• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Geçmiş olsun canım. Elinle duş altında sağım yapabilirsin. Ben öyle atlattım. Taş gibi düğümler vardı ağlaya ağlaya bastıra bastıra açtım oraları. Bazı yerleri morartmışım hatta. Ertesi gün düzeldi. Ama çok canım yandı
Çok sağol canım ağrısı çok fena 😭 makinayla sağım yaptım az önce baktım bı sure sonra süt gelmedi bıraktım sonra elimle sağım denedim süt geldi nasıl oluyor makina mi iyi çekmiyor ben mi yapamıyorum 🥺sağ memede senin dediğin gibi bı düğüm var bastırınca baya yuvarlak geliyor solda yok mesela elimle biraz sagdim ama sonra bıraktım arada böyle sağım da yapayım ozaman

Ay çok sevindim bizim doğum tarihlerimiz de paralel demek ki normal bir şey. İnsanlar garip garip yorumlar yapıyorlar kendimi yetersiz hissediyorum böyle olunca🫤
Değerler 10'un altındaysa ve düşüşe geçtiyse önemsemiyorlar doktorlar. Bol bol emzirin diyorlar. Diğer değerleri de normalse canınızı sıkmayın.

Çok sağol canım ağrısı çok fena 😭 makinayla sağım yaptım az önce baktım bı sure sonra süt gelmedi bıraktım sonra elimle sağım denedim süt geldi nasıl oluyor makina mi iyi çekmiyor ben mi yapamıyorum 🥺sağ memede senin dediğin gibi bı düğüm var bastırınca baya yuvarlak geliyor solda yok mesela elimle biraz sagdim ama sonra bıraktım arada böyle sağım da yapayım ozaman
Evet benim de öyle makineye çok az geliyo normalde de. Hele böyle olduğunda hiç gelmiyordu. Elle sağım yapmak lazım. Çok zor vallahi kolay gelsin.

Kızlar merhaba bebekleriniz kaç dakika memede kalıyor ortalama geçen hafta 20-25 dakika emen bebeğim şu an 7-8 dakika emiyor doyuyor sanırım çünkü uyuyor ve huzursuzluğu da olmuyor ama emme süresi azaldı sanki
Her iki memeyi de veriyor musun? Bizim sağ sol beraber 1 saati buluyor 😭

Benimki de böyle acaba sütüm mü yetmiyor diyorum sıktığımda süt geliyor.Memede kalmayı seviyorlar heralde.Emme süresi azalsa çok sevinirim😄
Ozamana kadar azalır diyordum azalmamıyor olması üzdü 😅 bir de göğüslerimde hep yara var o yüzden iyileşmiyor çünkü çok sık be siddetli emiyor. Her beslenmede iki göğsümü de veriyorum çünkü birini 40 dk emerek canına okuyacak

Gönül hoca diye bir dr göremedim ama orada Elif hocayı duymuştum iyi diye
merhaba ben ankara gazi hastanesi Erhan Demirdag hocada takipliydim. doğumumu da Erhan hoca ve ekibi yaptırdı. cok memnunum iyi bir doktor. özele gore c/s fiyatı da muayene fiyatı da cok iyi. devlet düşünürseniz bir arastirabilirsinjz.

Back