• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Bebişi uyumayınca şikayetlenip kafayı yiyen, çok uyuyunca da yine mutlu olmayıp bebişini özleyen var mı benim gibi😵‍💫 az uyusa da çok uyusa da kafaya takıyorum🙄

Uyku düzeniniz nasıl? Nasıl uykuya dalıyor
Genelde memede uyuyor. Memede uyumadıysa, gazını çıkarıyorum, biraz geziyoruz evde, bez değişimi, ilaçları verme, kıyafet değişimi falan derken 1 saat geçiyor. Kucağımda hafif sallıyorum öyle uyuyor. Ama akşam saatlerinde uyumuyor. Cadı saatleri deniyormuş buna 😃

Genelde memede uyuyor. Memede uyumadıysa, gazını çıkarıyorum, biraz geziyoruz evde, bez değişimi, ilaçları verme, kıyafet değişimi falan derken 1 saat geçiyor. Kucağımda hafif sallıyorum öyle uyuyor. Ama akşam saatlerinde uyumuyor. Cadı saatleri deniyormuş buna 😃
Benim de gündüz memede uyuyor ama gece bir türlü memeyi bırakmıyor ve çekiştirip duruyor uyutması zor oluyor

Bu gün sabahtan beri ne zaman emse kusuyor bizim cadı. Mama verdim onu da kustu. Bazen çökelek gibi bazen de süt çıkarıyo. 5-6 kere oldu şimdiye kadar. Neden olabilir acaba

Bebişi uyumayınca şikayetlenip kafayı yiyen, çok uyuyunca da yine mutlu olmayıp bebişini özleyen var mı benim gibi😵‍💫 az uyusa da çok uyusa da kafaya takıyorum🙄
Ne güzel ana kucağına koydum uyuttum sonra burda rahat edemez deyip yataginw koymak için aldım uyandı 😭pişmanlıklar içindeyim hem özlüyorum hem uyusun diyorum

Ne güzel ana kucağına koydum uyuttum sonra burda rahat edemez deyip yataginw koymak için aldım uyandı 😭pişmanlıklar içindeyim hem özlüyorum hem uyusun diyorum
Binlerce kez uyuyan çocuğu yerinden kaldırmamam gerektiğini tecrübe ettim ama daha bu sabah 2 buçuk yaşındaki oğlumu uyuyakaldığı yerden kaldırıp yatağına koydum ve uyandı😵‍💫 binlerce kez pişman oldum yine😃 onlar rahat etsin diye uğraşıyorız halbuki..

Keşke çıksa ama umudum yok 1 seneyi geçti gündeme geleli C. Başkanı için seçim vaadi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyo çıkacak olsa belli bir tarih baz alınır
Benimde umudum yok 1 parmak bal çalıyorlar ağzımıza sürekli ilk yapmaları gereken şeyi en son yapıyorlar

Binlerce kez uyuyan çocuğu yerinden kaldırmamam gerektiğini tecrübe ettim ama daha bu sabah 2 buçuk yaşındaki oğlumu uyuyakaldığı yerden kaldırıp yatağına koydum ve uyandı😵‍💫 binlerce kez pişman oldum yine😃 onlar rahat etsin diye uğraşıyorız halbuki..
😂Ayy kendi kendime sinir krizleri geçirdim arkadaşım bu bebeler neden boyle

😂 Bizimki gene uuyudu ama içim hiç rahat değil ana kucağında rahatsız gibi 😭

Kızlar bebeğiniz kac gunde bir kaka yapıyor benim bir veya iki gunde bir ama arada mama veriyorum ondan mı yoksa normali bu mu bilmiyorum son bir haftadır böyle ve kakasinda hafif yeşiller vardı ve sıvı geliyor of kafamda deli sorular aydınlatır mısınız beni 😒

Kızlar bebeğim 1 ay 17 günlük hala 2 saatte r emziriyorum geceleri siz de böylemisiniz ? Bi de hala sarılığı geçmedi gözlerinde ne yapıcaz ?

C
Kızlar bebeğim 1 ay 17 günlük hala 2 saatte r emziriyorum geceleri siz de böylemisiniz ? Bi de hala sarılığı geçmedi gözlerinde ne yapıcaz ?
Canım bizdede sarılık vardı zamanla düzeldi rengi doktora gece kaldırıyorum nezaman kalkarsa ozaman emziriyorum dedim kaldırma dedi 5 saate kadar kan şekeri düşmez demişti ben öyle yaptım sen geme doktoruna sor

C
Canım bizdede sarılık vardı zamanla düzeldi rengi doktora gece kaldırıyorum nezaman kalkarsa ozaman emziriyorum dedim kaldırma dedi 5 saate kadar kan şekeri düşmez demişti ben öyle yaptım sen geme doktoruna sor
Evet canım sorayım bi. Gerçi ben uyandırmasamda kendisi alıştı uyNıyor artık her türlü

Back