• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Bence senin dediğin doğru olabilir. Doktorum öyle dedi ama sonuçta kadın doğum doktoru o. Çocuk doktorunun verdiği bilgiyi daha güvenilir buluyorum. Ama şu da var ne yersek içersek çocuğa sütten geçiyor. Besin alerjisi olursa anne diyet yapıyor emzirdiği sürece mesela. Tümden ilişkisi yok diyemeyiz. Eskiler hep der ya ayağını sıcak tut, çocuk senden gaz alır diye. Kafamız karışıyor işte.
Hep bir bilinmezlik 😊 Annelik böyle bir şey demek ki sürekli tecrübe edinerek deneyimleyerek öğreneceğiz 😊

Ya bi de kadın neye uğradığını şaşırıyodur zaten bi yandan canı yanıyo. Karşıdan her şey çok kolay tamam herkese aşırı üzülmeleri de beklenmez ama bu kadar da olmamalı. Bi de tek sağlık sektöründe var bu ya insan gibi davranmıyorlar başka hiçbir kurumda böyle davranılmıyor. Bankaya git okula git herkes normal davranır sağlıkçılar köpek gibi davranıyor insana onlara muhtacız diye mi böyle oluyor anlamıyorum
Evet maalesef öyle aşırı kaba davranıyorlar . Ben öyle yapana direk karşılık veriyorum umrumda bile olmaz valla

sen ondan önce doğurmuştun papatya113 papatya113 ile aynı zamanda😅 senden ve papatyadan çok haber bekledik o zaman🙈 senden haber geldi şükür🤲🏻❤️ ama hala papatya113 papatya113 dan ses yok😢
Canım benim ♥️ yazmak çok istedim ama o an o telaş arasında elime alamadım telefonu 😍 birde bi anda bir canlı veriyorlar kucağına herşeyi ile sana bağlı 🥺 neye uğradığını şaşırıyorsun o kadar güzel o kadar harika bir telaş 🌺 e tabi birde doğumdan çıktım ama nasıl çıktım rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin valla benim çok zordu çok tam 24 saatte doğurdum😅 🥲ancak toparlanıyorum yeni yeni 🤗 papatya113 papatya113 oda adapte olmaya çalışıyordur inşallah biran önce haberdar eder bizi ♥️

Canım benim ♥️ yazmak çok istedim ama o an o telaş arasında elime alamadım telefonu 😍 birde bi anda bir canlı veriyorlar kucağına herşeyi ile sana bağlı 🥺 neye uğradığını şaşırıyorsun o kadar güzel o kadar harika bir telaş 🌺 e tabi birde doğumdan çıktım ama nasıl çıktım rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin valla benim çok zordu çok tam 24 saatte doğurdum😅 🥲ancak toparlanıyorum yeni yeni 🤗 papatya113 papatya113 oda adapte olmaya çalışıyordur inşallah biran önce haberdar eder bizi ♥️
Kuzum ben seni çok iyi anlıyorum. İlk doğumumdan tecrübeliyim. İnsanın hayatı değişiyor. Ki doğum da zor geçtiyse zaten telefon falan alamıyorsun eline. Ben de öyle olmuştum. Şimdi belki yine öyle olurum bilemiyorum ki. Ancak bebekli hayata uyum sağlandıktan sonra insan yavaş yavaş kendine geliyor. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Sadece iyi olduğunuzu bilmek bize iyi geldi onu demek istedim ❤️

Kuzum ben seni çok iyi anlıyorum. İlk doğumumdan tecrübeliyim. İnsanın hayatı değişiyor. Ki doğum da zor geçtiyse zaten telefon falan alamıyorsun eline. Ben de öyle olmuştum. Şimdi belki yine öyle olurum bilemiyorum ki. Ancak bebekli hayata uyum sağlandıktan sonra insan yavaş yavaş kendine geliyor. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Sadece iyi olduğunuzu bilmek bize iyi geldi onu demek istedim ❤️
Hepimiz iyi olalım inşallah 🌺🌺🥰 gün geçtikçe daha çok adapte oluyoruz bakalım zamanla bizi neler bekliyor 🙃

Benim bebeğim de en son 35+6 da 3 kg olmuştu bana da aylardır önden gittiğini söylüyor doktorlar. 4 e yakın olursa sezeryan dedi doktorum ama o kadar olur mu acaba son hafta birazcık az almış normalden onun dışında hep aynı oranda alıyordu. Bir de ultrason ölçümü doğru çıkacak mı sezeryan olsam pişman olur muyum diyorum normal yapıp pişman olmak da var kafam çok karışık 🙁
Benimde kafam çok karışık aynı sekilde ben yememede dikkat ettim ama bütün yediklerimi benim tosun almış sanki haftaya Rendevum var daha da çok kilo aldıysa sezaryana dönücem artik

Bende bayadır yokum, doğuranlar hayırlı olsun, an itibari ile bende doğuruyorum :)
Sağlıcakla gelsin kuzucuk , Allah bir avazda kolayca doğurmayı nasip etsin 🙏🏻

Kızlar bugün kontrolüm vardı 8 marta çekti doktorum tarihi 🙈 13 Marttı normalde bir anda kilo almış ve yeri daralmış 39.40. Hafta ile uyumlu çıktı beklemeyelim riske gerek yok dedi alanı daralmış.
37+2 3500 kg 53 cm. Benim aldığım toplam kilo 9 Anlamadım nasıl bu kadar oldu bir anda
Hadi hayırlısı, maşallah kuzucuga sağlıcakla gelsin inşallah 🙏🏻

Benim bebeğim de en son 35+6 da 3 kg olmuştu bana da aylardır önden gittiğini söylüyor doktorlar. 4 e yakın olursa sezeryan dedi doktorum ama o kadar olur mu acaba son hafta birazcık az almış normalden onun dışında hep aynı oranda alıyordu. Bir de ultrason ölçümü doğru çıkacak mı sezeryan olsam pişman olur muyum diyorum normal yapıp pişman olmak da var kafam çok karışık 🙁
Benimde kafam çok karışık aynı sekilde ben yememede dikkat ettim ama bütün yediklerimi benim tosun almış sanki haftaya Rendevum var daha da çok kilo aldıysa sezaryana dönücem artik

Bi ara ben de yemiyim dedim ama doktor onunla alakası yok o beslenecekse her türlü alır senden dedi sonra saldım. Sezeryan olursa bi rahatlık çöküyo zaten kaç kg olursa olsun diye :)

Ne yaparsak açılır tekrar 😅 ona göre yapmim hızlıca düzelsin....
Ağır iş yapan arkadaşımın ki açılmıştı ya çok üzülmüştük valla kızdıkda
Açılabiliyor yada iltihaplanabiliyor protein ile beslenmeye devam etmek lazım et ve kemik suyu süt ürünleri yarayı hızlı iyileştirecek şeyler bide dışardan bakım için yazmıştım onuda unutma

Ağır iş yapan arkadaşımın ki açılmıştı ya çok üzülmüştük valla kızdıkda
Açılabiliyor yada iltihaplanabiliyor protein ile beslenmeye devam etmek lazım et ve kemik suyu süt ürünleri yarayı hızlı iyileştirecek şeyler bide dışardan bakım için yazmıştım onuda unutma
Hic is yapmiyorum paso yatış o zaman düzelir inş 🫠🫠🫠 yogurt yiyorum bol bol probiyotikli falan, etten korkuyorum aalma etli kemik sulu çorba vs belki olabilir mantıklı 🤗🤗

Hic is yapmiyorum paso yatış o zaman düzelir inş 🫠🫠🫠 yogurt yiyorum bol bol probiyotikli falan, etten korkuyorum aalma etli kemik sulu çorba vs belki olabilir mantıklı 🤗🤗
Kemik alıp kaynatın günlük iç bir kase yaralrın çabuk iyileşsin 🙂
Kemiğimi ciğerimi hoşaflık malzemeler çerezimi hepsini ayarladık bile

Back