2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Böyle şeyler hep geceyi bulur zaten telaşla iş yaptığımızdan herhalde bizimde dün kaka yapmadığı için bütün gece ekstra ıkındı şimdi azıcık yapmış rahatlatmıştır diye umuyorum
Biz de tam o saatlerde aynıydık çok uykum var çok
Aynen şimdi yeniden uyuttum inşallah rahat bir uyku çeker bütün gece huzursuz uyudu hep

Yaa ever aman uykusu bölünmesin beslenip devam etsin dedikçe böyle şeyler oluyor ahh inşallah rahatlamıştir da güzelce huzurla uyur minik

minik kalp0753 hashsgsg ya ben hani kabız olan bebeklerin poposuna sabun koyuyorlar ya onu zannettim çamaşır yıkama olayını nedense anlamamışım, bazı uykusuzluk algı problemleri
Çok afedersin canım

Ben almadım da almayı düşünüyorum kullandığın buhar makinesinden memnun musun

Kızlar bebek kıyafetleri için leke çıkarıcı hangisini kullanıyosunuz ve nasıl kullanıyosunuz.benn green clean kullanıyorum ama lekeler cıkmıyor yada ben yanlış uyguluyorum.
Zararlı mı bilmiyorum ama ben sadece lekenin üstğne fairy damlatıyorum, makineye atıyorum. Dalan granül sabun kullanıyorum deterjan olarak mis gibi çıkarıyor lekeleri

Kızlar kehribar kolye alıcam ama 4. Aydan sonra takılması tavsiye edilir diyorlar. Biliyor musunuz? Ne zaman takmak lazım

Katlanabilir banyo küveti gider kısmından sızdırıyor kızlar nasıl düzelteceğim ben bu durumu

yumosamber eşim yurtdışından almış çok önceden kuzum o yüzden burda bulamayız, kullanan başka arkadaşlar fikir verirler
Kaloriferleri yakmadığımız için henüz başlamamıştık ama hırıltı arttı baya o yüzden başlarız bugünden sonda buhar makinesine. E odada 3 kişi olunca oksijen azalıyor

Ben de her gün havalandırıyorum evi ama buhar makinesi de şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…