günlerde. Dediğiniz gibi meger maflorda süt proteini varmis.
Çok geçmiş olsun. Maalesef işte bazen bilmeden böyle şeyler başlandığında daha kötü olabiliyor . Bizimki o kadar ilerlemeden farkettik hemen kestik mafloru .

Ahh o maflor damla bizi perişan etti. 1 aylıkken doktor önerisiyle basladik. Bebegimin kakasi yesile döndü, ishal oldu , bir günde 12 kez kaka yaptığını bilirim. Kakasi mukuslandi doktora soyledim kaka tahlili yaptı, kakada amip pozitif. Doktor dediki dizanteri olmuş. Antibiyotik verdi 10 gun kullandık. Yavrum aglama krizlerine giriyordu. Meger sut alerjisi varmis. Buradaki annelerin yorumları bana çok faydalı oldu başka bir doktora gittim o anladı süt alerjisi olduğunu. Ne üzülmüştüm o günlerde. Dediğiniz gibi meger maflorda süt proteini varmis.
Vah yavrum.. Boşuna mı içmiş oldu antibiyotiği?

Birde kızlar 17 günde 300 gram almış norma mi sizce
Bizim de 1 ayda toplam 600 gr almış. Geçen haftadan beri de 100 gr. Normal dedi ebe. Artık takmayacağım kiloyu. Emdiği kadar emziriyorum zaten daha napabilirim ki. Yoruldum vallahi

4. Ay uyku gerilemesinde dediğiniz gibi oluyor. Özellikte Gündüz uyku süreleri de azalmışsa, desteksiz uyuyamıyorsan ya da desteklerse bir yenisi daha eklendiyse, uykuya dalması uzun sürüyorsa uyku regresyonu var demek oluyor. Gelişimsel bir dönem. 2 3 hafta sürmesi bekleniyor
3. Aydan beri yaşıyoruz uyku sıkıntısını, gerileme bizde erken başladı sanırım dediğiniz gibi uyku süreleri kısaldı ama uykuya yeni bi destek eklemedim hep kucağımda pış pış yapıp uyutuyorum

Back