- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Biliyorum canım enfeksiyondan dolayı 8 10 gün yaşadım ama lavabodan çıkamıyordum, o kadar kötü olmuştum ki ilaç içicem su almaya gidemiyordum mutfağa yalnızdım birde. İşte benim demek istediğimde burdan başlıyor insan depresyona giriyor resmen dimi bunalıyorsun. Allah şifa versin bi an önce prilam falan iyi gelmiyor mu hiçAh diloş bu mide bulantısı öyle kötü brisey ki bulaşık toplamayı bırak oturmaya üşeniyorum hep yatmak istiyorum Allah düşmanıma vermesin bu mide bulantısı çok zor
Ben hastaydım ama acile giderken bile hava almış olup iyi geliyordu psikolojik olarak biraz bunlardan da bahsettim aslında
Sabah aceleden biraz anlaşılmaz ve acele yazmışım canimGenel olarak katılıyorum tatlım ben de. Yemek konusunda da abartmazsın örneğin nefsini körlersin ne olacak.
Ben de o kadar sıkıldım ki yani.
Bir de resmen o kadar yatıyorum tam dedim kanamalarım kesildi yattığım yerde yeniden başladı
Yazmayacam daha da buraya iyiym diye![]()

Öncelikle evet bu topikte gerçekten kanaması olan çok, öncelikle bir an önce geçer inşallah hepinizinki. Ben sizi ilk ayrı tuttum zaten. Sizin tek yapmanız yatıp beklemek maalesef, hareket etmemek.
Sadece hareket konusunda değil yemek vs. konusunda da aynı şeylerden bahsetmiştim.
Herseyin fazlası zararlı zaten faydalı bisey olsa da. Ama canın çok çekerse tabi tamamen zararlı şeyler haricinde bi kaç ağzına atabilirsin veya kahve falan içebilirsiniz bi fincan bundan bahsetmistim.
Insallah kesilir seninde bi an önce canım böyle beklemekte cok zordur ama bebeğin sağlıklı bunu düşün Allahim şifa versin hepinize❤