Aminn, inşallah inşallah.çok sağolasın canım. Allah kimseye böyle acılar vermesin. umarım sağ salim kucagımıza alırız bebeklerimizi
estrofemi neden kullanmayi biraktiniz bende tupbebekle gebe kaldim 8.haftaya kadar devam etmem gerektigini soyledilerbir de şey soracağım benim gebeliğim tüp bebek ile transferden 3 4 gün sonra benim ağız ve burun çevremde kızarıklıklar oldu kaşınmaya başladı neyse sonra kaşıntısı geçti ama hala kızarık alnımın ortası da kızardı ve normalde yağlı olan yüzüm kupkuru soyuluyor mu desem dökülüyor mu desem ilk estrofem ilacından olduğunu düşündüm ama o ilacı bıraktım hala devam ediyor sizce gebelikten olabilir mi daha önce başıma gelen bir şey değil her gören yüzüne ne oldu diyor moralim bozulmaya başladı
keseyi gördüğümüz gün 5+2 de kesiyoruz dedi doktorum şuan progestan fitil kullanıyorum sadeceestrofemi neden kullanmayi biraktiniz bende tupbebekle gebe kaldim 8.haftaya kadar devam etmem gerektigini soylediler
Ay ayKızlar 6+5te geliyor gelmekte olan hafif hafif midem bulanıyorinşallah devamı gelmez pek iyi bi his değil çünkü
progestrone bende devam ediyorum estrofemde devam dedilerkeseyi gördüğümüz gün 5+2 de kesiyoruz dedi doktorum şuan progestan fitil kullanıyorum sadece
AA biz senle aynıymışız benim de bugün 6+5Kızlar 6+5te geliyor gelmekte olan hafif hafif midem bulanıyorinşallah devamı gelmez pek iyi bi his değil çünkü
Bende diyordum deme demeAy ayİnşallah bir an önce geçer gider o bulantılar.
Ben de bugün itibariyle 6. haftanın içindeyim artık ne güzel midem bulanmıyor, belki de bulanmayacak diyordum
Sat kaç? Benim 1 ocak ay bendede yoktu ama böyle bi değişim ne yemek istiyorum nede yememek..AA biz senle aynıymışız benim de bugün 6+5
bende bulantı yok henüz geçenlerde hafif dalgalanmalar hissetmiştim derken açmayayım şom ağzımı
İnşallah hepimize çok zorlamayacak belirtiler diliyorum
Ayy o zaman hiç bakma kuzu kese kağıdı gecir ahahahaBu nasıl aklına gelmez Diloş, şaşırtıyorsun beni.
Görümceler ve eşim, kayınvalidenin fotokopisi gibi. Kadının genlerinin gücüne bak. Kocama bakarken onu görüyorum bazen, üstüne kusasım geliyor.Tövbeler olsun.
Bol bol prenses kendime ve kraliçe anneme bakmalıyım.
Allah seni yaa ahahaha banada aynı ihtimal dedi işte hep aynı şeylerSen gece buraya yazdıktan sonra bende bitane bulup ona yazdım 50 TL
Yüzde 67 kız dedi zaten yüzde 50 kız olabilir çok saçma ya bi de son adet tarihini filan sormadı sadece anne baba doğum tarihleri ultrason fotosu
4+3 ye kese görünüyormuşuz bılmıyodum. Sızın beta degerlerınız nasıl çıkmıştıKızlar doktora gittim 4+3müş. Alttan muayene ıle baktı. Kese 2.72mm çıktı. Doktor çok umut vermedı. 2 kez daha beta verdırecek. Az önce yıne beta verdım. cumartesi tekrar beta vereceğim. PZt tekrar alttan muayene ıle bakacakmıs. Bundan sonra gelısecek mi ona bakacakmış. Kese mm sizce nasıl ? Küçük mü ilerliyor ?
Ah canım gidip gidip kendine streste sokma bence burda kaç kişinin sata göre geri gidiyor olabilir bu bazı doktorların hemen moral bozması yok alalım moduna girmesi canımı sıkıyor. 4+3te daha hamile olduğumu bile bilmiyordum belki gitsem banada neler dicekti.Kızlar doktora gittim 4+3müş. Alttan muayene ıle baktı. Kese 2.72mm çıktı. Doktor çok umut vermedı. 2 kez daha beta verdırecek. Az önce yıne beta verdım. cumartesi tekrar beta vereceğim. PZt tekrar alttan muayene ıle bakacakmıs. Bundan sonra gelısecek mi ona bakacakmış. Kese mm sizce nasıl ? Küçük mü ilerliyor ?
Benim de sat 1 Ocak. Tahmini doğumu yanlış girmişim herhalde neyseSat kaç? Benim 1 ocak ay bendede yoktu ama böyle bi değişim ne yemek istiyorum nede yememek..
Kasıkta ara ara bAtmalar oluyormu seninde demin oldu yatışa geçtim hemen sanki birden geliyor böyle adet olcak gibi sonra geçiyor
Canım ben 5+0 da gittim kesem 3.5 ve 4.5 mm çapındaydı tam yuvarlak değildi zaten. Düşün yani. Ve inanılmaz bi hızla büyüyor kendini boş yere üzüp strese sokma lütfen. 6+2 de bebeğimi gördüm kese kocaman olmuş içinde tohum kadar bebe 5 mm olmuş düşün 9 günde olmuş bu. Senin de gayet iyi duruyor doktorlar üslup nedir bilmiyorKızlar doktora gittim 4+3müş. Alttan muayene ıle baktı. Kese 2.72mm çıktı. Doktor çok umut vermedı. 2 kez daha beta verdırecek. Az önce yıne beta verdım. cumartesi tekrar beta vereceğim. PZt tekrar alttan muayene ıle bakacakmıs. Bundan sonra gelısecek mi ona bakacakmış. Kese mm sizce nasıl ? Küçük mü ilerliyor ?
Çok teşekkür ederim bugün gittim 6+1 ile uyumlu çıktı ama çok şükür kalp atışını aldıkKötü şeyleri unutun lütfen herşey güzel olsunGayet iyi bir zaman. Vajinal bakabilirler ama
Gözün aydın canımKızlar ben kalp atışını duydum 6+6 dedi doktor. İlk üstten baktı bizim minik idrar torbasının arkasına denk geldi çok zor görünüyor dio alttan ucundan baktı net şekilde görüldü minicik daha kalp atışlarını duydu annemde eşimde1 ay sonra gideceğiz hem ikili test yapılcak hem nifty testi
Canım senin beta artısın nasıldı , yani 4+3 de altttan muayne edip kese görmeye çalışmasınıda anlamadım ki çok erken ,4+3 de kese görmüşsün beni 5+3 de çağırdı doktorum kese bakmak için geçen hafta 4+6 da gözünmez dedi direk betam 1200 düKızlar doktora gittim 4+3müş. Alttan muayene ıle baktı. Kese 2.72mm çıktı. Doktor çok umut vermedı. 2 kez daha beta verdırecek. Az önce yıne beta verdım. cumartesi tekrar beta vereceğim. PZt tekrar alttan muayene ıle bakacakmıs. Bundan sonra gelısecek mi ona bakacakmış. Kese mm sizce nasıl ? Küçük mü ilerliyor ?
Aa süper hadi hayırlı olsun kalbide duymuşsun çok şükürKızlar ben kalp atışını duydum 6+6 dedi doktor. İlk üstten baktı bizim minik idrar torbasının arkasına denk geldi çok zor görünüyor dio alttan ucundan baktı net şekilde görüldü minicik daha kalp atışlarını duydu annemde eşimde1 ay sonra gideceğiz hem ikili test yapılcak hem nifty testi