- 19 Eylül 2024
- 1.346
- 1.433
- 48
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #26.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa kolostrumlarimiz boşa gitmesin kizzValla ben şimdiden etkisini gördüm desem yeri duştaydım sıvı aktı göğsümden canım bence baya etkili ikisi bir arada
Nasil gecti çatı muaynesi?çok canın yandı mı???Kızlar merhaba çatı muayenesinden sonra ne zaman doğuruluyor doğumu tetiklediğini söyleyenler vardı bugün doktorum muayene etti beni ve muayene sırasında 1-2 güne gelir dedi çok heyecanlıyım![]()
Sinir bozucu herşeye onların karar veriyor olmasıSordm asko nau nau dediler![]()
Bakma iiyice gerildimde surda az kaldi die ses etmiyorum paraliycam biriniSinir bozucu herşeye onların karar veriyor olması
Ay gerçekten noluyo yani özel hastane farkını goremiyoruz yani para verrken iyiBakma iiyice gerildimde surda az kaldi die ses etmiyorum paraliycam birini
Ayy bende çatı muayenesi oldum o neydi öyle yaaa gevşemeye çalıştım ama zorladıKızlar merhaba çatı muayenesinden sonra ne zaman doğuruluyor doğumu tetiklediğini söyleyenler vardı bugün doktorum muayene etti beni ve muayene sırasında 1-2 güne gelir dedi çok heyecanlıyım![]()
Ben dün parka gittim geri akşam annem gile gittim ayağımda hal kalmadı artık uyuşmuşum bugün de hava soğuk yağmur falan yağıyor diye çıkamadım bebek kanala girerken hissettiniz mi hiç ağrı falan mı oluyor girse dolgunluk olur da buraya yazdıktan sonra aşağı doğru ittirme başladı Bi kaç defa2. Seninde yine gec olmus
O zaman vaktin var
Evet bendede öyle artık ,alışmışım hemen yoruluyorum
10 dk otursam dinleniyorum hemen ama yinede farkediyor alışkanlık
Ortalama 3000 kilo üstü doğuyorlar 4000 ü bulan nadir duyuyorum ama belli olmaz öyle beslenmeme dikkat etmiyorum hiç kilo alsın şu bu demiyorum oğlum 3400 doğmuştuNormalde zorlanmıyım bebiş kilo almasın diye ekstra dikkat ettim hep ama bakalım ne kadar doğacak![]()
Kasmışsındır canım Bi de bazılarımız biraz daha ağrı eşiğimiz düşük oluyorAyy bende çatı muayenesi oldum o neydi öyle yaaa gevşemeye çalıştım ama zorladı
yok yok benimki yukarda hala keyfi de yerinde sanci da yokKızlar ben son günlerde hareketlerini çoğunlukla aşağıda hisssetmeye başladım sizde durumlar nasıl??
Çok şaşırdım benim doktorum özellikle doğum tercihimi sordu çevremde planlı sezeryan olan kimseye çatı muayenesi yapılmamıştı çünkü uygunluğı kontrol etmesi için hiç bir sebep yok her doktor farklı herhalde bu yüzden kalabalık gruba sormak istedim bende :)Bunun doğumu tetiklediğini hiç duymamıştım. Doktorum bana da çatı muayenesi yaptı ki doğumumuz sezaryen olacak. 35. haftamda yapmıştı ki daha önceki haftalarda yapanlar da var. Öyle bi durum olsa herkesinki en az 37’den sonra olurdu diye düşünüyorum.
Kişiden kişiye değişiyor. 35 de oldum ben muayaneyi 39+0 ım şuan. Bu zamana kadar 2-3 kez de açıklık için bakıldı hala giden yok. Bana da çok sürmez demişti ama bebiş gelmek istemeyince gelmiyorKızlar merhaba çatı muayenesinden sonra ne zaman doğuruluyor doğumu tetiklediğini söyleyenler vardı bugün doktorum muayene etti beni ve muayene sırasında 1-2 güne gelir dedi çok heyecanlıyım![]()
Ben hic zorlanmamıştım yapan kişiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Birde hep bana minnoş elli doktor ve ebeler denk geldiAyy bende çatı muayenesi oldum o neydi öyle yaaa gevşemeye çalıştım ama zorladı
Ben de hiç zorlanmadım ya , sadece hoş değil tabii, muayene şekli rahatsız ediyorBen hic zorlanmamıştım yapan kişiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Birde hep bana minnoş elli doktor ve ebeler denk geldi![]()
Yaa ben onu duyduğum andan beri tetikteyim sürekli doğuruyorum sanıyorum o kadar inandım ki ağrı ve kanamada devam ediyor demek dedikleri olmayadabiliyor çok zor bi zaman nasıl geçiricez böyleKişiden kişiye değişiyor. 35 de oldum ben muayaneyi 39+0 ım şuan. Bu zamana kadar 2-3 kez de açıklık için bakıldı hala giden yok. Bana da çok sürmez demişti ama bebiş gelmek istemeyince gelmiyor![]()
Nasil gecti çatı muaynesi?çok canın yandı mı???
Kimseyi korkutmak istemem tabi ama beklediğimden daha fazla baskı uyguladı. Canım yanmadı diyemem travma yaratıcak kadar değil kendimi kasmamaya çalıştım ama gerçekten çok baskı uyguladı doktorum ben hemen ucundan bi sağa bi sola hafif hafif baskı yapar falan sandım çok pozitif bi beklentiymiş.Nasil gecti çatı muaynesi?çok canın yandı mı???
En son doğuruyorum sanki diye hafif sesimi yükletmiştimAyy bende çatı muayenesi oldum o neydi öyle yaaa gevşemeye çalıştım ama zorladı
Valla ben de şaşırdım vajinal kontrol yapıyordu ilk rahim ağzını ölçecek sandım ama çok farklı şeyler hissettimÇok şaşırdım benim doktorum özellikle doğum tercihimi sordu çevremde planlı sezeryan olan kimseye çatı muayenesi yapılmamıştı çünkü uygunluğı kontrol etmesi için hiç bir sebep yok her doktor farklı herhalde bu yüzden kalabalık gruba sormak istedim bende :)