Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Açılma olması için plates yapıyor musun ?
Baya etkili diye biliyorum
Hatta benim çok aşağıda olduğu için platesi yapma diye uyarmıştı erken gelmesin diye .
Sancın var çünkü, şimdi açılma olması için butun tuşlara basman lazım sanırım
Çömelerek yürümek, plates , merdiven çıkmak ,bi ayak kaldırımda bi ayak yerde yürümek vs gibi?
Kac zamandır sancin var

Yapılması gereken , yenmesi içilmesi gereken her şeyi yapıyorum ben canım. Saydıkların ve daha fazlasını yaklaşık 1 aydır yapıyorum. Yazdım burada da belki görmemişsindir.

Önerilen her şeyi yaptım/yapıyorum maalesef olmayınca olmuyor ne yapsan.

Açılma olması için plates yapıyor musun ?
Baya etkili diye biliyorum
Hatta benim çok aşağıda olduğu için platesi yapma diye uyarmıştı erken gelmesin diye .
Sancın var çünkü, şimdi açılma olması için butun tuşlara basman lazım sanırım
Çömelerek yürümek, plates , merdiven çıkmak ,bi ayak kaldırımda bi ayak yerde yürümek vs gibi?
Kac zamandır sancin var ya
Canım sende vajinal doğum bekliyordun sanki geri neden sezeryana döndü acaba

Aşılamayla oldu 😅 valla hiç inanamıyorum yakın zamanda da doğururum gibi duruyor ama üç bir yandan tekme yemesem hamile değilim derim o derece
Bende de o inanamama durumu var işte tekme yemesem hamile gibi değilim ahahah aynı hisleri hissediyoruz 😃 pazartesi doğurucam doktor bebek 4 kilo diyo içimden bence yanlış falan diyorum nasıl 4 kilo olur nereme sığdı diye şaşırıyorum offf 😂😂😂

Yapılması gereken , yenmesi içilmesi gereken her şeyi yapıyorum ben canım. Saydıkların ve daha fazlasını yaklaşık 1 aydır yapıyorum. Yazdım burada da belki görmemişsindir.

Az kaldı canım. En doğru zamanı bekliyordur bebiş 🙏🏻🌸

Yaa canım 100 nedir ya çekilir mi bu kadar boşuna. Versin suni bitsin bu sürecin kuzum ne bilim bana dert oldu çektiğin acı
Son iki kontrolde de sancılar hep böyle çıkıyor canım artık ben de yoruldum valla. Su filan gelse de kendiliğinden olsa bitse keşke diyorum. Gelmezse 40+ 0 da muhtemelen dışardan müdahale ile başlatırlar. Salı ya kadar sabır

Kızlar sabahtan beri ağzıma tek lokma koyamadım. Bulantı ve aşırı karın ağrım var. Afedersiniz ishalim. Sizce acile gitmeli miyim? Cuma kontrol var zaten. Bebek hareketleri de iyi. Ama şu anı girip çıkan bağırsak ağrısı mafetti😔

Yok canım 157 boyum da uzun değil ama belki sen bacak koldan falan aldıysan kiloyu ondan rahatsındır
İnan neremden aldığımı anlamadım canım önceden de basenlerim vardı bacaklarım da ödem var ayaklarıma hiç bi ayakkabım olmuyor. Ödem mi kilo mu anlamıyorum

Canim evet haklisin bazi doktorlar durabildigi kadar dursun icerde diyo. Hadi saglikla allah da sana guc versin cok cektirmesin insallah

Canım dilerim ki bunlar son ağrılarındır, sağlıkla gelsin miniğin 🥺🙏🏻 en fazla bir iki güne senin de güzel mi güzel kavuşma hikayeni dinleriz inşallah 🍀

Canım sancılarını önceden çektin inşallah doğumun çok kolay geçer 🙏

Kıyamam sana😔inşallah dogumun su gibi geçer
Çok sağ olun canım kızlar ❤️❤️

İnan neremden aldığımı anlamadım canım önceden de basenlerim vardı bacaklarım da ödem var ayaklarıma hiç bi ayakkabım olmuyor. Ödem mi kilo mu anlamıyorum
Ödem olabilir canım evet artık ayakkabılar zor oluyor kilo almasam da ara sıra şişkinlik oluyor

Dogru diyorsun
Bazen ne yapsan olmuyor
Hakkinda hayirlisi olsun
Insallah birden açılman olur kolayca cikarirsin 🤭
Canım sende vajinal doğum bekliyordun sanki geri neden sezeryana döndü acaba
Evet tatlım ya aslında öyle bekliyordum
Çok önceden beri bebek aşağıda olunca dikkat et dedi erken olmasın diye
Sonra da çatı muayenede dar çıktı
Yinede sezaryen demedi aslında
Sancin gelirse sancin geldiğinde bir daha bakalım belki normal yine olur dedi
Olmazsa sezaryen alırım dedi
Ama kendi sancimin gelmesi lazim oranın darlığına tekrar emin olmak için
Sanci hiç çıkmıyor
Öyle olunca çatı da dar olunca fazla büyürse alacak muhtemelen sezaryen ile

Dogru diyorsun
Bazen ne yapsan olmuyor
Hakkinda hayirlisi olsun
Insallah birden açılman olur kolayca cikarirsin 🤭

Evet tatlım ya aslında öyle bekliyordum
Çok önceden beri bebek aşağıda olunca dikkat et dedi erken olmasın diye
Sonra da çatı muayenede dar çıktı
Yinede sezaryen demedi aslında
Sancin gelirse sancin geldiğinde bir daha bakalım belki normal yine olur dedi
Olmazsa sezaryen alırım dedi
Ama kendi sancimin gelmesi lazim oranın darlığına tekrar emin olmak için
Sanci hiç çıkmıyor
Öyle olunca çatı da dar olunca fazla büyürse alacak muhtemelen sezaryen ile
Hımm anladım canım hakkında hayırlısı hangisiyse o olsun benim daha ne aşağı indi ne de kanala girdi sancı da yok öyle çatı muayenesi açılmaya da bakmıyorlar

Back
X