Ya Minnoşum sana ben kocaman maşallah diyorum

iyi niyetinden şüphem yok stres konusunda ise ekstra katılıyorum sana

Benim annem de köyde geçirmiş hamileliklerini ağıra çok zorlamamış ama hiçbir zaman kaçamamış tabi yemektir, hayvanlarla ilgilenmektir, arada tarla bağ bahçe ilgilenmesidir. 3 kardeşiz sadece ortancamızda kanaması olmuş 4 ay yatmış. Bu kanaması da yerde kayan halıyı koltuğun kenarına dayanarak ittirmesiyle başlamış.i hala çok zorlamamıştım der. Cok basit bir hareket aslında.
Hangimiz başına ne geleceğini bilmiyor o yüzden endişeleri de normal bence. Bir de bir çok insanın geçmişte üzücü deneyimleri var. Riske atmak istemiyor kimse kendini haliyle.

Benim ilk iki kanamam çok kısa bir yürüyüş sonrası oluşmuştu. Sonuncusu ve en şiddetlisi ağrısızdı ama gece uykumda uyandırdı. Sebepsiz de olabiliyor sanırım. Ya da bilmediğim bir sebebi var Allah biliyor.
Ama bir şey diyeyim mi o hariç dediğin kısmı çıkarırsak tamamen iyi olan çok az insan kalıyor, biz baya kalabalığız o yüzden çok göz önündeyiz

Sen yine de kendine dikkat et çok yorma kendini olur mu

arada ağrıların olduğunu okumuştum süt ve yoğurt tüketimini arttırmanı ve belini destekleyerek yatmanı tavsiye ederim.
benim de sürekli bel çukurumda bir ağırlık var gibi ağrı var bu şekilde çok rahat ediyorum. Meğer multivitaminimin içinde kalsiyum yokmuş, magnezyum da cok azmış

günlük alımlarıma dikkat etmeye çalışıyorum artık ben de.
Öperim gözlerinden güzel anne