Çok du dikişim bacağıma doğru ama 10 günde bitti gitti iz bile yok nerdeyse eski haline döndü çok şükür iki doğum türü içinde riskler var galiba ikisindende korkuyorsun ve kararsız kalmış gibiisn ama sakin ol güvendiğin bir doktor var mı mesela doğumları nasıl yaptırıyor araştır sezaryenler artık dikişsiz oldu eskiye göre kolaylaştı ama geçen biri kötü deneyiminden bahsetti kimsenin tahmin etmeyeceği bir durum oldu mesela, kimside çok kolay geçirdi vajinal doğumdada böyle bindebir başa gelecek olan olay arkadaşımızın başına gelmiş, ben bu yüzden doktor seçimime dikkat ettim sezaryende olabilirim ona da hazırlıklıyım doktorumdan herkes çok memnun kalıyor eli hafif yapıştırma yapıyor bastırma itiş kakış hiç bahsetmiyor hastalar, normal doğumdada çok sakin olduğunu kısaca ondanda memnun kalınıyor bende onu tercih ediyorum aslında vajinal doğumda çağırmayacağım önceki tecrübemden dolayı ebeden de memnun kaldım dikişide çok hoşuma gitti vc de yanma olmadı mesela demekki dokuları iyi karşı karşıya getirdi ki bana masajda teklif etti dikiş olmaması için ben kabul etmedim ama bu sefer kabul ederim

sende bu şekilde karar verebilirsin hepsi üç beş gün içinde geçici olan şeyler bebeğine odaklan herzaman aklın onda olsun