• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Bu gün sabahtan beri ne zaman emse kusuyor bizim cadı. Mama verdim onu da kustu. Bazen çökelek gibi bazen de süt çıkarıyo. 5-6 kere oldu şimdiye kadar. Neden olabilir acaba
Cnm reflü baslangici olabilir dikkat et sen. Özellikler de sut ürünleri başta olmK uzere alerjen gidalar veya sogan tahin sucuk aci biber gibi miodeyi yoran gidalar tukettiginde mi oluyor ona dikkat et. Aman refluye donmesin cok zor🤦
Kızlar bebeğim 1 ay 17 günlük hala 2 saatte r emziriyorum geceleri siz de böylemisiniz ? Bi de hala sarılığı geçmedi gözlerinde ne yapıcaz ?

Bebişimin de gözlerinde kaldı biraz sarılık, zamanla geçer inşallah. Gece kendi uyandığında emziriyorum
Kizlar moral bozmak istemem ama onceligimiz bebisler tabiki. O yüzden söylüyorum ki uzayan sarilik dojtor takibi gerektiren bir durum. Kan yahlillerine fakan bakiliyor diye biliyorum. Onun sebebini arastiriyorlar falan Bi doktora görünün isterseniz.

Back