• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Eşiniz böyle gece bakıp sabah uykusuz işe gittiği oluyormu? Yani o şekilde yardımcı olduğu oluyor mu size?
Gece bakmıyor aslında. 03-04 arası onu kaldırıyorum veya o seslere geliyor 6’ya kadar ben dinleniyorum. Eşim zaten o saate kadar uyumuş dinlenmiş oluyor.

Benim eşim buaralar çok yoğun iş konusunda kıyamıyorum gece paslayamıyorum ona 😞 1kere bile olsa gece destek iyi oluyor
Bende aynen senin gibiydim. Şurda bir kaç haftadır bu şekilde değişti düzenimiz. Eşim kendisi teklif ediyor gelip destek oluyor. Benim onu çağırmama gerek kalmıyor aslında açıkçası benimde işime geliyor iyi oluyor.

Günaydın kızlar.Gece biraz daha rahat geçti diyebilirim ama gündüzleri de hiç kolay olduğunu söyleyemem.Kendisi oyalanıp oyuncaklarıyla zaman geçirmek istemiyor onu almamız için sürekli yalandan gülerek ağlıyor.Bu durum hiç hoşuma gitmiyor bir yandan diyorum dişten dolayı huysuz mu diye diğer yandan diyorum huy olarak kalır mı böyle yalandan ağlamak

Bir de az takipçili bir hesap takip ediyorum. Kadının Bebegi var 1 yaşında.Sabah story atmış kahve yaparken.Mutfagı inanılmaz toplu.Kendi üstü başı öyle saçları bile yapılı makyaj bile yapmış.Bebegi oturtmuş tezgahın üzerine kahve yapıyor kadın.Bir de kendime baktım.Hergün evi toplasam da sürekli dağılıyor.Hergün ev süpürülse de evde sürekli bir batıklık söz konusu.Bebege kahvaltı yaptırıp kendime kahvaltı yapıp bebegi ilk uykusuna yatırana kadar zaten mutfak harap oluyor.Diyorum kendim mi beceriksizim.cok düzenli de bir insan olmama rağmen her gün bu şekilde oluyor.Sabah mesela yatağa kustu çarşaf nevresimi çıkardım öylece duruyor.uyanır uyanmaz makinaya çamaşır attım.Kendimi hiç demiyorum bile duşa girene kadar saç yukarıda toplu sabah koşturmaktan ne duşu saçı makyajı.Kızlar ben yetişemiyorum gerçekten.Bebegim hiç kendi oyalanmıyor kahvaltı hazırlamak bile işkence bir sürü mızıldamayla geçiyor ben dolaptan bir şeyler çıkarana kadar dolabın başında dikeliyor bir şeyleri tutup yere dökmezse yine şükür edip hızla hazırlamaya çalışıyorum.Yetişemiyorum sanırım beceremiyorum.

Kızlar uyku konusunda yazdiklarininiz hepsine bende dahilim ve katılıyorum benim sorunum şu ki artık geceleri uyandığında dönüp oturuyor ve emekliyor benim yanımda da güvenli değil artık anlık uykuya dalsam pat aşağı düşebilir korkuyorum. Siz nasıl yaptırıyorsunuz bebeklerinizi önlem olarak ne yaptınız. Şimdi onun divanına kaliteli döşek alıp koruyucu levhayı takip onun yatağına gecicez ikimiz bunu düşündüm artık 😓😓 yatak aldıktan sonra yatakları birleştirelim bizim odada yerimiz de var ama eşim romantizm yapma rahat uyuyun diyo bizi tek kişilik yatağa gönderiyor. Dün gece ise yüksekten düşmesin diye bazanin önüne indirdik döşeği yerde yattık 😓😓

Kızlar uyku konusunda yazdiklarininiz hepsine bende dahilim ve katılıyorum benim sorunum şu ki artık geceleri uyandığında dönüp oturuyor ve emekliyor benim yanımda da güvenli değil artık anlık uykuya dalsam pat aşağı düşebilir korkuyorum. Siz nasıl yaptırıyorsunuz bebeklerinizi önlem olarak ne yaptınız. Şimdi onun divanına kaliteli döşek alıp koruyucu levhayı takip onun yatağına gecicez ikimiz bunu düşündüm artık 😓😓 yatak aldıktan sonra yatakları birleştirelim bizim odada yerimiz de var ama eşim romantizm yapma rahat uyuyun diyo bizi tek kişilik yatağa gönderiyor. Dün gece ise yüksekten düşmesin diye bazanin önüne indirdik döşeği yerde yattık 😓😓
Benim kızım dönmeye başladığından beri yani 5 aylıktan beri park yatakta yatmıyor. Bende yer yatağı aldım o zamandan beri çift kişilik yer yatağında beraber yatıyoruz başka da önlem aklıma gelmedi açıkçası.

Kendisinin yatağı yok mu onda yatsa

Bende aynen senin gibiydim. Şurda bir kaç haftadır bu şekilde değişti düzenimiz. Eşim kendisi teklif ediyor gelip destek oluyor. Benim onu çağırmama gerek kalmıyor aslında açıkçası benimde işime geliyor iyi oluyor.
AY maşallah ne güzel ☺️ bizde eşim de gece 2 2.30a kadar ayakta ama hep işi oluyor buara bilgisayar başında projelerle ugraşınca gıkımı çıkartmıyorum
Bir de az takipçili bir hesap takip ediyorum. Kadının Bebegi var 1 yaşında.Sabah story atmış kahve yaparken.Mutfagı inanılmaz toplu.Kendi üstü başı öyle saçları bile yapılı makyaj bile yapmış.Bebegi oturtmuş tezgahın üzerine kahve yapıyor kadın.Bir de kendime baktım.Hergün evi toplasam da sürekli dağılıyor.Hergün ev süpürülse de evde sürekli bir batıklık söz konusu.Bebege kahvaltı yaptırıp kendime kahvaltı yapıp bebegi ilk uykusuna yatırana kadar zaten mutfak harap oluyor.Diyorum kendim mi beceriksizim.cok düzenli de bir insan olmama rağmen her gün bu şekilde oluyor.Sabah mesela yatağa kustu çarşaf nevresimi çıkardım öylece duruyor.uyanır uyanmaz makinaya çamaşır attım.Kendimi hiç demiyorum bile duşa girene kadar saç yukarıda toplu sabah koşturmaktan ne duşu saçı makyajı.Kızlar ben yetişemiyorum gerçekten.Bebegim hiç kendi oyalanmıyor kahvaltı hazırlamak bile işkence bir sürü mızıldamayla geçiyor ben dolaptan bir şeyler çıkarana kadar dolabın başında dikeliyor bir şeyleri tutup yere dökmezse yine şükür edip hızla hazırlamaya çalışıyorum.Yetişemiyorum sanırım beceremiyorum.
Allah affetsin mesajını gülerek okudum çünkü delirdim 😂 benim evimde hep dandini en toplu kaldığı 30dkdır bende instagramda görünce kendime kızıyorum işte hiçbirşeyi beceripde yetişemiyorsun diye

AY maşallah ne güzel ☺️ bizde eşim de gece 2 2.30a kadar ayakta ama hep işi oluyor buara bilgisayar başında projelerle ugraşınca gıkımı çıkartmıyorum

Allah affetsin mesajını gülerek okudum çünkü delirdim 😂 benim evimde hep dandini en toplu kaldığı 30dkdır bende instagramda görünce kendime kızıyorum işte hiçbirşeyi beceripde yetişemiyorsun diye
Siz öyle girince ben de güldüm ay Allahım aklımıza mukayyet ol 🤣🤣😂😂

Benim kızım dönmeye başladığından beri yani 5 aylıktan beri park yatakta yatmıyor. Bende yer yatağı aldım o zamandan beri çift kişilik yer yatağında beraber yatıyoruz başka da önlem aklıma gelmedi açıkçası.
Dün bende öyle yaptım da hiç konforlu olmadı bilmiyorum yaa

Bende zeka puanim dustü diyip duruyorum. Benimki hamilelikle basladı bir de. Işe dönünce
Bence ilk etapta bir zor olacak alışma süresinden dolayı ama sonra sana çok iyi gelecek ben tamamen ayrıldım işten izinli değilim şuan o yüzden uzun nir süre işe giremem heralde zaten kadının işi evde zor olduğu gibi iş hayatında da zor evlensen çocuk yaparsın diye almıyorlar çocuk olunca çocuklu kadın çalıştırmak istemiyorlar daha nasıl iş bulupta girerim bilmiyorum

Gerçekten bende bişeylerle uğraşmak istiyorum hem çok sıkıldım hemde tek başına ev geçindirmek gerçekten zor. Eşim tek başına uğraşıyor ve cidden biraz zorlanmaya başladık. Aslında ben çalışmak istiyorum ama bebeğim kimse de durmuyor asla rahat olmaz onu üzüp mutsuz etmek istemiyorum. O yüzden evde ne yaparım diye düşünüyorum başta dediğin gibi online ticaret mi yapsam bebek butiği üzerine dedim ama sonra yüklü miktar sermaye gerek diye durdum. Ne yapılır bilmiyorum bende aklınız da bişeyler varsa paylaşırsanız güzel olur
Senin bebeğin zor benimki gibinya işe girsen aklın hep onda kalır biraz daha büyüyenler huyları nasıl olacak bakalım belki 2 yaştan sonra ama yinede çok küçükler nasıl yaparızbilmiyorum:(

Tam biz stresliyiz bebeği etkiliyomuş yazacaktım zaten yazmışsın🙈
Merak ediyorum senin benim gibi uykuya böyle direnen bebekleri olan bütün anneler için soruyorum sakin kalabiliyomusunuz ben kalamıyorum bazen çok bağırıyorum ve hep nefesim kesilene kadar ağlıyorum. Allahım ne olur yalvarırım biraz uyusun diye ağlayıp duruyorum. Ben bu durumla asla başedemiyorum ve anneliği haketmediğimi düşünüyorum.
Böyle siz yazarken çok sakin yazmışsınız belli sabaha kadar sallayacağim falan diye. Keşke böyle olabilsem bende
Gündüz bir şekilde idare ediyorum ama akşama doğru iyice zıvanadan çıkıyor yemek yedirmek dert üstünü değişmek dert ona nasıl yemej hazırlıyorum Allah biliyor öyle zorlanıyorummki kendim yemej yiyemiyorum üstelik uyuyunca yanına yatıyorum yatağına koyarsam hemen uyanıyor öyle sıcaklık arıyor ki üzülüyorum ağlamasına dayanamıyorum ama bzen yalandan ağlıyor işte o zamanlarda bende aşırı sinirleniyorum eşim evdeysen hemen alıyor benden ben yine baya söyleniyorym arkasından sinirimi atana kadar sonra 5 10 dk sonra unutup özlüyorum oda babasında biraz benden uzak kalınca kıymetimi anlıyor heraşde yanıma alıp emziriyorym biraz barışıyoruz🤣🤣 geceleri daha zor artık gelip üzerime çıkıyor göğsüme yatıyor koluma yatıyor o kadar yakınımında olmak istiyor ki bu aralar sırt üstü uzanıyorum oda üstüme yatıyor tam kafasını kalbimin üzerine koyuyor öyle uyuyor 🤣

Back