Büyük lokma ye büyük konusma demisler durumuna düştüm resmenDiloş senden hiç beklemezdim, ne ettin sen.
Az sabretseydin doktor %100’ünü söylerdi be güzellik.
Evet o kadini gördüm ikra meyra dimi adı bi de oraya mı dadansak napsakDilos canım KK de bir bayan var nub teorisine göre bakıyor cinsiyetine bir kaç arkadaşım ultrason resimlerini gönderip sormuştu ve 2 kişide tuttu birinde henüz belli değil. Ama tabi 11-12. Haftadan itibaren anlayabiliyor net şekildeo haftaları iple çektiğimiz günler bir an önce olsun
1gun var arqmizda bende dun keseyi gordum sende gorursun canim bugun tebriklerGünaydın kızlar bugün ben de doktora gideceğim son adet 13 ocak beklenen tarih 19 ekim aslında daha geç gidecektim ama tsh için görünmem gerekiyormuş aile hekimi vermiyor o ilacı.. Ptesi rutin kan tahlilinde hcg 3000 çıkmıştı bakalım ne göreceğiz dönüşte bilgilendiririm
Kadının yazdığına göre kağıtta tek embriyo imzalamışKağıt imzalatıyorlar diye biliyorum. Altında imzası varsa bişey yapamaz ki.
Bazen bebek tuttuğunda bir embriyoyu iptal edebiliyorlar. Bir tanıdığımın başına gelmişti, 3üz olacaktı, 1ini nasıl yaptılar bilmiyorum imha ettiler.
Yalnız o dediğin durumu, KK da denk gelip okumuştum, 1 embriyonun bölünüp ikiz olma durumu gerçekten çok değişik.
Demek Allah böyle olmasını istemiş ne diyeyim. Bir taşla 3 kuş. Çok zor 3 bebeyle hayatama sonrasında 3 kardeş takılacaklar.
Yarın tekrar gideceğim doktora keseyi görürüz inşallah doktora göre yarın 5+2 oluyoruzCanim normal adet tarihimden birgün sonra test verdim 2246 cikti benimde bukadar yüksek cikmasina bende sasirdim senin gibi
Şok oldumKadının yazdığına göre kağıtta tek embriyo imzalamışaşağıda linki paylaşıyorum
Aslında ikiz zorken bir de üstüne üçüz olunca Allah sağlık ve sabır versin diyebiliyorum ancakMemorial Hastanesi - Şikayetvar
Memorial Hastaneleri ile ilgili kullanıcı şikayet ve yorumları Şikayetvar'da! Siz de Memorial Hastanesi şikayetlerinizi sayfamızda paylaşabilirsiniz.www.sikayetvar.com
Aynen bir de pişkin pişkin cevaplarŞok oldumÇöpe atmaya kıyamayıp transfer mi etmişler?
Böylesini de ilk kez duyuyorum. Aklıma çöpe gitmesin yazık deyip tabağa konan fazladan yemek repliği geldi.
Büyük konuşmaktan dilimiz yana yana küle döndü hala konuşuyoruz desene.Büyük lokma ye büyük konusma demisler durumuna düştüm resmen
Şok oldumÇöpe atmaya kıyamayıp transfer mi etmişler?
Böylesini de ilk kez duyuyorum. Aklıma çöpe gitmesin yazık deyip tabağa konan fazladan yemek repliği geldi.
Hahah evet o şuan daha ultrason yok birşey yok bende 12. hafta olayım hemen göndericem... benim kızdan ziyade erkeklere daha çok zaafım var ama çin takvimi kız gösteriyor bilmiyorum zaten onun hesaplaması da ayrı dert bi yarın keseyi görelim de inşallah sonra kalp sonra da cinsiyeti öğrenmek için günleri sayarız artıkEvet o kadini gördüm ikra meyra dimi adı bi de oraya mı dadansak napsak
Bana izin verse doktor ben de isterdim ama izni geçtim zaten hepi topu elimde 2 tane embriyo kalmıştı ve o ikisi transfer edildi.. iyi ki transfer ettirmişsiniz belki de gerçekten dediğiniz gibi olmuşturbenimde 1tupte 3embriyo vardi 3ude kaliteliydi dr 2sini yerlestirecegiz dedi ben 3unude istedim nasibimde belki imha edilecek 3. vardir dedim ve gercektende 1tane nasip oldu belki o 3. tutundu kim bile bilirki dr bana 3uz olabilir vs vs desede istedim piskin piskin bende ordaki dr un yerine ben gectim
Ahaha aynen öyle daha neyi yapmam diyipte yapicaz acabaBüyük konuşmaktan dilimiz yana yana küle döndü hala konuşuyoruz desene.
Aynen kuzum hepsinin heyecanı farklı, erkek olursa bu arada daha önce görülebilir 4 aydan önceHahah evet o şuan daha ultrason yok birşey yok bende 12. hafta olayım hemen göndericem... benim kızdan ziyade erkeklere daha çok zaafım var ama çin takvimi kız gösteriyor bilmiyorum zaten onun hesaplaması da ayrı dert bi yarın keseyi görelim de inşallah sonra kalp sonra da cinsiyeti öğrenmek için günleri sayarız artık
Devamını bilen söylesin ben bilmiyore.Ahaha aynen öyle daha neyi yapmam diyipte yapicaz acabaanaligin yarısı yapmam dediğini yapmak, diğer yarısı da yutmak miydi neydi o laf
Çok mantıklı bir hamle olmuş. :) Çok şükür tutmuş.benimde 1tupte 3embriyo vardi 3ude kaliteliydi dr 2sini yerlestirecegiz dedi ben 3unude istedim nasibimde belki imha edilecek 3. vardir dedim ve gercektende 1tane nasip oldu belki o 3. tutundu kim bile bilirki dr bana 3uz olabilir vs vs desede istedim piskin piskin bende ordaki dr un yerine ben gectim
Ahahah kız o benim hiç aklıma gelmemişti aman benimki de benzemesinDevamını bilen söylesin ben bilmiyore.
Zaten diken üstündeyim bebe kayınvalideye benzer mi diye, hiç sevmem bilirsin. Ödüm kopuyor.
Bu ara az hareketten evet ben... Duphalac şurup içebilirsin. Hemen etki ediyor.Arkadaşlar kabızlık problemi yaşayan var mı ay delircem
Son bir haftadır kabızlık var bende de. Önceki bir hafta da ishal gibiydim.Bu haftalarda ishal olan var mı arkadaşlar