Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    102
Selam kızlar dün yine kanamayla dr a gittim. Dr artacak dedi kanama alanı büyümüş ki arttı bugün. Bana heyet raporu verdi öğretmenim dönemi kapadım. Doğum iznimi başlatmış oldum artık 🙈 sağ salim tamamlamayı nasip etsin Rabbim. Plasentası aşağıda olan arkadaşlar, raporunuzu alın evde durun valla. Geçen hafta lüzumsuzluk ettim iyim kanama falan yok diye 😒
Çok geçmiş olsun canım dikkat kendine bişey yapma geçer kanama alanı inşallah

Var canım çift yön kızıma aldığımda vardı. Pusetli çok hafif iki parçalı zaten. Sadece puseti takıyorsun bebiş büyüyüne kadar
İki parça olarak kullanmıyorsun
Büyük parçası puset kullanımı bittikten sonra takılıyor. Şöyle örnek olarak gösterim. İlk görseldeki pusetli. Sadece puseti takıyorsun
Onlar tak çıkar yapılıyor puseti çıkartıp eve alıyorsun bebişi yada arabaya. sadece demiri kalıyor hafif çok pratik. Büyüncede diğer parçayı kullanıyorsun
Him onlarada bi bakiyim o zaman canim sagol tesekkur ederim♥️

Selam kızlar dün yine kanamayla dr a gittim. Dr artacak dedi kanama alanı büyümüş ki arttı bugün. Bana heyet raporu verdi öğretmenim dönemi kapadım. Doğum iznimi başlatmış oldum artık 🙈 sağ salim tamamlamayı nasip etsin Rabbim. Plasentası aşağıda olan arkadaşlar, raporunuzu alın evde durun valla. Geçen hafta lüzumsuzluk ettim iyim kanama falan yok diye 😒
Çok geçmiş olsun 🙏🏻 banada doktorum plasentan bebekten önde dedi sadece ağır kaldırmak yapma ilişki ve kabız olmak yasak dedi. Ev bile süpürmüyorum ama işe gidip geliyorum masa başı olduğu için problem olmaz dedi . Sende dikkat et öğretmenlikte ayakta durmakta gerekiyor en iyisi olmuş evde de yemek yapma harici iş yapma

selam kızlarr, 3 gündür kelebekliyim :) Altay bey beni korkutuyor bi anda hareket ediyor hem sevindirici hem garip ay içimde benden bagımsız bişi var :)
babasıyla odasını boyuycaz 1 mayıs tatilinde, alışverişler devam ediyo heyecanlıyım cok da korkuyoruma ay bi garip

Çok teşekkür ederim kuzum amiiinn 🙏🏻🙏🏻 ya varya doktor hiçbi şey yapmayacaksın dedi. Yapmadan nasıl olacak çoğunu eşime yaptırıyorum ama illa ki bi şeyler yapılıyor eğilip kalkılıyor yorulunuyor biraz bu sebepten gerginim ben de bebeğe bi şey olmaz inşallah diye. Ama evi de taşımak zorundaydık mecburiyetten biraz da böyle oldu stresliyim açıkçası. Hayırlısıyla bi yerleşip oh çekebilseydim şöyle
Ama yine de dikkat et ağır taşıma, kaldırma. Olmaz inşallah allahın izniyle 😍😍😍 yeni ev yeni düzen hayırlı olsun canım benim

cok gecmıs olsun canım yat dinlen güzelce

Geçmiş olsun canım benim dikkat et valla bak ben de iki ayakta dolandım bir hafta hastanede yattım 🩷

Ben henüz ikizlere hıcbırsey almadım ya cok sey almak ıstıyorum ama bir yandanda korkuyorum. Korkularım agır basıyor malesef. Tek plasenta oldugu ıcın. Her kontrolde kıloları aynımı diye soruyorum. Cevremdede cok fazla negatıf hıkaye duydum. Eşimde sağlıkla dogsunlar birgünlük iş alışveriş diyor. Ama insan almak istiyo işte. Bıde benım hayatım bu aralar asırı stresli sürekli ağlamaklı geçiyor malesef. O nedenlede korkuyorum biraz. Bugun mesela bıraz baş dönmesı var. Prenses gibi bir gebelik yasayamyorum malesef.

Ben henüz ikizlere hıcbırsey almadım ya cok sey almak ıstıyorum ama bir yandanda korkuyorum. Korkularım agır basıyor malesef. Tek plasenta oldugu ıcın. Her kontrolde kıloları aynımı diye soruyorum. Cevremdede cok fazla negatıf hıkaye duydum. Eşimde sağlıkla dogsunlar birgünlük iş alışveriş diyor. Ama insan almak istiyo işte. Bıde benım hayatım bu aralar asırı stresli sürekli ağlamaklı geçiyor malesef. O nedenlede korkuyorum biraz. Bugun mesela bıraz baş dönmesı var. Prenses gibi bir gebelik yasayamyorum malesef.
Çevreyi boş er canım iyi güzel şeyler düşün kendini strese sokma hamilelikte baş dönmesi olabilir progestan da yapar içiyorsan eger

selam kızlarr, 3 gündür kelebekliyim :) Altay bey beni korkutuyor bi anda hareket ediyor hem sevindirici hem garip ay içimde benden bagımsız bişi var :)
babasıyla odasını boyuycaz 1 mayıs tatilinde, alışverişler devam ediyo heyecanlıyım cok da korkuyoruma ay bi garip
Ay maşallah yaaa 19.haftanda mı hissettin ilk başta bende nr zaman artık hissetmeye başlayacağım acaba bu ara sol tarafımda hafif hafif sancılarım oluyor sanırım rahim büyüyor diye acaba nasıl bir his ayırt edebiliyor mu insan hareketleri

Ay maşallah yaaa 19.haftanda mı hissettin ilk başta bende nr zaman artık hissetmeye başlayacağım acaba bu ara sol tarafımda hafif hafif sancılarım oluyor sanırım rahim büyüyor diye acaba nasıl bir his ayırt edebiliyor mu insan hareketleri
suan kelebek ucması gibi gercekten,başka hiçbir şeye benzemiyor. ben cok zayıfım kilo da almadım karnımı izlerken şişliğin yamuldugunu görüyodum ama son 3gündür içimde bişi oynuyo kayıyo gibi gerçekten :)

Back
X