2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Gözün aydın canım 😍
Nifty için ne fiyat verdiler ? Ben de düşünüyorum bi kaç gündür nedir ne değildir araştırma içindeyim
Doktorum bir kağıt verdi kadını arayıp konuşacağım ama doktorum 4.000 dedi %99.9 sonuc veriyor ama ben ilk yine bakarım ensesine filan dedi ama onu yaptırırsan iyi olur kesin sonuç dedi. Ben çok araştırdım aminiyosentezin düşük riski olmayını bu koldan alınan kandan bakılıyor

Ya arzu mu ne varmış ona yazdım 😅
Anne doğum tarihi
Baba doğum tarihi
Son adet gününün başlangıç tarihi bi de biliyorsan yumurtlama günü
Ultrason varsa onu da atıyormuşsun attım ben hepsini yüzde 68 dedi bakalım 😅😅 30 lira istedi
Millet yolunu bulmuş bende mi bu işe girsem napsam ahshsjjsj😂

Doktorum bir kağıt verdi kadını arayıp konuşacağım ama doktorum 4.000 dedi %99.9 sonuc veriyor ama ben ilk yine bakarım ensesine filan dedi ama onu yaptırırsan iyi olur kesin sonuç dedi. Ben çok araştırdım aminiyosentezin düşük riski olmayını bu koldan alınan kandan bakılıyor
Evet biliyorum ya
Ekşide biri yazmış yanlış sonuç verdi diye, down sendromlu doğmuş nifty teste rağmen sözde. Ekşide yazınca hiç inanasım gelmiyor sonuçta bebeğim DNA sı anne kanına karışıyor ve o yüzden kan testi yapılıyor yani bilemiyorum yanlış sonuç vermesi çok imkansız duruyor.
Fiyat da iyi duruyor Hangi laboratuvar ı arayacaksınız siz ?

Evet biliyorum ya
Ekşide biri yazmış yanlış sonuç verdi diye, down sendromlu doğmuş nifty teste rağmen sözde. Ekşide yazınca hiç inanasım gelmiyor sonuçta bebeğim DNA sı anne kanına karışıyor ve o yüzden kan testi yapılıyor yani bilemiyorum yanlış sonuç vermesi çok imkansız duruyor.
Bende onu okudum ama o 0.1 ihtimal bizi bulcaksa Allah’tan geliyor deyip razı olacağız ama hergün ilerleme oluyor genoks lab ankara zaten tek orası yapıyor her hastaneyle anlaşması var ama yeni makine gelmiş 3 iş gününde sonuç sloganıyla bide nerdeysen onlar gelip kan alıyor sen nerde oturuyorsun bende avrupa yakası sorumlusunun telefonu var

Evet biliyorum ya
Fiyat ne kadar?

4+3 ye kese görünüyormuşuz bılmıyodum. Sızın beta degerlerınız nasıl çıkmıştı
En son 400idi salı
Ah canım gidip gidip kendine streste sokma bence burda kaç kişinin sata göre geri gidiyor olabilir bu bazı doktorların hemen moral bozması yok alalım moduna girmesi canımı sıkıyor. 4+3te daha hamile olduğumu bile bilmiyordum belki gitsem banada neler dicekti.

Onlarda emin olamıyor çünkü çok küçükler. Kanaman yoksa beklemeni ve biraz büyüyünce karından baktirmani tavsiye ederim. 5+3'te faln karından gözükür
Çok haklısın ama bel ağrımı anlatamam sana.
Belim koparcasına ağrıdı. Çok güzel yazmışsınız. Moral oldu. Hepiniz iyi ki varsınız hepinizin kalbine göre versin rabbim.
Benim de sat 1 Ocak. Tahmini doğumu yanlış girmişim herhalde neyse 🤣 henüz toydum 3+3 te öğrendim 😂
Oluyor minik kramplar giriyor arada. Tuvalette zorlansam bile giriyor. Biraz yürüyorum giriyor 😅 çok sancılı olmuyor neyseki. Benim haftabaşı lekelenmelerim oldu o zamandan beri ayakta çok durmuyorum ev işlerini peşpeşe yapmıyorum yemeği hazırlarken bile oturuyorum artık. Ayakta durduğumda ağrılarım başlıyor sanki bi 6-7 hafta daha dikkat edeceğim bakalım.

Canım ben 5+0 da gittim kesem 3.5 ve 4.5 mm çapındaydı tam yuvarlak değildi zaten. Düşün yani. Ve inanılmaz bi hızla büyüyor kendini boş yere üzüp strese sokma lütfen. 6+2 de bebeğimi gördüm kese kocaman olmuş içinde tohum kadar bebe 5 mm olmuş düşün 9 günde olmuş bu. Senin de gayet iyi duruyor doktorlar üslup nedir bilmiyor
3+3 te kanda öğrendim aile hekimi sağlıklı gebelik olmayabilir dedi hcg 41 di 😅 deli midir nedir adetime 1 hafta vardı yani 😅
Sen de moralini bozma Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz
Allahın izniyle ınsallah canım.
Tşk ederim güzel rahatlatıcı açıklaman ıcın ınsallah Allah tamamına erdirsin 🥰

Bende onu okudum ama o 0.1 ihtimal bizi bulcaksa Allah’tan geliyor deyip razı olacağız ama hergün ilerleme oluyor genoks lab ankara zaten tek orası yapıyor her hastaneyle anlaşması var ama yeni makine gelmiş 3 iş gününde sonuç sloganıyla bide nerdeysen onlar gelip kan alıyor sen nerde oturuyorsun bende avrupa yakası sorumlusunun telefonu var
Ben Kocaeli darıcadayım
Fiyatlar genel olarak 3-5 bin civarı sanırım internette o bilgi var, net fiyat yok ben de henüz hiç fiyat almadım.
En son 400idi salı

Çok haklısın ama bel ağrımı anlatamam sana.
Belim koparcasına ağrıdı. Çok güzel yazmışsınız. Moral oldu. Hepiniz iyi ki varsınız hepinizin kalbine göre versin rabbim.

Allahın izniyle ınsallah canım.
Tşk ederim güzel rahatlatıcı açıklaman ıcın ınsallah Allah tamamına erdirsin 🥰
Amiinn 😊Allah hepimize sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar doktora gittim 4+3müş. Alttan muayene ıle baktı. Kese 2.72mm çıktı. Doktor çok umut vermedı. 2 kez daha beta verdırecek. Az önce yıne beta verdım. cumartesi tekrar beta vereceğim. PZt tekrar alttan muayene ıle bakacakmıs. Bundan sonra gelısecek mi ona bakacakmış. Kese mm sizce nasıl ? Küçük mü ilerliyor ?
Canım hoşgeldin 🌺 daha bebeğin çok küçük. 1 hafta sonra daha belirgin olur birşeyler ❤️
Doktora bakma sen, olumlu düşün 😘 daha çok erken olmasına rağmen kese görmüşsünüz daha ne olsun 🙏

Kızlar doktora gittim 4+3müş. Alttan muayene ıle baktı. Kese 2.72mm çıktı. Doktor çok umut vermedı. 2 kez daha beta verdırecek. Az önce yıne beta verdım. cumartesi tekrar beta vereceğim. PZt tekrar alttan muayene ıle bakacakmıs. Bundan sonra gelısecek mi ona bakacakmış. Kese mm sizce nasıl ? Küçük mü ilerliyor ?
Ben şuan 4+5im . Doktorum tekrar kan testı vermemi ıstedı kese için randevu oluşturacağız. 3. Gün embrıyosu 14. Gün betam 451 di. Sen şimdi böyle yazınca panik oldum açıkçası

Benim doktorum 12. Haftaya kadar açık havada bol bol yürüyün dedi ben de elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum, yürüyüşe çıktığım günler özellikle hiç kabızlık problemi olmuyor tavsiye ederim 💓
Havalar soğuk gitmediğinde 10ar dakika kadar yürüyorum. Ama soğuk olunca mecbur eve tıkılıyoruz :KK43: ve malum son…

Kızlar ben kalp atışını duydum 6+6 dedi doktor. İlk üstten baktı bizim minik idrar torbasının arkasına denk geldi çok zor görünüyor dio alttan ucundan baktı net şekilde görüldü minicik daha kalp atışlarını duydu annemde eşimde❤️ 1 ay sonra gideceğiz hem ikili test yapılcak hem nifty testi
Hayırlı olsun ekimcim ❤️ Ne kadar güzel bir anı olmuş annen İçin de 😍

Hayırlı olsun ekimcim ❤️ Ne kadar güzel bir anı olmuş annen İçin de 😍
Evet canım ama ilk çok zorlandı görmekte karından ki 8 gün önce çok netti bi suratı değişti belli etmedi ama alttan bakınca oh be dedi gördüm ama arkada kalmış içim rahatladı kese büyümüş baya dedi ama bian varyaaa aklım gitti

Evet canım ama ilk çok zorlandı görmekte karından ki 8 gün önce çok netti bi suratı değişti belli etmedi ama alttan bakınca oh be dedi gördüm ama arkada kalmış içim rahatladı kese büyümüş baya dedi ama bian varyaaa aklım gitti
Olmaz mı ya insan o anda ister istemez bir yanı da tedirgin halde bekliyor 😬 neyse ki gelmiş geçmiş bebişin de büyümüş ❤️ Alttan daha rahat görünüyor diye hep söylüyorlar zaten.

X