2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Çok sağol canım, inşallah sizinde korktugunz gibi olmaz. Çok endişeliyim çok. hem kendim için hem ailem için. Birde aşırı dikkat eden bı çiftiz. Bugüne kadar olmadık artık olmayız derkeeen hamileliğin ilk haftalarında covid..😔
Selam, Nasılsın ?
Biz sabah kızı test yaptık pozitif çıktı. Sonra beni yaptı eşim negatifim ama eşim pozitif. Kızım benim yatağıma geliyor gece uyanıp. Bende de kesin var birşeyler tekrar test olucam. boğazım soğuk algınlığı gibi gıcık ve alın bölgemde ağırlık var.
Doktorla vs konuştun mu? yani 2 yıldır korunduk ettik okuldan geldi ya. Canım çok sıkıldı yani şu zamanı mı bulmalıydı ..

Ben Kasım ağrıları hala yaşıyorum, Rahim büyüyor cünkü.. Bol su içmek lazım..
tayt giymek ilk zamanlarda zorlamıştı beni karnıma baskı yapıyor diye. İlk gebeliğimde çok erken çıkmıştı karnım..
Şimdi bile şişlik hissediyorum karın bölgemde.

Pek bisey anlamıyorum ama burda benim 3. Bebeğim. 7+1 mis

Eklentiler

• 16431973968671822837059084314472.jpg
    16431973968671822837059084314472.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 82
Sata göre kaçsın acaba
Sata göre 8+2 falan olmam lazım. Ama ben çok takmıyorum böyle.geride falan olayını. Çünkü bi şekilde ileri bile gidiyo. Zaten ilerde bebek büyünce baş göbek be bacak boyu olarak ayrı ayrı ölçecekler. Ve yine ayrı çıkacak bacak boyu 1 hafta geri de çıkabilir beya ileri de çıkabilir aynı şekilde göbek çevresi de. Şuan 1 hafta geride olarak görünüyo ama bi kaç ay sonra ilerde de olmuş olabilir.

Insallah Mavisim insallah ❤ aslinda su bir ay geçse hersey daha net olacak Allah'in izniyle. O zaman usgde de belli olacak. Beklemek ne zor

Bir gecmisinin oldugu guvendigin doktor bulmak gerçekten cok zor. Ilk gebeligimde ben belki 10 doktor gezmisimdir. Sonra Ummugulsum hanim sagolsun 15cm miyomla normal dogum yaptırdi bana Allah'in izniyle. Sonra ameliyat oldum derken.. Insallah hepimizin sureci gonlumuze gore gecer. Doktorlarimiz tatli tatli cevaplar verir 🙂

Öncelikle cok gecmis olsun 🤲 bana kalirsa covidin en hafif donemlerinden birinde yakalandiniz. Ogrencilerim ve ailelerinden o kadar cok yakalanan oldu ki son donemde. Hepsi gerçekten hafif atlatti. Cok sevinerek dikkatimizi cekmisti. Ve avantaj olarak 3 asiniz varmis. Lütfen sakin kalin ve olumlu düşünün. Insallah grip gibi geliip gececek. Sonra hamileliginizin keyfine bakacaksiniz. Antikorunuz da olusmus olacak
Amin canım içime biraz su serpildi, teşekkür ederim 🥰

Selam, Nasılsın ?
Biz sabah kızı test yaptık pozitif çıktı. Sonra beni yaptı eşim negatifim ama eşim pozitif. Kızım benim yatağıma geliyor gece uyanıp. Bende de kesin var birşeyler tekrar test olucam. boğazım soğuk algınlığı gibi gıcık ve alın bölgemde ağırlık var.
Doktorla vs konuştun mu? yani 2 yıldır korunduk ettik okuldan geldi ya. Canım çok sıkıldı yani şu zamanı mı bulmalıydı ..
Sizede çok geçmiş olsun canım 😔 benimde boğazımda Cook hafif bı acıma, burun tıkanıklığı vardı. Sanki 3 paket sigara içmiş gibi boğazım ve ciğerim şuan. Eşim daha iyi benden. O direk faranjit gibi. İnşallah sorunsuz geçmesini umuyoruz. Doktorum herhangi birşey yapma. C vitaminini sadece yiyeceklerden al, 1 Grlk ek takviye c vitaminini hamilelere önermiyoruz dedi

ben de sizin gibi düşünüyordum ama yoğun bir kimyasala maruz bırakmayın bebeği ben karşıyım dedi dr'um. Tabi onun düşüncesi ben yine de yorumlamaya çalışıyorum:)
nette sac boyasindaki kimyasalin (ozellikle yeni donem boyalarinin) kana karismasinin ASIRI minimal oldugunu, bunun bebege gecmesininde nerdeyse imkansiz oldugunu yaziyor. avrupa bu konularda daha rahat, iyikide oyle haha..ayrica ben saclarimi kuaforde boyatmiyorum, saatlerde surmuyor. evde boyayip, o bekleme surecinde evde bi yigin temizlik yapip, 45 dk sonra yikiyorum. yani koku filan yok.

Sizede çok geçmiş olsun canım 😔 benimde boğazımda Cook hafif bı acıma, burun tıkanıklığı vardı. Sanki 3 paket sigara içmiş gibi boğazım ve ciğerim şuan. Eşim daha iyi benden. O direk faranjit gibi. İnşallah sorunsuz geçmesini umuyoruz. Doktorum herhangi birşey yapma. C vitaminini sadece yiyeceklerden al, 1 Grlk ek takviye c vitaminini hamilelere önermiyoruz dedi
Portakal suyu kivi mandalina tüket bol bol posalı olarak. Bende smoothie tarzı içecek tüketiyorum ..
Sabahta bir yudum zencefil limon içtim boğazımı yaktı.
Bir arkadaş kan sulandırıcı almış ciğerlere inmesini engelliyormuş ama biz gebelere uygun değildir kesin. Kimse bilmediği için ona da söyleyemedim gebe olduğumu..

Yarın teste gidicem bakalım ne çıkacak. Eşim ve kızım self test ile pozitif çıktılar.
Sorunsuz atlatalım inşallah.

nette sac boyasindaki kimyasalin (ozellikle yeni donem boyalarinin) kana karismasinin ASIRI minimal oldugunu, bunun bebege gecmesininde nerdeyse imkansiz oldugunu yaziyor. avrupa bu konularda daha rahat, iyikide oyle haha..ayrica ben saclarimi kuaforde boyatmiyorum, saatlerde surmuyor. evde boyayip, o bekleme surecinde evde bi yigin temizlik yapip, 45 dk sonra yikiyorum. yani koku filan yok.
şimdi kimsayasalsız boyalar var. biraz pahalı ama güvenli. illa ki ihtiyacı olanlar onları kullanabilir diye düşünüyorum.

Bugün kontrolum vardi ♥️

6+2 ile minigim bize el salladi 🥰 Elhamdulillah, kalbinin carpmasinida gördük. 19 eylül beklenen dogum tarihimiz. Her ay kontrolum olacak. Kan aldilar, sonuca gore belki yeniden tiroid hapi almam gerekebilir. Haricinde Taxoplasmose dediklerine karsi da testlerimi olucam (kedim yok bagisikligimda yok yani). Cocuklu anne oldugum icin cocuklarin tasiyabildigi bir virus varmis, ismi asla aklimda yok, onunda testlerini ayriyetten yaptiracagim.
13. haftada baska bir uzman doktorda bir takim ekstra tahlil yaptiracagim, Allah saglikli evlatlar nasip etsin hepimize, iste down sendromu icin arastirmalar filan mesela (37 yasinda oldugum icin su an gerekli diye dusunuyorum, uc yil once olmamistim bu kontrolleri ilk hamileligimde).

Cok mutluyuz ♥️😍 Allaha sukur hamileligim su an kesinlesti kendisini ve kalp atislarini gordum ya 😁

D50F1B14-8FAC-4F16-B5DB-55AC7B617FD7.jpeg

Bugün kontrolum vardi ♥️

6+2 ile minigim bize el salladi 🥰 Elhamdulillah, kalbinin carpmasinida gördük. 19 eylül beklenen dogum tarihimiz. Her ay kontrolum olacak. Kan aldilar, sonuca gore belki yeniden tiroid hapi almam gerekebilir. Haricinde Taxoplasmose dediklerine karsi da testlerimi olucam (kedim yok bagisikligimda yok yani). Cocuklu anne oldugum icin cocuklarin tasiyabildigi bir virus varmis, ismi asla aklimda yok, onunda testlerini ayriyetten yaptiracagim.
13. haftada baska bir uzman doktorda bir takim ekstra tahlil yaptiracagim, Allah saglikli evlatlar nasip etsin hepimize, iste down sendromu icin arastirmalar filan mesela (37 yasinda oldugum icin su an gerekli diye dusunuyorum, uc yil once olmamistim bu kontrolleri ilk hamileligimde).

Cok mutluyuz ♥️😍 Allaha sukur hamileligim su an kesinlesti kendisini ve kalp atislarini gordum ya 😁

Eki Görüntüle 2995538
Ne mutlu size 🥰darısı bize inşallah 🤲

X