2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Tesekkurler canim Amin inşallah yumurtladığım günü bildiğim için bu kadar rahatım canim geç olduğu için biraz geç ilerliyor a ama ilerleyen haftalarda yakalar kendi haftasını iyi düşünelim güzel şeyler yasayalim

Geçmiş olsun. Siyah turp bal ikilisini öksürük için uygulayabilirsin çok etkilidir. İnşallah kolay atlatırsın Allah şifa versin. Bebişini de korusun

Çok geçmiş olsun. Akşam üzeri bende bu konuda telaşlı idim çünkü kızımın okulda 9 sınıf kapatıldı ve çok fazla kişi kapmış . Karantinada idik yarın test yapacağız bizim kızı da . İnşallah getirmemiştir . 2 yıldır kaçtığımız korona gebeliğe denk gelirse hakikaten kötü olacak!!

Suan yedinci haftadayim ayni dedigin agrilari cekiyorum ozellikle sag taraf o yuzden korkuyorum sonra diyorum normal kafa yiyorum yani
Boyle kasilma kramp gibi adet sancisi gibi insallah normaldir hayirlisiyla

Suan yedinci haftadayim ayni dedigin agrilari cekiyorum ozellikle sag taraf o yuzden korkuyorum sonra diyorum normal kafa yiyorum yani
Boyle kasilma kramp gibi adet sancisi gibi insallah normaldir hayirlisiyla
Benim bu hafta ağrılarım baya azaldı canım. Ama geçen o cok sancılarım olduğunu söylediğim günden itibaren karnıma havlu koymaya sıcak tutmaya çalıştım onun cok büyük etkisi oldu sanırım. Çünkü o gün karnıma dokunduğum da çok soğuktu üşümüş olduğumu anlamamış olabilirm. Havalar çok soğuk. Belini karnını sıcak tut. Havlu sarmanı tavsiye edebilirim. İnşallah sorun olmaz, genel olarak normal ağrılar olduğunu söylüyor doktorlar da

Keseyi gördüğüm zaman 6+1 günlüktü. Ama usg de 5+1 göründü. Bu geç döllenme anlamina geliyor dimi?

Canın vajinal ağrı yasadin mi hiç bazen öyle oluyor ki bisey düşecek sanki ilk adet günüm de daha çok vardı şuan deniyorum kendimi biraz sıkınca ağrıyor gibi çok değişik tam anlatamıyorum bile

Evet canım ama yine batma gibi oldu ağrısı. Sızı gibi. Gebelikle mi alakalı bilmiyorum tabi. Ama şimdi o da gitti. Genel olarak %10 kadar bi rahatsızlık hissediyorum diyebilirim. Karın kasık göğüs vs hepsi için. Oda hep yattığım için hissediyor olabilirim gün içinde aktif olabilsem hiç hissetmeyeceğim bişey belki de

Senin geçmesine cok sevindim canım 4 5 gün önce benim de daha çoktu ama ara ara kasık ağrılarım oluyor, vajinal ağrıda cok değişik ilk defa yaşıyorum kasıklarimdan falan da vurmuyor direk ağrı giriyor insallah bi problem yoktur

Ismini ilk defa duydum. Eminim iyi bir doktordur. Dogumu hangi hastaneyle anlasmaliymis konustunuz mu?

Benim kürtajımi yapmıştı denk gelmiştik nöbetçi idi. Sonradan araştırdım Zeynep Kamil de vs. çalışmış geçmişi iyi olduğu için ve Gebze'de çoğu kişi onu tavsiye ettigi için gidiyorum. Eşimde bende çok sevmiştik içimize siniyor şuanda. Perşembe günü randevum , ilk randevumda heyecandan unutmuştum gittiğimde soracağım bu defa

Haklisin bugun ayaklarimi usutmus olabilirim zaten agri olacak ama olsada korkuyor insan olmasa da

Benim de hemen hemen 2 hafta önceydi o sızı canım. Bikaç gün sürmüştü o an endişe etmiştim ama sonraki kontroller de sorun yoktu sonra da geçmişti zaten. İnternete de bakmıştım olabilecek ağrılar yazıyordu hep. İçini ferah tut

İnşallah canım daha yeni öğrendim ya cuma günü kan testine kadar geçmek bilmiyor zaman. Cok sagolasin

Haklisin bugun ayaklarimi usutmus olabilirim zaten agri olacak ama olsada korkuyor insan olmasa da
Evet Canım illaki olacaktır sonuçta vücut küçücük şeylere bile tepki gösterebilen bi yapıda. Kiii yeni bi can için hazırlık oluyor bu çok büyük bişey yaşadığımız her şey çok normaldir eminim. Doktorlar şiddetli olmadıkça tüm ağrıları normal karşılıyor

İnşallah canım daha yeni öğrendim ya cuma günü kan testine kadar geçmek bilmiyor zaman. Cok sagolasin
Keşke erken öğrenmeseydin. Bende adete nerdeyse 1 hafta vardı öğrenmiştim cok stresli geçmişti. Stresten geldi belki de aksilikler başıma. Lütfen stres yapma tadını çıkar. Çok yorumda okumamaya çalış hatta. Ben ettim sen etme inşallah herşey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…