2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sağol canım çok geçmiş olsun

Üst solunum yolu enfeksiyonu geçirmiş olabilir ya da burnunu açarken kanamışsa o kan genizden gelmiş olabilir dedi
Cnm bence önemli bir şey olsa yine olurdu burnunu açarken damarına denk gelmiştir
Kaç kilo oldu canım bizim oğlan iki hafta önce 7.5 tu 8 olmamıştır herhalde diş problemleri yüzünden iştahı yok pek ama yinede ben zor kaldırıyorum artık
Ay 10 gün önce 7 kiloydu nil bu gece artık kaldıramadım son saatlere doğru hiç gücüm kalmıyor
Bendede bu var bende araştırıp bunu aldım en sonunda benim eserikli hiçbir şeyde durmuyor bundada 10 dk
Bi de tablet koyma yerli almış kız BİM’e oyuncaklısı gelmiş ya onu alsaydın bari
Kitap koyma o tabi telefonda bir şey izleten varsa bilemem ben çıkardım o zımbırtıyı

Tecrubeli annelere sorum olacak. Bir bebis ayaginda sallamayla ya da memede emerek uyursa ve bu aliskanlik olursa cok mu sikinti olur ve kac yasina kadar ugrastirirlar? Bagimsiz uyumayi mi ogretmeliyiz dişimizi bi sure sıkıp. Malum bugün 5 ayligiz artik. Dişler gelmeden uykuyu da bi ayarlasaydim

Ben hiç ayağımda sallamadım zaten malum 14 gün emzirdim benim ki kendi yatağında uyuyor sallanmadan ama bizdede emzik olayı var attığı zaman bazen tekrar istiyor ama cnm daha erken o bebeği sallamadan uyutmak için biraz dediklerini anlaması gerekiyor şuan krize girer emzik vermesem nil asla uyumuyor 7-8 aylık olsunda bende öyle denemelere başla nacizane fikrim

Sık değişerek bitir 4e geç canım rahat ettik biz baya 4 ile.

anurkoc canım çok geçmiş olsun. Biz kullandık doruka kısa bir dönem fakat dorukta alerjik reaksiyon gösterdi ve bıraktık. Gerçi bu kadar küçük bebeklerde önerilmiyormuş cortair. Bize de bronşit başlangıcı demişlerdi. Buhar makinesi, nazal yıkama ve çok sıcak olmayacak şekilde ev sıcaklığı yaparak atlattık süreci.

bebeğini memede uyutan bir anne olarak beni en çok düşündüren durumlardan biri… uyku eğitiminden bahsediyorsun 5.5 aylıktan sonra tavsiye ediliyormuş

Çoğumuz aynı durumdayız sürekli bi sıkılma halleri var oyalayamıyoruz bırakayım ağlasın diyemiyorum katılıyo sesi filan gidiyo bazı kadınlar gibi bi kolumda o iş de yapamam taşıyamam yani oturuyorum hep

hope2022 Kuzum pp biberon öneririm hem hafif kendi de tutabiliyor hem zararsız lansinoh benim

-Sunshine ek gıdayı çatalla ezip mi veriyorsun robottan mı geçirdin canım ben püreye alıştırmak istemiyorum ama bu defa da çiğnemeye alışmıyolar bi dr şey yazmıştı siz hiç yemek yerken boğulan bebek gördünüz mü diye ama cesaret yok valla

Ya baban gerçekten sürahi hanımdan el filan mı aldı güneşin dedesiyle arası nasıl

Canım 2.çocuğum ama her bebek farklı kızımın ciddi kolik sancıları vardı çok çektik 4 ay doldu sıkıntıları bıçakla kesmiş gibi bitti ne diş sıkıntısı ne atak hiçbişey gormedim çok rahattı ama oğlum beni mahvetti gaz sancısı vs çekmedik 5 ayına bir hafta kaldı ve bugün en zor akşamımı yaşadım düşünün yani çocuk emmiyo kaldırdığında bişey yok yatar pozusyona geçince basıyo çığlığı hiç dinlemiyo acaba bir yeri mi ağrıyo diyoruz kaldırınca susuyor battaniyede eşimle sallayarak uyuttuk oda olmasa arabayla gezdirecwktik bitirdi bu akşam beni tecrübe falan hikaye her çocuk farklı onların borusu ötüyor daha dün doğan bebe peşinde koşturdu mahvetti bizi

Ay az önce aynısını diyordum anneme. Çok korkuyorum yutamaz diye pütürlü normalde blw gidecektim de eline vermeye korkuyorum.
Ben patatesi direkt çay kaşığı ile ezdim yumuşacıktı zaten. Baktım sonradan hafif parçalanmamış parçacıklar kalmış içinde ama sorun olmadı. Direkt blender yapmak istemiyorum dediğin endişeleri taşıyorum ben de. Doktor doğru demiş.
bir kerecik başarıyla çiğnetmeyi başarsak devamı gelir de ben de suan cesaret edemiyorum
Ya baban gerçekten sürahi hanımdan el filan mı aldı güneşin dedesiyle arası nasıl
Anasından el aldı anasından babaannemin yanında sürahi Hanım melek kalır

3 ay olacak dedeyi yeni tanımaya başladı ama benim kız su an babasından başka erkek sevmiyor orası net
Karşısında Maymunluk yapmaya alıştırmışsınız çocuğu, ben yapamam hıh diyodu, şimdi çocuğu yere yatırıyorum eğiliyo önüne filan sırtına çıkarır yakında bi de görsen kucağa alıştırmışsınız diyo asıl kucağından düşürmeyen kendisi

Ay benim babam tam kaynana yaaaaaa

Kızlarrr gün gelecek çocuklar odalarında yatacak biz heriflerle balkon bahçe fark etmez birer kadeh şarapla sessiz geceye bakıcaz normalde asla 22:00 da uyumayan kız uyudu ha uyanır ha kalkar diye beklerken bu saat oldu :) uyumadan uyanmasını bekledim mıkırdama başladı :) mesai başlıyor bari eşim uyanmadan gelse de bi duş alaydım koktum konudan konuya nasıl atladım bilmiyorum ama

Yedi beni valla oturmak icin
tutar cok rahat plastikle
benim kiz bi 15-20 dk ayna ile takiliuyor. Birde hareket eden oyuncaklar aldim tummy time icin onlarda calisirken gene bib10-15 dk takiliyor kendi.
gecmis olsun canim .
Ishalken vucut cok su kaybedermis , bez saysiina bir bak, yeterli besleniyor mu vs.
oyyy hadi hayirli olsjn ek gidaniz
Dr Osman Gonulal pureyi hic onermiyor canim .
İlaçlar biraz işe yarayınca play time ı es geçmeedi
oyyy gecmis olsun Mehmet Pasaya

Sağol canım deneyeceğim söylediklerini evi hep normal ısıda tutuyorum ben hiç kalın giydirmedim doğdu doğalı haftasonu çıkmıştık bir sıcak bir soğuktu dışarı sanırım o zaman oldu

Benimkide memede uyuyakalıyor yatağına koyup piş piş yapıyorum annemde sen yokken biz nası uyutucaz hiçbirşeye alışmadı çocuk diyor
Denemek istiyorum uyanıkken koyup pişlemeyi ama korkuyorummm

Ben diyorum çocuk büyütmemişim öteki yaprak dökümü ali rıza bey gibi akşama kadar mama sandalyesinde otururdu buna iğne batırıyolar durduk yere

Blw için 7 aydan sonra öneriyolar ama sabredemem ona ben ya geleneksel türk annesi tabakla peşinden koşarım

Tatlı patates çok güzel bir seçim bende onunla başlamıştım kolay eziliyor tadı da çok güzel afiyet olsun Güneş e

Canım hiç olmazken ishal olduysa ve hala geçmediyse doktor olabilir. Sebebi nedir belki bakılması gerekir aktif sıvı da kaybediyor. Başka bilgim önerim yok ishal konusu geçince yazmak istedim
Yoksa bizimki ezelden beri ishal. Alerji kaynaklı.
Tam teşekküllü ek gıdada olsak nişastalı besinlerle toparlamaya çalışırdık su desteği sağlardık belki de, işte .
Ahh ah bakalım düzelicez inşallah ama mezara girince mi başkan

Sağol çiçeğim darısı size ben de şimdilik kaşıkla ezdim canım parçacıklıydı. Besin yutmayı bi görelim dedim birkaç güne daha pütürlü vermeye niyetliyim bakalım ezsin damaklarıyla
Benimkide memede uyuyakalıyor yatağına koyup piş piş yapıyorum annemde sen yokken biz nası uyutucaz hiçbirşeye alışmadı çocuk diyor
Denemek istiyorum uyanıkken koyup pişlemeyi ama korkuyorummm
Ben bi kere denedim önermiyorum huzursuzluk başlayınca benimkini susturmak çok zor oluyor, gözünü ovuşturunca yavaştan uykuya geçmek lazım
Ben koşmayacağım sanırım ya, yerse yer yemezse sonra yer lafımı yutmam inş
Aylardır meme peşinde koşuyordum meğer benim kız aç kalmak istiyormuş
Tatlı patates çok güzel bir seçim bende onunla başlamıştım kolay eziliyor tadı da çok güzel afiyet olsun Güneş e
Beni dün sen gaza getirdin farkında değilsin ek gıdada güzel uyuyorlar dedin düştüm tuzağa ilk iki saat kesintisiz uyudu yine saat başı uyanmaya devam ediyoruz umutluyum hala
Teşekkür ederiz teyzemiz yarasın hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…