Bnde çok fenayım bide sigarayı bıraktm sen dusun gerisini evde Türkiye Yunanistan hattından daha gergin bir ortam var suandaKızlaar sinir durumlarınız nasıl ben resmen sinir krizi eşiğine geliyorum kimi zaman adamı yiyorum valla engelde olamıyorum kendime çok fena birisi oldum
Birak bana rahat geçmesinValla cok kotu hamilelik bulantısı hiç brseyse benzemiyor. 8.haftada da tavan yapmstk öldüm öldüm geri geldim
İnşallah rahat gecer kuzum
Ahahahahah eyvah eyvah o sigara zaten nasıl bişeyseBnde çok fenayım bide sigarayı bıraktm sen dusun gerisini evde Türkiye Yunanistan hattından daha gergin bir ortam var suanda
Hahahaha son cümleye bittim Allah yardımcımız olsun hepimizinValla biraz kontrol etmemiz gerek bunların hormonlardan dolayı olduğunu unutmamak gerek, öyle anlarda ben biraz yalnız kalayım deyip biraz uzanın, telefonda fln oyalamaya çalışın kendiniziBugunku hamilelik günlüğü aciklamamin son cumlesi Benimki bı de evden çalışıyor
Allah yardımcın olsunHahahaha son cümleye bittim Allah yardımcımız olsun hepimizinkapıları vurup odaya kitliyorum kendimi zaten dün öyle yaptım yoksa adamı dövücem Bide gönül almakla uğraş sonrasında oda ayrı dert Çok fenayım çok bide kayınvalidemler gelicekler şimdi ev almıştık onun temizliğine bu hafta taşınıcaz artık naparım bilmiyorum hayırlısı
Aynen öyle bende sordum gittiğim özele 10 gün geçerli ama benim zaten 10 günü geçiyordu gene vercem muayene ücreti ama biraz uygun geldi bize 119 liraÖzel hastanede bilgin olsun muaneye tarihinden itibaren 10 gün içinde gidersen ekstra ücret alınmıyormus kontrol muaneyesi olarak ücretsiz oluyormuş ama her özel hastane ayni mi bilmiyorum
İnşallah duyucaaz herhangi bi ağrın sıkıntın yoksa bolca duaa ve bebişle konuşmaya devam sımsıkı tutun annecim diyeBana mesela devlet 26 ocakta gel dedi ama ben 31 nde gidicek açıkçası biraz korkuyorum inśallah sesini duyarız duyulmayinca üzüldüm açıkçası
Bugun gittim canim kese oluşmuş haftaya kalp atisi için cagirdiMaviş sen gittin mi canım hiç kontrole senle bat tarihlerimiz aynıydi
Bendee biraz bekleme kararı aldım eşimle özele beraber gidicez kalp atışını eşimde duysun diye. 31 indede şehir hastanesinde randevum var inşallah bu tarihlerden birinde duyarız diye düşünüyorumBen daha doktor kontrolüne gitmedim.Kendim öyle düşündüm 6 haftalikken gideyim hem bebeği hemde kalp atışını birlikte duyarım diye Genelde 6 dan önce küçük olduğu için kalp atışı duyulmayabiliyor o yüzden git gel yapmak istemedim bu soğuklarda
Kaç haftalık gozukdu ultrason da canimBugun gittim canim kese oluşmuş haftaya kalp atisi için cagirdi
5+3 canim geç yumurtlama olmuştu benim ondan öyle sanirimKaç haftalık gozukdu ultrason da canim
Gözün aydin canım çok sevindim5+3 canim geç yumurtlama olmuştu benim ondan öyle sanirimsata göre de 6+3
Amiinn canım aminn bide hepsi sigara içiyor görümcemde dahil balkonda içseler bile az bi kokudan çıldırıyorum sinirlerimi getiriyor hiç sevmemde bi odaya kaparım kendimi artık ay sizlerle konuşunca rahatlıyorum hepimiz birbirimizi anlıyoruzAllah yardımcın olsunİçinden gecicek, gecicek dayan diye say valla, aynı odada bulunmamaya çalış,kimyasal koklamak iyi olmaz, siz gönlünüzce takılın fln de çekil kenara bence Yeni evde bebisle hayal et kendini
Yaa minnak seniKızlar bugün gittim doktora kese oluşmuş haftaya kalp atışını duyarız dedi- Janna - kuzum dediğin gibi geç döllenme 1 hafta geriden geliyor sanırım bebek olusunca Sat ayarlicak decavit 3 aydan sonra kullan dedi şimdilik bu kadar ❤
Benimki gibii sende ocak başı gibi yumurtlamışsın demekki çok yakınız sata göre benimde 6+5 yumurtlamaya göre 5+5 hadi inşallah haftaya kalbinide duyarsın kuzum5+3 canim geç yumurtlama olmuştu benim ondan öyle sanirimsata göre de 6+3
Hayırlı olsunnKızlar benimde 17 Aralık sat bugün gittim doktora 4+6 haftalık keseyi gördüm ikinci bebiş olcak inşallah benimde takip ediyordum konuyu yazıyım dedim
Gözün aydın canımKızlar bugün gittim doktora kese oluşmuş haftaya kalp atışını duyarız dedi- Janna - kuzum dediğin gibi geç döllenme 1 hafta geriden geliyor sanırım bebek olusunca Sat ayarlicak decavit 3 aydan sonra kullan dedi şimdilik bu kadar ❤