2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Kızlar ya ben depresyonda falan mıyım acaba? Çocuk huysuz uyumuyor falan ben daha huysuz durup durup kocama çattım. Çocuk kolumda uyudu yerine koydum 5 defa uyandı. Durdum hüngür hüngür ağladım artık. Ağladım diye daha da pişmanlık çekiyorum. Yerimde olmak isteyen tonlarca insan var diyorum ama engel olamıyorum. Sanki herkes şu annelik işini beceriyor da bir tek ben böyle sabırsız tahammülsüz cadı oldum gibi. Aman ne bileyim ya.
Ah canıııım hepimiz depresyondayız o zaman😄 bebeğe sinirlenemediğim için bütün stresimi etraftakilerden çıkartıyorum ve bunu yaptığımın farkında bile değilim. Kaşlarım sürekli çatık tani farkedip düzeltiyorum bazen. Kolay değil bebek bakmak bunlar çok normal üzülme😚

Bizimse aşılardan sonra hep öyle hem gaz hem kaka hem çok hem mukuslu hem sesli hepsi bir arada valla aşılar sonrası kakadan atiyormus öyle dedi doktoru ateş yapmadı bizde çok şükür
Evet hele bugün kakası çok tuhaftı yeşil sümüksü lif gibi uzun uzun şeyler vardı

Kızlar ya boşuna üzülmüşüm o doktor yüzünden. 1 hafta arayla kilo baktırdım günde 30 gr almış çocuk daha ne olsun dimi
Bize ebe 500 grm almasını bekleriz dedi. Bu aydan sonra düsüyomus hatta iyice 6. Ay mu dedi tam emin değilim ozaman almayabilir bile dedi

Kızlar ya ben depresyonda falan mıyım acaba? Çocuk huysuz uyumuyor falan ben daha huysuz durup durup kocama çattım. Çocuk kolumda uyudu yerine koydum 5 defa uyandı. Durdum hüngür hüngür ağladım artık. Ağladım diye daha da pişmanlık çekiyorum. Yerimde olmak isteyen tonlarca insan var diyorum ama engel olamıyorum. Sanki herkes şu annelik işini beceriyor da bir tek ben böyle sabırsız tahammülsüz cadı oldum gibi. Aman ne bileyim ya.
Kendinize yüklenmeyin. Düşe kalka yapıyoruz hepimiz. Allah size güç kuvvet versin 🙏

canım bizim baş çevresi anne karnında da biraz ileriden gidiyordu, doğunca da bir süre öyle gitti. senin bebeğin kaç haftalık doğdu? ona göre fark ediyordur muhtemelen. bu ay 1,5 cm artmış bizim. 33 haftalık 31,5 cm baş çevresiyle doğmuştu. şu an düzeltilmiş 80 günlük. toplam ne kadar arttığını aşı kartına bakınca yazayım sana. ama alt sınırdan düşük olsa doktor söylerdi? bişey söylemediler mi
Bizimde 31 cm di doğduğunda. Şimdi 37 oldu üç ayı geçtik. Normal sınırlar içerisinde ama en alt sınırda baş çevresi. O yüzden merak ettim prematüre için sizinde aynı mı durum diye.

Bize ebe 500 grm almasını bekleriz dedi. Bu aydan sonra düsüyomus hatta iyice 6. Ay mu dedi tam emin değilim ozaman almayabilir bile dedi
Ya aslında iyi kilo almış normal sınırlar içinde ama hastanede kaldı doğum kilosunun çok altına düştüğü için persentile göre alt sınırda kaldı doktor da o yüzden zayıf dedi muhtemelen

X