2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
estrofemi neden kullanmayi biraktiniz bende tupbebekle gebe kaldim 8.haftaya kadar devam etmem gerektigini soylediler

Kızlar 6+5te geliyor gelmekte olan hafif hafif midem bulanıyor inşallah devamı gelmez pek iyi bi his değil çünkü
Ay ay İnşallah bir an önce geçer gider o bulantılar.
Ben de bugün itibariyle 6. haftanın içindeyim artık ne güzel midem bulanmıyor, belki de bulanmayacak diyordum

Kızlar 6+5te geliyor gelmekte olan hafif hafif midem bulanıyor inşallah devamı gelmez pek iyi bi his değil çünkü
AA biz senle aynıymışız benim de bugün 6+5
bende bulantı yok henüz geçenlerde hafif dalgalanmalar hissetmiştim derken açmayayım şom ağzımı
İnşallah hepimize çok zorlamayacak belirtiler diliyorum

Sat kaç? Benim 1 ocak ay bendede yoktu ama böyle bi değişim ne yemek istiyorum nede yememek..

Kasıkta ara ara bAtmalar oluyormu seninde demin oldu yatışa geçtim hemen sanki birden geliyor böyle adet olcak gibi sonra geçiyor

Ayy o zaman hiç bakma kuzu kese kağıdı gecir ahahaha
Aynen sen bol bol aynada kendine bak

Kızlar doktora gittim 4+3müş. Alttan muayene ıle baktı. Kese 2.72mm çıktı. Doktor çok umut vermedı. 2 kez daha beta verdırecek. Az önce yıne beta verdım. cumartesi tekrar beta vereceğim. PZt tekrar alttan muayene ıle bakacakmıs. Bundan sonra gelısecek mi ona bakacakmış. Kese mm sizce nasıl ? Küçük mü ilerliyor ?

Sen gece buraya yazdıktan sonra bende bitane bulup ona yazdım 50 TL
Yüzde 67 kız dedi zaten yüzde 50 kız olabilir çok saçma ya bi de son adet tarihini filan sormadı sadece anne baba doğum tarihleri ultrason fotosu
Allah seni yaa ahahaha banada aynı ihtimal dedi işte hep aynı şeyler

4+3 ye kese görünüyormuşuz bılmıyodum. Sızın beta degerlerınız nasıl çıkmıştı

Ah canım gidip gidip kendine streste sokma bence burda kaç kişinin sata göre geri gidiyor olabilir bu bazı doktorların hemen moral bozması yok alalım moduna girmesi canımı sıkıyor. 4+3te daha hamile olduğumu bile bilmiyordum belki gitsem banada neler dicekti.

Onlarda emin olamıyor çünkü çok küçükler. Kanaman yoksa beklemeni ve biraz büyüyünce karından baktirmani tavsiye ederim. 5+3'te faln karından gözükür

Benim de sat 1 Ocak. Tahmini doğumu yanlış girmişim herhalde neyse henüz toydum 3+3 te öğrendim
Oluyor minik kramplar giriyor arada. Tuvalette zorlansam bile giriyor. Biraz yürüyorum giriyor çok sancılı olmuyor neyseki. Benim haftabaşı lekelenmelerim oldu o zamandan beri ayakta çok durmuyorum ev işlerini peşpeşe yapmıyorum yemeği hazırlarken bile oturuyorum artık. Ayakta durduğumda ağrılarım başlıyor sanki bi 6-7 hafta daha dikkat edeceğim bakalım.

Canım ben 5+0 da gittim kesem 3.5 ve 4.5 mm çapındaydı tam yuvarlak değildi zaten. Düşün yani. Ve inanılmaz bi hızla büyüyor kendini boş yere üzüp strese sokma lütfen. 6+2 de bebeğimi gördüm kese kocaman olmuş içinde tohum kadar bebe 5 mm olmuş düşün 9 günde olmuş bu. Senin de gayet iyi duruyor doktorlar üslup nedir bilmiyor
3+3 te kanda öğrendim aile hekimi sağlıklı gebelik olmayabilir dedi hcg 41 di deli midir nedir adetime 1 hafta vardı yani
Sen de moralini bozma Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz

Kızlar ben kalp atışını duydum 6+6 dedi doktor. İlk üstten baktı bizim minik idrar torbasının arkasına denk geldi çok zor görünüyor dio alttan ucundan baktı net şekilde görüldü minicik daha kalp atışlarını duydu annemde eşimde 1 ay sonra gideceğiz hem ikili test yapılcak hem nifty testi

Gözün aydın canım
Nifty için ne fiyat verdiler ? Ben de düşünüyorum bi kaç gündür nedir ne değildir araştırma içindeyim

Canım senin beta artısın nasıldı , yani 4+3 de altttan muayne edip kese görmeye çalışmasınıda anlamadım ki çok erken ,4+3 de kese görmüşsün beni 5+3 de çağırdı doktorum kese bakmak için geçen hafta 4+6 da gözünmez dedi direk betam 1200 dü

Aa süper hadi hayırlı olsun kalbide duymuşsun çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…