2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba kizlar ben gebeligi erken öğrendiğim için normalde adetim bugun ya da yarindi. Bugün doktora gittim beta 218e çıkmis iyi yükselmiş dedi doktor ama henüz çok erken haftaya tekrar çağırdı çok ayrıntı vermedi haftaya biseyler daha net oturur sanırım

benim 3.gün embriyosu 14.gün beta 395 16.gün 995 ti 5+2 de keseyi gördük neden panik yaptınız ki?
Ben transferın 8. Gününden berı düzenli olarak beta testı veriyorum. 4 gündür vermedım içim rahat degıl zaten . Benım doktorumda ne olur ne olmaz 18. Gün bi daha test ver ona göre kese için randevu yazalım dedı acaba bıseyler ters mi gıdıyo sorun mu var da bı daha kan testi istedi diye panikledim

Bi yorumda 4+3 te kese ile ilgili yorum yazmışlar ya doktor umutsuz konuşmuş büyür mü diye
Canım kim ne dediyse umursama bugün diğer zamanlara göre 7+0 olmam lazım 6+6 çıktım kese idrar torbasının arkasında kaldı diye göremedi alttan baktıda gördü halen çok başındayız böyle şeylerle kendini üzme. Nedemek büyür mü neden büyümesin bak 6+6 daha 8,5 mm kadar minicik

Eklentiler

• image.jpg
    101 KB · Görüntüleme: 59
Allahııımmmmm ya minicik ufacık tefecik bir mucıze bize dünyaları verecek Allahım eline almayı nasıp etsın canım Kalp atışını duymadan hatta doğurmadan ben sakınleşemıcem sanırım. Karnımda tutunmaya çalışan bır bebiş olduğunu hatırladıkça nefesim kesiliyor panik atak oluyorum

Kızlar merhaba, öncelikle hayırlı uğurlu olsun herkese sağlıklı hamilelikler dilerim kısmet olursa benim de 3.bebeğim olacak. Sat 19 ocak , şuanda 4+1 haftalık salı günü beta 870 iken bugün 2800 çıktı doktor şimdilik sorun yok dedi, cumartesi vajinal usg ile keseye bakılacak. Hepimiz için güzel geçsin herşey

Son düzenleme:
Merhaba kizlar ben gebeligi erken öğrendiğim için normalde adetim bugun ya da yarindi. Bugün doktora gittim beta 218e çıkmis iyi yükselmiş dedi doktor ama henüz çok erken haftaya tekrar çağırdı çok ayrıntı vermedi haftaya biseyler daha net oturur sanırım bu süreçte nelere dikkat edip nasıl beslenicem heyecandan sormayı da unuttum

Ahaha tamam yapma yapma
Ay şaka yapıyorum kuzu zaten 90 ihtimal demedi
Biz Allahın izniyle 14. Haftayı görelim de daktırlarımız gerekeni söyler. Dudu periiiiiiii. Öffff.

Ya Diloşum yarın 6+4 olacak, acaba ultrasonla baktığında görür mü? Vajinal kameradan haz etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…