Bende ilk basta böyle fındık kadar kese ve icindeki minicik bir nokta görmüstüm senınde kesende olusumlar var gibi duruyorKızlar bugün gittim doktora kese oluşmuş haftaya kalp atışını duyarız dedi- Janna - kuzum dediğin gibi geç döllenme 1 hafta geriden geliyor sanırım bebek olusunca Sat ayarlicak decavit 3 aydan sonra kullan dedi şimdilik bu kadar ❤
Sen satını unut artık onun hiçbi önemi yok5+3 canim geç yumurtlama olmuştu benim ondan öyle sanirimsata göre de 6+3
Ay sorma cok fenayım elim ayagm titriyorAhahahahah eyvah eyvah o sigara zaten nasıl bişeyseSözde eşimde bırakcaktı bebek var diye baktık oda sinirli geri başladı tek yönlü şimdilik bizde
Birak bana rahat geçmesininşallah bi kaç tane kaldı sigara bitsin birakicam diyorum kendimi.de kandirmiyorumdur inşallah ama bu sefer çok netim 5. Hafta gelmeden kökten bitirmek istiyorum cumaya kadar. Sonra da mide bulantim gelsinde kökten düsünmemeyeyim
Aynıyız hemen hemen5+3 canim geç yumurtlama olmuştu benim ondan öyle sanirimsata göre de 6+3
Aminn canım inşallahHayırlı olsunninşallah devamı da sağlıcakla gelir
ah ah ne değişik bişimiş analık karnona düştüğü andan itibaren başlıyo ciddenAhahahha bende öylee hem deli gibi sinir hem duygusallık
Evet merkezdeyimMerkez mi canım bende Adıyamanlıyim
canım çok şükür normalmiş tiroid değerlerimSende içini rahat tut canım streste önemli insallah hepimiz sağ salim kucağımıza almak nasip olsun
Mavişş gözün aydınBugun gittim canim kese oluşmuş haftaya kalp atisi için cagirdi
Merhabalar Medical park Ümmügülsüm Kuyucuya gidiyorum. Siz hangi doktordasınız?
700 çıktı kahverengi kanamam başladı sadece dış gebelik olmasın diye dua ediyorumFeminas canım kan sonucun çıktı mi durumun nedir?
Bende harhar tarafıEvet merkezdeyimyeni mahallede
Beta daha önce vermismiydin kaçtı o zaman Dr ne dedi700 çıktı kahverengi kanamam başladı sadece dış gebelik olmasın diye dua ediyorum
Daha erken 10 gün sonra duyarsınız kalp atışınıdaKizlar 5+5 deyim bugun kan verdim sonuclari alamadim henuz ama sadece kese göründü ,doktor iki hafta sonra bakariz bebek yok henüz dedidaha önce kimyasal gebelik ve 9. Haftada karnimda kalbi duran gebeliklerim oldu. Sureci cok hatırlamıyorum ama normal mi acaba bu durum
Ay sorma cok fenayım elim ayagm titriyoraklımdan atamıyorum. Surekli Bi gerginlik hormonlar da degısıyorr smd ondanda zaten gergın ve de hassas oluyor İnsan hayırlısıyla zaman su gibi akıp gideydi
Gerçekten öyle kuzum bugün annemlede onu konuştuk ah ahah ah ne değişik bişimiş analık karnona düştüğü andan itibaren başlıyo cidden
Canım benim 4.80 çıkmış tiroitim yüksek sanırım cuma kontrolüm var bakalım doktor ne diyecekcanım çok şükür normalmiş tiroid değerlerimfolik asite daha başlamadığım için endokrine danıştım folattro yu tavsiye etti kullanan varmı?
Hayır ilk kez verdim doktor bekleyeceğiz diyor kese çok net değildi zaten dediBeta daha önce vermismiydin kaçtı o zaman Dr ne dedi
Hosgeldin canim sağlıkla ilerlesin istersen Şehir ve yaşını da söyle listeye ekliyimKızlar benimde 17 Aralık sat bugün gittim doktora 4+6 haftalık keseyi gördüm ikinci bebiş olcak inşallah benimde takip ediyordum konuyu yazıyım dedim
Sagolasn canim daha güzel günler görelim inşallah hep birlikteGözün aydin canım çok sevindim
Tesekkurler teyzesiYaa minnak seni
31 aralıkta çatladı canim onu bildiğim için çok yadirgamiyorumB
Benimki gibii sende ocak başı gibi yumurtlamışsın demekki çok yakınız sata göre benimde 6+5 yumurtlamaya göre 5+5 hadi inşallah haftaya kalbinide duyarsın kuzum
Amin inşallah canim sagolasinGözün aydın canıminşallah devamı da sağlıcakla gelir
Ahahaha peki ya Eylül de evlilik yildonumu hediyesi gibi gelmesi tahmini tarih 23 Eylül oluyor bu şekildeSen satını unut artık onun hiçbi önemi yok
Evet canim beraber yürüyeceğiz süreçlerinmixi insallahAynıyız hemen hemen
Tesekkurler canimMavişş gözün aydın