Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 80 41,2%
  • erkek

OY: 102 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    194
Kuzum kaburga batması yattığım zamanlar bende de olan bir şey. Özellikle sağıma hiç yatamıyorum kısa bir süre sonra hissediyorum o keskin acıyı. Ama sırt bel ağrısı şükür yaşamadım. Bunda hareketlerin etkisi olabilir. Doğum sonrası gruplarına da dahil olabilirsin hiçbir şey için geç değil. 6-8 hafta iyileşme süresi verelim kendimize sonra ufak ufak başlarız inşallah 🙏
Hastane 24 saat ücretsizmiş ama ikinci gece kalırsam 7 bin liraymış evet. Ay inşallah lazım olmasın da kalmayalım. Zaten hastane her zaman daha fazla enfeksiyon riski demek baktığında ama yenidoğan bebek olunca da işin içinde bir de ev uzak olunca insan yine de acaba iki gün kalmasa mıydık en azından diyor 😕
İnşallah gerek kalmaz sorunsuz dönersin evine. Dediğin gibi enfeksiyon var kalmanın anlamı yok ne kadar çabuk dönersen o kadar iyi. Evet insan kafası rahat olsun istiyor hastane daha güven verici ama etrafımda sezeryan olup 24 saat sonra çıkan çok çok şükür sorun yapamadılar inşallah sende yaşamazsın. Egzersizlere bakıp deneyeceğim mahvetti beni çünkü bu kabuga ve sırt 🙏

X