• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Canlarım çok teşekkür ederim 🙏

Annem ne yazık ki hastanede neredeyse bir aydır ben de yanında kaldım bir süre. Beyninde tümör çıktı ve operasyon geçirdi. Tam iyilesecek dedik yarası enfeksiyon yaptı tekrar ameliyat geçirdi.

Bu arada ben de tabi hem çocuk hem annem hem hamilelik derken biraz helak oldum.

Artık ben başa çıkamayınca anneme hastanede refakat edebilecek birini ayarlamak zorunda kaldık. Bakalım daha da yolumuz var sanirim ama bu hamileliğimin tadını çıkarmayı çok isterken çok başka şeyler geldi başıma 😔

Ama iyiyim çok şükür. Bebislerim bile bana çok destek oldular sağolsunlar. İnşallah güzel günler gelir de daha çok buralarda olabilrim ❤️

Ne tatlisniz çok teşekkür ederim hatırlayıp sorduğunuz için 🥰
Kuzucum çok geçmiş olsun çok merak ediyordum seni. Rabbim yardımcınız olsun inşallah bununla geçmiş olsun 💐 tez zamanda sağlık versin Rabbim.

Günaydın🫶🏻♥️ gecen güzel gecti de gündüzüm pek iyi degil sanırım kol hareketsiz kalinca ağrı yapmaya başlıyor. Gece yatana kadar gayet iyiydim suan biraz morarmış bir yerin sızlaması gibi agri var ama iyiyim çok şükür kullanıyorum kolumu inatla kitlenmesin iyice diye :)
Helal olsun 😁 geçmiş olsun canım

Annem ne yazık ki hastanede neredeyse bir aydır ben de yanında kaldım bir süre. Beyninde tümör çıktı ve operasyon geçirdi. Tam iyilesecek dedik yarası enfeksiyon yaptı tekrar ameliyat geçirdi.

Bu arada ben de tabi hem çocuk hem annem hem hamilelik derken biraz helak oldum.

Artık ben başa çıkamayınca anneme hastanede refakat edebilecek birini ayarlamak zorunda kaldık. Bakalım daha da yolumuz var sanirim ama bu hamileliğimin tadını çıkarmayı çok isterken çok başka şeyler geldi başıma 😔

Ama iyiyim çok şükür. Bebislerim bile bana çok destek oldular sağolsunlar. İnşallah güzel günler gelir de daha çok buralarda olabilrim ❤️

Rabbim Şifa versin tez vakitte inşallah 🙏🙏 cok geçmiş olsun. Dualarım sizinle🤲

Kızlar sürekli uyku hali ve ani 2 haftada bir bir kilo gibi bir kilo aldım böyle şeyler yaşayan var mı Protestan kullanan kadınlar size de aşırı uyku hali yapıyor mu 🥹 ayrıca da birden sivilcelendim

Kızlar sürekli uyku hali ve ani 2 haftada bir bir kilo gibi bir kilo aldım böyle şeyler yaşayan var mı Protestan kullanan kadınlar size de aşırı uyku hali yapıyor mu 🥹 ayrıca da birden sivilcelendim
Bende de sivilcelenme boynumda çıkmaya basladi bu hafta birden boynum mayin tarlasina döndü. Progestan kullanmiyorum ama birden çıktı birde ben yara sivilceye dayanamiykrum hemen kopartiyorum krem de kullanamadigim icin onsallah lekesiz atlatirim

Benim sivilce değil de boynum hep kırmızı böcek sokmuş gibi leke leke oldu hafifliyor belirginleşiyor snairim üç haftadır falan böyle, yüzümde bazı bölgelerde sivilce çıktı yoğun değil, tabii ergenligimde bile sivilce tek tük cikardigimi regli günlerimi fix tek sivilceyle gecirdigimi düşününce bu fazla 😂

Benim sivilce değil de boynum hep kırmızı böcek sokmuş gibi leke leke oldu hafifliyor belirginleşiyor snairim üç haftadır falan böyle, yüzümde bazı bölgelerde sivilce çıktı yoğun değil, tabii ergenligimde bile sivilce tek tük cikardigimi regli günlerimi fix tek sivilceyle gecirdigimi düşününce bu fazla 😂
Aynen. Bende ergenlikte ve regl günlerinde 1 2 sivilce cikarirdim şimdi yüzümün heryeri sivilce demekki bu haftalarda çıkıyor hepimizi sivilce bastigina göre birde kırmızı lekeler oluştu yüzümün bı kaç yerinde annem diyoki kızın olsa güzelliğini alır diycemde seninki erkek diyo bende dedim ki güzel yüzlü bı oğlum olacaktır 😂

Bende de sivilcelenme boynumda çıkmaya basladi bu hafta birden boynum mayin tarlasina döndü. Progestan kullanmiyorum ama birden çıktı birde ben yara sivilceye dayanamiykrum hemen kopartiyorum krem de kullanamadigim icin onsallah lekesiz atlatirim
Bende yüzümdekilerı sıkıyorum yoluyorum inşAllah kalmaz kalırsa yanarım 🥹

Kızlar bu arada son bir kaç gündür kalbim sanki kulağımda atıyor gibi. Resmen kalp sesimi duyuyorum. Hatta emin olamadım başta saat gece 2 falandı. Eşime diyorum ki davulcular neden bu saatte geçiyor dkdkd 🤣🤣🤣 aşkım davul sesi yok diyor hayır duymuyor musun diyorum. Meğer kalp sesimmiş 😱 hamilelikte kan basıncı artıyor belki o yüzdendir diye yorumladım ama sizlerde de oluyor mu merak ettim

Kızlar bu arada son bir kaç gündür kalbim sanki kulağımda atıyor gibi. Resmen kalp sesimi duyuyorum. Hatta emin olamadım başta saat gece 2 falandı. Eşime diyorum ki davulcular neden bu saatte geçiyor dkdkd 🤣🤣🤣 aşkım davul sesi yok diyor hayır duymuyor musun diyorum. Meğer kalp sesimmiş 😱 hamilelikte kan basıncı artıyor belki o yüzdendir diye yorumladım ama sizlerde de oluyor mu merak ettim
Bazen oluyor canım evet hamilelikte kan basıncı arttığı için kalp hızlı çarpıyor olabilir soluna yatıyorsa da mesela benim kalbim hızlı çarpar

Aynen. Bende ergenlikte ve regl günlerinde 1 2 sivilce cikarirdim şimdi yüzümün heryeri sivilce demekki bu haftalarda çıkıyor hepimizi sivilce bastigina göre birde kırmızı lekeler oluştu yüzümün bı kaç yerinde annem diyoki kızın olsa güzelliğini alır diycemde seninki erkek diyo bende dedim ki güzel yüzlü bı oğlum olacaktır 😂
Mantıklı bak 🤩benim ki kız aynısını bana da diyorlar 😂

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin güzel annene tez vakitte inşallah ❤️ 🤲 dualarimdasiniz 🤲

Bende erkek annesiyim bana da öyle diyorlar ben şunu anladım ki hamile olduktan sonra bu kız erkek hurafeleri harbiden hurafemiş yani yok cildin güzelleşecek dediler yok saçların mükemmel olacak dediler yok erkek annelere enerjik olur dediler ne uykudan uyanabiliyorum yüzüm zaten sivilce doldu saçlarım da çok dökülüyor 😁😁😁

Çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin inşallah ♡

İnşallah canım benim inşallah iyi düşünmek için elimden geleni yapıyorum 🤲❤️ evet eskisehirdeyim çok sevindim bir Eskişehirli bulduğuma 😊 Tanser takipliyim bende. Kızımı da Tanserde dogurmustum. Benim yeğenim eşimin yeğenleri hep Tanserde doğdu ailecek Tanserciyiz 🤣😅 çok iyi bir doktor sağolsun ❤️ sen Kütahya'da misin
Evet canım bende oğlumda onda doğurdum ama hatta tayin sebebiyle son iki hafta gitmiştim ona 38.haftadan sonrası baktı diyebilirim ona rağmen kabul etti beni rahatlattı gerçekten iyi bir doktor😊
Evet canım Kütahya dayım burda doktor arıyorum resmen ama Tanser bey gibisini bulamadım daha🥲

Back