2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet o kadini gördüm ikra meyra dimi adı bi de oraya mı dadansak napsak

1gun var arqmizda bende dun keseyi gordum sende gorursun canim bugun tebrikler

Kadının yazdığına göre kağıtta tek embriyo imzalamış aşağıda linki paylaşıyorum
Aslında ikiz zorken bir de üstüne üçüz olunca Allah sağlık ve sabır versin diyebiliyorum ancak

Canim normal adet tarihimden birgün sonra test verdim 2246 cikti benimde bukadar yüksek cikmasina bende sasirdim senin gibi
Yarın tekrar gideceğim doktora keseyi görürüz inşallah doktora göre yarın 5+2 oluyoruz Kan vermedim tekrar yarın gel bakarız dediği için ama ikiye katlamış olması gerekiyor değerlerim.. senin değerin adet tarihinden bir güm sonra baya bi yüksek çıkmış ikiz olma ihtimali varmı

Şok oldum Çöpe atmaya kıyamayıp transfer mi etmişler?

Böylesini de ilk kez duyuyorum. Aklıma çöpe gitmesin yazık deyip tabağa konan fazladan yemek repliği geldi.

Şok oldum Çöpe atmaya kıyamayıp transfer mi etmişler?

Böylesini de ilk kez duyuyorum. Aklıma çöpe gitmesin yazık deyip tabağa konan fazladan yemek repliği geldi.
benimde 1tupte 3embriyo vardi 3ude kaliteliydi dr 2sini yerlestirecegiz dedi ben 3unude istedim nasibimde belki imha edilecek 3. vardir dedim ve gercektende 1tane nasip oldu belki o 3. tutundu kim bile bilirki dr bana 3uz olabilir vs vs desede istedim piskin piskin bende ordaki dr un yerine ben gectim

Evet o kadini gördüm ikra meyra dimi adı bi de oraya mı dadansak napsak
Hahah evet o şuan daha ultrason yok birşey yok bende 12. hafta olayım hemen göndericem... benim kızdan ziyade erkeklere daha çok zaafım var ama çin takvimi kız gösteriyor bilmiyorum zaten onun hesaplaması da ayrı dert bi yarın keseyi görelim de inşallah sonra kalp sonra da cinsiyeti öğrenmek için günleri sayarız artık

Bana izin verse doktor ben de isterdim ama izni geçtim zaten hepi topu elimde 2 tane embriyo kalmıştı ve o ikisi transfer edildi.. iyi ki transfer ettirmişsiniz belki de gerçekten dediğiniz gibi olmuştur

Aynen kuzum hepsinin heyecanı farklı, erkek olursa bu arada daha önce görülebilir 4 aydan önce

Ahaha aynen öyle daha neyi yapmam diyipte yapicaz acaba analigin yarısı yapmam dediğini yapmak, diğer yarısı da yutmak miydi neydi o laf
Devamını bilen söylesin ben bilmiyore.
Zaten diken üstündeyim bebe kayınvalideye benzer mi diye, hiç sevmem bilirsin. Ödüm kopuyor.

Çok mantıklı bir hamle olmuş. :) Çok şükür tutmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…