2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Kızlar şimdi benim bebeği 4 ay 11 günlük oldu. Bu aralar çok fazla uykudan ağlayarak kalkıyor ama nasıl bir ağlama asla sakinleşmiyor çığlık çığlığa bağırmalar falan yani böyle olan var mı ne yapacağımı şaşırdım çok üzülüyorum o öyle ağlarken
Gunduz uykularimiz hep boyle arkadasim bizim. Aglayarak uyanmasa bile uyandiktan bir sure sonra basiyo cigligi cucem.

Benimkinin de gazı çok özellikle gündüzleri uyanık olduğunda sürekli ıkınıyor hiç bir şey çare etmedi. Beslenirken bile zorlanıyor ıkındığı için kusuyor + reflü tabi🤦🏻 gaz için ekstra bişey yapıyor musunuz yoksa Sizinde mi denediğiniz hiç bişey işe yaramadı
Az önce o şekilde uyandık yine. Gaz sancısı bizimkinin derdi

Benimkinin de gazı çok özellikle gündüzleri uyanık olduğunda sürekli ıkınıyor hiç bir şey çare etmedi. Beslenirken bile zorlanıyor ıkındığı için kusuyor + reflü tabi🤦🏻 gaz için ekstra bişey yapıyor musunuz yoksa Sizinde mi denediğiniz hiç bişey işe yaramadı
İşe yarayan bir şey yok maalesef. Bagırsakları alışacak. Gaz çıkarmayı öğrenecekler, hareketlendikçe rahatlayacaklar. Gaz masajı yapıyorum, bacaklarını hareket ettiriyorum, ellerinden tutup kaldırıyorum karın kasları güçlensin diye, karın üstü egzersiz yaptırıyorum, probiyotik kullanıyorum. Başka yapacak bir şey yok.

Acaba. 6. Ay aşısıda mı 4. Ay gibi tepki verecek çok üzülüyorum ya küçücük canları var zaten
6. Ay asisinda cocuk felcini agzidan damla olarak veriyorlar. Diğerleri yine iğne. 4. Ay genelde sıkıntı oluyor.bizim aşılar geriden geldiği için daha olmadık.benide panik basti

6. Ay asisinda cocuk felcini agzidan damla olarak veriyorlar. Diğerleri yine iğne. 4. Ay genelde sıkıntı oluyor.bizim aşılar geriden geldiği için daha olmadık.benide panik basti
4.ay karma aşı evet biraz sıkıntılıymış acaba ben özel menenjit aşırı yaptırdım bu karma aşı biraz fazla gelir mi çocuğa

Aşı akşam ateş yaptı. Kulaktan ölçtüm 37.5 çıktı. Huzursuzdu Calpol verdim. Ateşi düştü. Sabah 7 gibi 38.2 oldu. Üzerini çıkardım. İlaç vermedim. Daha iyi gibi

Ben o çizginin boylu boyunca mavi olması diye duymuştum. Ama nerden, sağlam kaynaktan mı tam hatırlamıyorum. Osman doktor da 4 5 çişli Bez diyordu. Doluluğuna takılmadan. Zaten aa bezi dolmuş değiştireyim dediğimiz bez öyle çok ağır olmuyor ki. Benim bebeğim erkek olduğu için özellikle ön kısım çok şiştiği için ben nispeten daha fazla değiştiriyorum bezini.
Ya mesela ilk şişik bezi sabah alıyorum. Sonra öğlen bir şişik bez. Sonra bi de akşam. Ama böyle dolu dolu artık bez yumuşamış şekilde falan. Öyle olunca 3 ediyor. Ama eğer kaka yaparsa gün ortaları şişik olmayan yarı dolu şekillerde alıyorum ve 4 5 etmiş oluyor. O yüzden 3 bez az mı diye bi endişelendim de. Eğer böyle dolu dolu 4 5 bez lazımsa bizimki az emiyor diyeceğim

Ya mesela ilk şişik bezi sabah alıyorum. Sonra öğlen bir şişik bez. Sonra bi de akşam. Ama böyle dolu dolu artık bez yumuşamış şekilde falan. Öyle olunca 3 ediyor. Ama eğer kaka yaparsa gün ortaları şişik olmayan yarı dolu şekillerde alıyorum ve 4 5 etmiş oluyor. O yüzden 3 bez az mı diye bi endişelendim de. Eğer böyle dolu dolu 4 5 bez lazımsa bizimki az emiyor diyeceğim
Yok yaa kilo alımı iyiyse 4 5 yeterli zaten. Öyle dolu dolu olamaz ki her bez

Back