2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Gözün aydın canım
Nifty için ne fiyat verdiler ? Ben de düşünüyorum bi kaç gündür nedir ne değildir araştırma içindeyim
Doktorum bir kağıt verdi kadını arayıp konuşacağım ama doktorum 4.000 dedi %99.9 sonuc veriyor ama ben ilk yine bakarım ensesine filan dedi ama onu yaptırırsan iyi olur kesin sonuç dedi. Ben çok araştırdım aminiyosentezin düşük riski olmayını bu koldan alınan kandan bakılıyor

Millet yolunu bulmuş bende mi bu işe girsem napsam ahshsjjsj

Evet biliyorum ya
Ekşide biri yazmış yanlış sonuç verdi diye, down sendromlu doğmuş nifty teste rağmen sözde. Ekşide yazınca hiç inanasım gelmiyor sonuçta bebeğim DNA sı anne kanına karışıyor ve o yüzden kan testi yapılıyor yani bilemiyorum yanlış sonuç vermesi çok imkansız duruyor.
Fiyat da iyi duruyor Hangi laboratuvar ı arayacaksınız siz ?

Bende onu okudum ama o 0.1 ihtimal bizi bulcaksa Allah’tan geliyor deyip razı olacağız ama hergün ilerleme oluyor genoks lab ankara zaten tek orası yapıyor her hastaneyle anlaşması var ama yeni makine gelmiş 3 iş gününde sonuç sloganıyla bide nerdeysen onlar gelip kan alıyor sen nerde oturuyorsun bende avrupa yakası sorumlusunun telefonu var

Fiyat ne kadar?

4+3 ye kese görünüyormuşuz bılmıyodum. Sızın beta degerlerınız nasıl çıkmıştı
En son 400idi salı
Çok haklısın ama bel ağrımı anlatamam sana.
Belim koparcasına ağrıdı. Çok güzel yazmışsınız. Moral oldu. Hepiniz iyi ki varsınız hepinizin kalbine göre versin rabbim.
Allahın izniyle ınsallah canım.
Tşk ederim güzel rahatlatıcı açıklaman ıcın ınsallah Allah tamamına erdirsin

Ben Kocaeli darıcadayım
Fiyatlar genel olarak 3-5 bin civarı sanırım internette o bilgi var, net fiyat yok ben de henüz hiç fiyat almadım.
Amiinn Allah hepimize sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Canım hoşgeldin daha bebeğin çok küçük. 1 hafta sonra daha belirgin olur birşeyler
Doktora bakma sen, olumlu düşün daha çok erken olmasına rağmen kese görmüşsünüz daha ne olsun

Ben şuan 4+5im . Doktorum tekrar kan testı vermemi ıstedı kese için randevu oluşturacağız. 3. Gün embrıyosu 14. Gün betam 451 di. Sen şimdi böyle yazınca panik oldum açıkçası

Havalar soğuk gitmediğinde 10ar dakika kadar yürüyorum. Ama soğuk olunca mecbur eve tıkılıyoruz ve malum son…

Hayırlı olsun ekimcim Ne kadar güzel bir anı olmuş annen İçin de

Hayırlı olsun ekimcim Ne kadar güzel bir anı olmuş annen İçin de
Evet canım ama ilk çok zorlandı görmekte karından ki 8 gün önce çok netti bi suratı değişti belli etmedi ama alttan bakınca oh be dedi gördüm ama arkada kalmış içim rahatladı kese büyümüş baya dedi ama bian varyaaa aklım gitti

Olmaz mı ya insan o anda ister istemez bir yanı da tedirgin halde bekliyor neyse ki gelmiş geçmiş bebişin de büyümüş Alttan daha rahat görünüyor diye hep söylüyorlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…