2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Cnm ben 6 aydır sleppy kullanıyorum hiç sızdırmadı bağladıktan sonra lastiklerini düzeltiyor musun?

Aynen hepimiz yürüteçle büyüdük valla gayette her şeyimiz normal annem sadece düşme tehlikeleleri çok diye istemiyor benim yeğenim dubleks evde merdivenlerden uçmuştu onla kabus kaldı bizde bide benim evim küçük nile alan yok alsamda gezebilecek almıcam o yüzden

Cnm ben 6 aydır sleppy kullanıyorum hiç sızdırmadı bağladıktan sonra lastiklerini düzeltiyor musun?
Evet evet duzeltiyorum. Her zaman olmuyor. Ama mesela biri gece ikincisi sabaha karsi olmak uzere altini iki kez degistirmem gerekiyor. Bebegin uykusunu bölüyorum. Uyuyakalmissam sabah islak uyaniyoruz. Sen gece degistiriyor musun

Öğürüp kendini zorladigi icin olmustur diye düşünüyorum guzel düşünelim. Geçsin bir daha olmasin

Evet evet duzeltiyorum. Her zaman olmuyor. Ama mesela biri gece ikincisi sabaha karsi olmak uzere altini iki kez degistirmem gerekiyor. Bebegin uykusunu bölüyorum. Uyuyakalmissam sabah islak uyaniyoruz. Sen gece degistiriyor musun
Ben 1 aydır değiştirmiyorum artık geceleri uykusu bölünmesin diye gecede bildiğin sabahta bez cok dolu oluyor ama hiç yaşamadık sızdırma

Ben de uyku tulumundan cok memnunum 2.5 tog yine de uzerine ince bisi ortuyordum. Bu aralar yeni bi huy edindi. Battaniyesini yuzune cekip oyun yapiyor. Artik ortmicem

Kızlar ya bebem her dk oyalanmak istiyo. Eşimin arkadaşının da bebegi var aynı ayda, kendi kendine saatlerce takılıyormuş konuşuyormuş falan. Ben yanında olduğum halde 30 sn kendi oyalanmıyo illa oyuncak gostericem ya da konusucam gezdiricem. Yoksa hemen mızıldanmaya başlıyo. Sizinki kendi kendine takılabiliyor mu ben mi boyle alıştırdım acaba? Biraz bırakıyım mı ağlasın? Hiçbir sey yapamıyorum gün içinde.

00
Canım bizim evde dublex benimde aklıma geliyo ama yukarı çıkarmam yürüteçi çıkarsan bile olduğjm odanın kapısı kapatırım diye şimdiden plan yapıyorum da yürüyünce merdivenler mesele

Bu gece güzel bi macera yaşadık oğlum 12.30 ağlayarak kalktı her zamanki gibi geri dalamadı da ağlıyor zannettim baktım bu ağlama başka biryeri ağrıyor belli hemen az bi ağrı kesici verdim gaz varsa diye karnına masaj yaptım sonra aldın sırtını ovaladım once ağzından gaz çıkardı sonra popoda daha sonra 2 kere kaka yaptı ishal oldu yavrum karnından oyle sesler geliyodu ki onun sancısıymış sabah 6.30 da yine aynı kalktı tekrar ilaç verdim şimdilik bişey yok ama inş tekrar olmaz çocuklar hasta olunca benim elim ayağım boşalıyor ya çok pimpirikliyim bazen eşim çok geçmeden bi tane daha yapalım diyo da yok diyorum benim kafa 3. Çocuğu kaldıramaz ilk çocuğumun hamileliğinde saçlarım beyazlamaya başladı giderek çoğalıyor herşeyi çok sıkıntı ediyorum son konusu çocuklarım olunca çok aşırı koruyucuyum biliyorum çok doğru değil ama rahat olamıyorum

Kendi kendine takılmak mı oda ne yok yavrum bize oyle çocuk denk gelmez asla ve asla sırtı yere gelmeyecek bizim paşanın yere koyduğun anda gözleri kapatıp çığlığı basıyor kucagıma alınca kapatma düğmesi varmışta basmış gibi direk susuyor aynı senin gibi bende hiç bişey yapamıyorum birde evde müthiş dağıtıcı bir kızım var asla hiçbirşeyi toplamıyorum evin hali berbat sadece oğlum kucağımda ev süpürebiliyorum oda çok zorlanarak belim kaldıramıyor bu yükü artık

Yok valla sürekli yanında olcam sürekli bir şeyler söylüycem oyuncaklara ilgisi sıfır sürekli ben eline tutuşturcam göstercem filan. Bi sabahları bana 2 saat veriyor sadece bence oda bütün gecenin uyuma etkisi. Kucak vs diye ağlamıyor ama kendi kendine oyuncaklarla oyalanamıyor

Yok cnm benimki 21.00 de uyurken değiştiriyorum sonra sabah 06.00 ve ya 7.00 çünkü uykusu açılıyor ama sleepynin hangisini kullanıyorsun bende hiç olmadı sızdırma belini katlamıyorsun dimi takarken

00

Canım bizim evde dublex benimde aklıma geliyo ama yukarı çıkarmam yürüteçi çıkarsan bile olduğjm odanın kapısı kapatırım diye şimdiden plan yapıyorum da yürüyünce merdivenler mesele
Evet cnm ama evde 5 kişiydik yeğenim uçtuğunda kaş göz arasında anlamıyorsunki cnm korumalıklar var biz müstakilde oturuyoruz üst katımız kayınpederim onun evide dubleks bende seneye korumalık takcam

Cnm bizimkide öyle sabredelim tam oturmaya başladıklarında birazdaha düzelirler inşallah

Cnm bizimkide öyle sabredelim tam oturmaya başladıklarında birazdaha düzelirler inşallah

Otururken daha iyi en azından önüne bişey koydugumda bu ne diye bi göz ucuyla bakıyor bende oturmasını sabırsızlıkla bekliyorum diyorum tam oturursa umudum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…