2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sen gece buraya yazdıktan sonra bende bitane bulup ona yazdım 50 TL
Yüzde 67 kız dedi zaten yüzde 50 kız olabilir çok saçma ya bi de son adet tarihini filan sormadı sadece anne baba doğum tarihleri ultrason fotosu

Yüzde 67 kız dedi zaten yüzde 50 kız olabilir çok saçma ya bi de son adet tarihini filan sormadı sadece anne baba doğum tarihleri ultrason fotosu
Ayy kızlar yapmayın şunlara para kazandirmayin bide 67 demiş yuh yani bunu bende derim. Hiç inandırıcı değil

Allahım benimkileri dolandırıyorlar, sen geride kalanlarımızı koru ya rabbim.

Kizlar merhaba progestan fitil kullanıyorum ama biraz akıntı olup akıyor gece yatmadan önce kullandım ne yapmam lazım biliyor musunuz

bir de şey soracağım benim gebeliğim tüp bebek ile transferden 3 4 gün sonra benim ağız ve burun çevremde kızarıklıklar oldu kaşınmaya başladı neyse sonra kaşıntısı geçti ama hala kızarık alnımın ortası da kızardı ve normalde yağlı olan yüzüm kupkuru soyuluyor mu desem dökülüyor mu desem ilk estrofem ilacından olduğunu düşündüm ama o ilacı bıraktım hala devam ediyor sizce gebelikten olabilir mi daha önce başıma gelen bir şey değil her gören yüzüne ne oldu diyor moralim bozulmaya başladı

Yine klasik bir cevap olacak ama hormonlardan bende de var nemlendirici sürüyorum. Benim buna ek olarak başlarda her yerim özellikle kabalarım kaşındı ama neden öyle oldu bilmiyorum ve evde uyuz gibi geziyordum o geçti sadece yüzümdeki kuruluk kaldı..

Merhaba, Beni de ekler misiniz ? 32 Yaş beklenen doğum tarihi 25.10.2022 1. Çocuk İstanbul.

ne zaman geçer acaba ya nemlendirici sürüyorum dudaklarım da kupkuru resmen şaftım kaydı

kızlar merhaba inşallah Allahım nasip ederse bende Ekim annesi olucam bugün kesemizi görebildik fakat riskli bir gebelik dedi doktorum.oksapar iğne progestan coraspin verdi. bu arad 2 kaybım var bebekleimin kalbi durmuştu. inşallah bu sefer böyle Bi acı yaşamam. size sorum oksapar iğne vuranlar ilaçları kullananlar belirli bir saate mi kullanıyorsunuz ilaçlarını.

Merhaba, Enox kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, her gün aynı saatte vur dedi doktorum, ben de öyle yapıyorum.

Kayıplarınız için üzüldüm, umarım çekilen bu sancılı günlere değer, bebeklerimize sağ salim kavuşmak dileğiyle.

çok sağolasın canım. Allah kimseye böyle acılar vermesin. umarım sağ salim kucagımıza alırız bebeklerimizi

ne zaman geçer acaba ya nemlendirici sürüyorum dudaklarım da kupkuru resmen şaftım kaydı
Geçer geçer aslında biraz mevsimsel etki de bu durumu destekliyor olabilir. Havalar soğuk, kaloriferler yanıyor + hormonlar durmuyor ama sonuç olarak hem bebişler hem de cildimiz için mutlaka bol su içmeye devam. Bir de bana da yüzüne ne oldu, cildin bozulmuş falan diyenler oluyor açıkçası çok sallamıyorum

Oksaparı aynı saatte vurmak gerekiyor. Coraspini tok içmemi söyledi hemşire hanım. Sabahtan tok olursa iyi olur olmazsa herhangi bir saatte olur demişti. Sağlıkla vaktinde hayırlısıyla kavuşun bebeğinizle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…