2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canım biz 3.günden sonra her gün çıkartıyoruz düzenli olarak bebeğede iyi geliyor bizede çok iui geliyor. Biz biberonla besleniyoruz vallahi o daha zor maması suyu biberonu derken inanki

Seboreik dermatit de olabilir bı baktırmak lazım. Gül hastalığı yanma yapar, ayırıcı bir durumdur aslında. Ben en başlarda coresatin pembe olanı kullanmistim iyi gelmişti, bı araştır istersen. Gül hastalığıysa hiç bir şey kullanma derim gül suyu vs bizim için pek uygun degil benim egzama da saçımda malesef, arttığında davinesin bir şampuanı var o iyi geliyor.
Ben de altını alıp elimi yıkayıp emzirmeye koşarken ıslak kaliyor, kurudu, çatladı hep

Ben de gece sarıyorum gündüz rahat birakiyorum sardığım zaman daha uzun uyuyor

Benim yumurta ile birlikte yüzümdeki asıl kaşıntı geçti. Sezo sonrası eve geldiğimde başlamıştı. İstisnasız her gün yediğim tek şey yumurtaydı. sütten önce yumurtayı kestim ve asıl kaşıntım da geçti.
Gerçekten çok ilginç süreçler. Senin de rahatsızlık baskılanmış demek ki. Paketli gıda tüketmemenin de etkisi olmuştur bence
Ben de Doğumdan sonra son zamanlarda paketli gıda çok tükettim hepsi peşpeşe etkiledi muhtemelen

Kendimize bakacak vaktimiz olmuyor ki hiç
Davinesin şimdi kullanılabilir mi acaba

Evet 2.ay aşıları canım artı rotavirus aşısı yaptırdık. Demir henüz başlamadik biz, bana aşı etkisi gibi geldi öncesinde bu kadar yoğun yoktu gaz sancısı ıkınma vs
Rotayla menenjiti öncesinde yaptırmıştım onlarda bi yan etki görmedim ama gerçekten şu 2 gündür hiç olmadığı kadar gazı var ıkınıyor hep başka bişeyimi var diye korkuyordum

Kızlar aşıdan iki gün sonra uykusuzluk ağlama ıkınma uyumaya direnç meme reddi filan yaşayan var mı?aşıya mı bağlasam 2.ay atağı mı yoksa ?Aşıdan olsa ilk gece daha çok olmaz mıydı ?bu 2.ay atağı yaşayıp bitiren var mı ne kadar sürüyor

Bizde de oldu ben demir damlasına bağlamıştım ama sanırım aşıdanmış

Kendimize bakacak vaktimiz olmuyor ki hiç
Davinesin şimdi kullanılabilir mi acaba
Malesef öyle, her fırsatta ya yemek yapıyorum, ya da çamaşır, bulaşık, ütü, arada bir kahve molam var.
Davines marka kepek önleyici şampuan ilginç şekilde saç egzamasina iyi geliyor. İlk duyduğumda ben de şaşırmıştım ama işe yarıyor. Elimin altında hep bulunur. Kortizonlu krem bile süre minimal geçiyor diye konuştuk geçen gün doktorumla ama ben yine de bunu kullanmaktan yanayım, gebelikte de bir süre kullandım.

Kızlar bebek kıyafetleri için leke çıkarıcı hangisini kullanıyosunuz ve nasıl kullanıyosunuz.benn green clean kullanıyorum ama lekeler cıkmıyor yada ben yanlış uyguluyorum.
Ben önce bı suyun altına tutup hafif citiliyorum sonra minoris leke çıkarıcı sıkıyorum iki üç fıs bı gece öyle bekliyor, sonra Dalan granül sabunla yıkıyorum. Leke kaldığı olmadı hiç çok memnunum

Rotayla menenjiti öncesinde yaptırmıştım onlarda bi yan etki görmedim ama gerçekten şu 2 gündür hiç olmadığı kadar gazı var ıkınıyor hep başka bişeyimi var diye korkuyordum
Aşı etkisi de olabilir,atak kaynaklı da. İnşallah tez zamanda düzelir miniklerimiz, huzurla uyurlar

Davinese bir bakayım. ben de her fırsatta ev işlerini yapıyorum tırnaklarımı kesmeye bile vaktim olmuyor

Bnde cok beklettigim oldu ama demekki kullandıgım pek iyi değiliş iştem geçtimi acaba baska marka alınca suda tutsam cıkarmıki

-Sunshine bu arada alerjik bebeklerde rota aşısının yapılması durumu tartışmalı. Yine doktoruna danışır, araştırırsın bilgin olsun istedim.
Yaaa aylar önce forumda okumuştum, canım benim iyi oldu hatırlattın.
Siz yaptıracak mısınız ?
Rota ağır geçebiliyor diye biliyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…