ÇOk özür diliyorum ama sabah baya sulu ishaldim. Normalde de olmam. Bebek için endişelendim tekrarlamadı Ama hala içimden sesler geliyorSon bir haftadır kabızlık var bende de. Önceki bir hafta da ishal gibiydim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÇOk özür diliyorum ama sabah baya sulu ishaldim. Normalde de olmam. Bebek için endişelendim tekrarlamadı Ama hala içimden sesler geliyorSon bir haftadır kabızlık var bende de. Önceki bir hafta da ishal gibiydim.
Bu nasıl aklına gelmez Diloş, şaşırtıyorsun beni.Ahahah kız o benim hiç aklıma gelmemişti aman benimki de benzemesin
Kocan benziyorsa annesine ona da çok bakma Hahaha aynada kendine bak dur
Bende de var gün kurusu yiyorum akşamları iki üç taneArkadaşlar kabızlık problemi yaşayan var mı ay delircem
Hiç endişelenme bak bizim Dilos6342 Diloş da öyleydi atlattı çok şükür, vücudun dengesi bozuluyor bebeği nasıl koruyacağını şaşırıyor minnoş bünyemiz.ÇOk özür diliyorum ama sabah baya sulu ishaldim. Normalde de olmam. Bebek için endişelendim tekrarlamadı Ama hala içimden sesler geliyor
Endişe düzeyim çok yükseklerde. Teşekkür ederim geçer inşallah bir an önceHiç endişelenme bak bizim Dilos6342 Diloş da öyleydi atlattı çok şükür, vücudun dengesi bozuluyor bebeği nasıl koruyacağını şaşırıyor minnoş bünyemiz.
Gebeliği öğrendiğimden beri çekiyorum. Bazen hafifler gibi oluyo bazen şiddeti artıyor tuvalet sonrası da kasığa ve bacağa vuran ağrılarım oluyor.Arkadaşlar kabızlık problemi yaşayan var mı ay delircem
Bilmez miyiiim, hepimizin ayrı konularda endişesi var, devamını rahat geçirsek bari.Endişe düzeyim çok yükseklerde. Teşekkür ederim geçer inşallah bir an önce
nedense icime oyle dogdu sinmedi 3.yu imha etmeleri son hamlemizdi esimle dahada ugrasmayacaktik tedaviler maddi manevi yipratti yasta gececekti son hamlemi iyi oynamak istedim coksukur tuttuBana izin verse doktor ben de isterdim ama izni geçtim zaten hepi topu elimde 2 tane embriyo kalmıştı ve o ikisi transfer edildi.. iyi ki transfer ettirmişsiniz belki de gerçekten dediğiniz gibi olmuştur
aynen canim nedense 3.icimde kalsin istedim iyikide istemisimÇok mantıklı bir hamle olmuş. :) Çok şükür tutmuş.
Tüp bebeğin yıpratmadığı insan mı var be kuzum?nedense icime oyle dogdu sinmedi 3.yu imha etmeleri son hamlemizdi esimle dahada ugrasmayacaktik tedaviler maddi manevi yipratti yasta gececekti son hamlemi iyi oynamak istedim coksukur tuttu
ben 5+5 olduk 4 5 gündür kabızlık var günde 3 4 lt su içiyorum her gün meyve kefir hareketsiz de değilim ama geçmiyorArkadaşlar kabızlık problemi yaşayan var mı ay delircem
Bende kalp rahimmişim benim ilk doğumum olucak inşallah güzel şeyler olur. Internete bakınca benimde canım sıkılıyorBen geldim 5w5d çıktık her şey güzeldi ancak rahmin kalp şeklinde olduğunu söyledi dr anlamadığım daha önce doğum yaptım hatta bir defasında kendisine de muayene olmuştum o zaman bir şey denmedi bana..bunun bi sıkıntı olmadığını söyledi ama interneti okuyunca canım sıkılıyor hayırlısı inşallah problem yaşamam
Yani canım ilkinde ne bi kanama ne erken doğum riskim oldu tam haftasında geldi eğer sonradan oluşmadıysa bende bu bozukluk.. internete bakmayı düşünmüyorum artık doktorun sana ne dediBende kalp rahimmişim benim ilk doğumum olucak inşallah güzel şeyler olur. Internete bakınca benimde canım sıkılıyor
Tüp bebeğin yıpratmadığı insan mı var be kuzum?
O maddi manevi yıpranışlar, içe dönüşler, düşüşler kalkışlar, sik baştan demeler…
Neyse ki bir yandan da iyi ki var böyle bir yöntem de, her ay beklemek işkence gibiydi.
Allah kimseyi çok aratmasın.
yok canim icini rahat tut benimde rahmim kalp.seklinde 2dogum.yaptim hicbir.sıkıntı yasamadimBen geldim 5w5d çıktık her şey güzeldi ancak rahmin kalp şeklinde olduğunu söyledi dr anlamadığım daha önce doğum yaptım hatta bir defasında kendisine de muayene olmuştum o zaman bir şey denmedi bana..bunun bi sıkıntı olmadığını söyledi ama interneti okuyunca canım sıkılıyor hayırlısı inşallah problem yaşamam
Ben ilk hamile kalmadan alttan baktığında kalp şeklinde rahim dedi ama bu gebeliğe engel değil diyince rahatladım. Sonra ilk gebeliğim düşük oldu bende doktora sordum bunu rahim şekliyle alakası yok dedi kalp rahim erken doğum riski taşır sadece senin ki 6 haftalık düşük o sağlıksız olduğu için dedi. Ama internette hep erken doğum riski olabilir yazıyor canım sıkılıyor zaten ilk düşüğüm var diye hep yatıyorum bide son aylardada yatarsam 9 ay yatarak mı geçicek diyorum endişeli çok kilo alırım ve zor doğum yaparım diye korkuyorum. O yüzden bende saldım artık kalp şekli rahim olup gününde doğum yapan kanaması olmayan çok kadın varmış sende onlardan birisin bende düşünmemeye çalışıyorumYani canım ilkinde ne bi kanama ne erken doğum riskim oldu tam haftasında geldi eğer sonradan oluşmadıysa bende bu bozukluk.. internete bakmayı düşünmüyorum artık doktorun sana ne dedi
Sonradan oluşmaz bu doktorun görmemesi çok tuhaf daha benim ki ilk baktığı gibi gördü. Doğuştan gelen birşeymiş bu. Hafif basıklık var bizde kalp şekli ordan geliyorYani canım ilkinde ne bi kanama ne erken doğum riskim oldu tam haftasında geldi eğer sonradan oluşmadıysa bende bu bozukluk.. internete bakmayı düşünmüyorum artık doktorun sana ne dedi
Kabızlık hormonlardan dolayı hamilelikte genellikle yaşanıyormuş o yüzden bana doktorum eğer kabız olursan duphalac içebilirsin demişti ve reçeteme yazmıştı. Ben de birkaç gündür kabızlık yaşamaya başladım dün akşam içtim bu ilacı biraz rahatladım. İsterseniz bir doktorunuza sorun.ben 5+5 olduk 4 5 gündür kabızlık var günde 3 4 lt su içiyorum her gün meyve kefir hareketsiz de değilim ama geçmiyor
Kese göründü benim dün gittigimde bir taneydi kese ikiz degil yanisende insallah yarin gittiginde görürsün keseyi canimYarın tekrar gideceğim doktora keseyi görürüz inşallah doktora göre yarın 5+2 oluyoruz Kan vermedim tekrar yarın gel bakarız dediği için ama ikiye katlamış olması gerekiyor değerlerim.. senin değerin adet tarihinden bir güm sonra baya bi yüksek çıkmış ikiz olma ihtimali varmı
Sağ ol canım içimi ferahlattın dediğim gibi de ben de sorunsuz doğurmuştum belki de fazla kaygılıyım diye doktorum bana söylememişti veya önemsemiyolar hamile kalmama da engel olmuyor aksine kolay kalıyorumyok canim icini rahat tut benimde rahmim kalp.seklinde 2dogum.yaptim hicbir.sıkıntı yasamadim
Anladım demek nadir rastlanan bir şey değil baksana iki kişi varmışız burda bileSonradan oluşmaz bu doktorun görmemesi çok tuhaf daha benim ki ilk baktığı gibi gördü. Doğuştan gelen birşeymiş bu. Hafif basıklık var bizde kalp şekli ordan geliyor
ah ne güzel görmene sevindim bu aralar etrafımda ikiz haberi aldım bir kaç tane onların da başta değerleri yüksekmiş oyüzden söyledim hayırlısı canım ya umarım görürüz yarınKese göründü benim dün gittigimde bir taneydi kese ikiz degil yanisende insallah yarin gittiginde görürsün keseyi canim