Yüzde 67 dedi ya zaten 50 50 normaldeBide sallıyor yani zatenohh vallaa
Ben transferın 8. Gününden berı düzenli olarak beta testı veriyorum. 4 gündür vermedım içim rahat degıl zaten . Benım doktorumda ne olur ne olmaz 18. Gün bi daha test ver ona göre kese için randevu yazalım dedı acaba bıseyler ters mi gıdıyo sorun mu var da bı daha kan testi istedi diye panikledimbenim 3.gün embriyosu 14.gün beta 395 16.gün 995 ti 5+2 de keseyi gördük neden panik yaptınız ki?
Sinirleri bozuldu benim tospiğimin.Yüzde 67 dedi ya zaten 50 50 normalde
Canım kim ne dediyse umursama bugün diğer zamanlara göre 7+0 olmam lazım 6+6 çıktım kese idrar torbasının arkasında kaldı diye göremedi alttan baktıda gördü halen çok başındayız böyle şeylerle kendini üzme. Nedemek büyür mü neden büyümesin bak 6+6 daha 8,5 mm kadar minicikBi yorumda 4+3 te kese ile ilgili yorum yazmışlar ya doktor umutsuz konuşmuş büyür mü diye
O haftalarda bilmesi imkansız canım bildiğin sallamısYüzde 67 dedi ya zaten 50 50 normalde
Ya bak aklıma girme asdfgasfgsHesap açıp bizde mi yapsak bu işi
Aynen yaa çin takvimi misali benim doğum tarihim eşimin doğum tarihi son adet tarihi buO haftalarda bilmesi imkansız canım bildiğin sallamıs
Çıkarsa haber ver diyor bi deSinirleri bozuldu benim tospiğimin.
AllahııımmmmmCanım kim ne dediyse umursama bugün diğer zamanlara göre 7+0 olmam lazım 6+6 çıktım kese idrar torbasının arkasında kaldı diye göremedi alttan baktıda gördü halen çok başındayız böyle şeylerle kendini üzme. Nedemek büyür mü neden büyümesin bak 6+6 daha 8,5 mm kadar minicik
Sana gündüz kese kağıdı gecir diyince aklıma bu geldiSinirleri bozuldu benim tospiğimin.
Ahahahahahhakskaaj aaaayyy durdurun beni durduruunSana gündüz kese kağıdı gecir diyince aklıma bu geldi
Çıkarsa haber ver diyor bi de
Gülen yüz çizmeyi unutma sende ahahahahahAhahahahahhakskaaj aaaayyy durdurun beni durduruun
Bi de çıkıyormuş ahahahaŞunu gönderip engelleseydin. Çok özür diliyorum ama hak etmiş yani.
Canım kocam ya ahahhaha yapamayacağım nnaaayıır kıyamaağğğmGülen yüz çizmeyi unutma sende ahahahahah
Bi de çıkıyormuş ahahaha
Ahaha tamam yapma yapmaCanım kocam ya ahahhaha yapamayacağım nnaaayıır kıyamaağğğm
Yahu çıkabilir bebeğim o kadar yüzdeyi biz de tahmin edebiliyoruz.
Merhaba kizlar ben gebeligi erken öğrendiğim için normalde adetim bugun ya da yarindi. Bugün doktora gittim beta 218e çıkmis iyi yükselmiş dedi doktor ama henüz çok erken haftaya tekrar çağırdı çok ayrıntı vermedi haftaya biseyler daha net oturur sanırım bu süreçte nelere dikkat edip nasıl beslenicem heyecandan sormayı da unuttumEvet canım ama ilk çok zorlandı görmekte karından ki 8 gün önce çok netti bi suratı değişti belli etmedi ama alttan bakınca oh be dedi gördüm ama arkada kalmış içim rahatladı kese büyümüş baya dedi ama bian varyaaa aklım gitti
Biz Allahın izniyle 14. Haftayı görelim de daktırlarımız gerekeni söyler. Dudu periiiiiiii.Ahaha tamam yapma yapma
Ay şaka yapıyorum kuzu zaten 90 ihtimal demedi
Canım hoşgeldindaha bebeğin çok küçük. 1 hafta sonra daha belirgin olur birşeyler
Doktora bakma sen, olumlu düşündaha çok erken olmasına rağmen kese görmüşsünüz daha ne olsun