• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Yaa sonunda ne güzel yazmışsın kendimi iyi hissettirdi çok teşekkür ederim🥲🤍
Rica ederim. Seni o kadar iyi anlıyorum ki destek olmak istedim. Birinin bana destek olması, yalnız olmadığımı hissettirmesi bana çok iyi geliyor. Elimden geldiğince ihtiyacı olana destek olmak bana da iyi geliyor 😊

Rica ederim. Seni o kadar iyi anlıyorum ki destek olmak istedim. Birinin bana destek olması, yalnız olmadığımı hissettirmesi bana çok iyi geliyor. Elimden geldiğince ihtiyacı olana destek olmak bana da iyi geliyor 😊
Gerçekten öyle bir anda bütün enerjim değişti sayende🤩 genelde olumsuz konuşarak insanları etkileyip dibe çekmeyi sevmem ama sanırım patlama noktasına geldim ve beni anlayabilecek insanlar burda olduğu için paylaştım iyi ki yazdın çok çok iyi geldin💌

Gerçekten öyle bir anda bütün enerjim değişti sayende🤩 genelde olumsuz konuşarak insanları etkileyip dibe çekmeyi sevmem ama sanırım patlama noktasına geldim ve beni anlayabilecek insanlar burda olduğu için paylaştım iyi ki yazdın çok çok iyi geldin💌
Bir nebze olsun faydam olduysa ne mutlu bana elimden geldiğince destek olurum😊

Mesela ben az önce uyanıktım şimdi yine uyandım, çünkü yine çığlıklar ile uyandı 🤣 Artık sinirden gülüyorum ne yapayım alıştık 😅 1 saat uyusun şükür evresine hoş geldim, süre her geçen gün kısalıyor.

Mesela ben az önce uyanıktım şimdi yine uyandım, çünkü yine çığlıklar ile uyandı 🤣 Artık sinirden gülüyorum ne yapayım alıştık 😅 1 saat uyusun şükür evresine hoş geldim, süre her geçen gün kısalıyor.
Yemin ederim aynı önceden 2 saatte bir uyanıyodu ay keşke 3ü 4ü görsem diyodum tövbe yani şimdi 1saatcik diye yalvarıyorum

3:45'ten bu yana 1 kez babası 2 kez ben uyuttum (4:04, 4:15 ve 4:33) ve kalktı. 4.seferi babası deniyor. Sağlıklı kalmak mümkün değil.

Harika bir gece geçirdik 🥴😊 22 civarı babası uyutmuştu 23’de kalktı ve o saatten beri sadece yarım saat uyuduk kaç saattir ayaklarım bacaklarım koptu valla. Babasına pasladım işe gidene kadar biraz uyumayı düşünüyorum.

Tam biz stresliyiz bebeği etkiliyomuş yazacaktım zaten yazmışsın🙈
Merak ediyorum senin benim gibi uykuya böyle direnen bebekleri olan bütün anneler için soruyorum sakin kalabiliyomusunuz ben kalamıyorum bazen çok bağırıyorum ve hep nefesim kesilene kadar ağlıyorum. Allahım ne olur yalvarırım biraz uyusun diye ağlayıp duruyorum. Ben bu durumla asla başedemiyorum ve anneliği haketmediğimi düşünüyorum.
Böyle siz yazarken çok sakin yazmışsınız belli sabaha kadar sallayacağim falan diye. Keşke böyle olabilsem bende
Çok uykusuz ve yorgun olduğum da eğer bebeğimde uyumuyorsa ve direniyorsa çok geriliyorum ve hatta bazen ona kızıyorum yeter artık felan diye o da anlıyor artık ağlamaya başlıyor, sonra o uyuduktan sonra kendime çok kızıyorum. Neden bağırdım felan diye vicdan azabı çekiyorum ama cidden bazen sabrımız kalmıyor bizde yorgunluktan uykusuzluktan öyle yapıyoruz işte keşke sonsuz sabrımız olsa

Deniyorum uzaklaşmayı ama ben uzaklaşınca daha çok ağlıyor kollarını uzatıp al diyor iyice kötü hissediyorum kendimi. Ne bileyim instagramda görüyorum böyle insanlar çok sakin bebegi ile iletişimi güzel sanki benim değil gibi çünkü çok kızıyorum buda aramızdaki bağı etkiliyor.

İnan uykusuzluğa bende alıştım sorun değil ama uýkusu geliyor uykuya geçmek istemiyor.Karnı ağrıyor masaj yapayım diye yatırırım kıyameti kopartır. Kucak ister alırım bu seferde inmek için ağlar, kucakta uyutmaya çalışırım kendini ittirir. Destek hem istiyo hemde istemiyo anlayamıyorum. Bugün sormuştum hatta bebeklerinizin uyku sinyalleri ne diye cevap vermiştin sanki ben anlayamıyormuşum gibi bebeğimi tanımıyormuşum gibi hissediyorum..
Tesekkürler mesajlarınız için tek olmadığımı hissettmek daha iyi sanırım
Beni de en çok yoran şey uykusuzluktan ziyade o an direnip herşeye ağlaması. O daha çok yoruyor ve beni daha çok geriyor. Ağlayınca ve dediğin gibi hiç bişeyden memnun olmayınca daha çok sinirlenip kızıyorum. Gezdiriyorum olmuyor oyun oynayım diyorum olmuyor uyumuyor da ama ağlıyor uykusuzluktan. O zaman daha kötü oluyorum bende

İyi geceler. Bende bitiremediği yemek olunca ertesi gün veriyorum bir sorun yaşamadım hiç. Yoğurtla meyveyi karıştırıp her gün yediriyorum bence harika bir öğün oluyor. Mama da veriyorum. Günlük 500-600 ml arası mama içiyor 3 öğün ek gıda yediriyorum. Geceleri de uyanınca emzirip peşinden mama içiriyorum çünkü sütüm doyuracak kadar yok 1-2 yudum anca çıkıyor. Gündüzleri emziremiyorum çünkü acıkmaya fırsatı olmadığı için emmeyi reddediyor veya 3-5 kere çekip bırakıyor. Bende tam bir düzen oturtamadım mamaya yeni başladık ama mevcut düzenim bu şekilde.
Sütünün azaldığını ilk başta nasıl farkettin? Sağım yaparak mı anladın?

Yemin ederim aynı önceden 2 saatte bir uyanıyodu ay keşke 3ü 4ü görsem diyodum tövbe yani şimdi 1saatcik diye yalvarıyorum
Bende 2 saatte bir uyanıyodu hep diyordum keşke biraz daha uzun uyusa diye ama bazen cidden 2 saatte bir uyanmasına razıyım yeterki yarım saatte bir saatte bir uyanmasın diyorum

Harika bir gece geçirdik 🥴😊 22 civarı babası uyutmuştu 23’de kalktı ve o saatten beri sadece yarım saat uyuduk kaç saattir ayaklarım bacaklarım koptu valla. Babasına pasladım işe gidene kadar biraz uyumayı düşünüyorum.
Eşiniz böyle gece bakıp sabah uykusuz işe gittiği oluyormu? Yani o şekilde yardımcı olduğu oluyor mu size?

3:45'ten bu yana 1 kez babası 2 kez ben uyuttum (4:04, 4:15 ve 4:33) ve kalktı. 4.seferi babası deniyor. Sağlıklı kalmak mümkün değil.

Benim eşim buaralar çok yoğun iş konusunda kıyamıyorum gece paslayamıyorum ona 😞 1kere bile olsa gece destek iyi oluyor
Çok uykusuz ve yorgun olduğum da eğer bebeğimde uyumuyorsa ve direniyorsa çok geriliyorum ve hatta bazen ona kızıyorum yeter artık felan diye o da anlıyor artık ağlamaya başlıyor, sonra o uyuduktan sonra kendime çok kızıyorum. Neden bağırdım felan diye vicdan azabı çekiyorum ama cidden bazen sabrımız kalmıyor bizde yorgunluktan uykusuzluktan öyle yapıyoruz işte keşke sonsuz sabrımız olsa
Keşke dediğin gibi sabrımız olsa ama yemek bile yapamıyorum hep pratik şeyler makarna, dondurulmuş dışardan vs bu bile sinir ediyor beni

Back