Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Sabah nst ye girdim kızlar bütün gece inanılmaz bir bel ağrısı çektim. Nst yine düzenli 100 ü gösteren sancılarım çıktı. Doktorum ciddi sancın var ama açılma henüz yatış yapmak için yeterli değil sen biraz daha bekle, burada boşuna suniyle filan yorulma dedi. Cuma tekrar gel bakalım dedi. Bitik haldeyim
İnşallah cumaya kadar acilman olur canim

Canım zaten sancın var daha fazla sancı mı verecekler ? Sancısı olup epidural alan kişilerde açılma hızlı oluyormuş ki gruptan dün aynı şey yazıldı doğum yapan arkadaş tarafından böyle bir şey mümkün değil mi acaba sende ?
BAna öyle söylendi canım ama herkeste aynı olurmu bilmiyorum iğne vurulunca 5cm 2 saat olmadan açıldı hastaneye 2 cm ile geldim 3 cm 7 saat sancı oldu anca 3 açılmışti ama bu arada bel ağrısı falan kaliyo diyenleri çok duydum şuan için öyle bı ağrım yok

BAna öyle söylendi canım ama herkeste aynı olurmu bilmiyorum iğne vurulunca 5cm 2 saat olmadan açıldı hastaneye 2 cm ile geldim 3 cm 7 saat sancı oldu anca 3 açılmışti ama bu arada bel ağrısı falan kaliyo diyenleri çok duydum şuan için öyle bı ağrım yok
Senden önce de videolarda doktorların söyleşisinde diğer gruplarda duyup görmüştüm canım. Arkadaşın demek daha zamanı gelmemiş dr u uygun görse bekletmezdi demek ki sağlıkla kavuşsun herkes bebeğine inşallah

Ben hipertansiyon hastasıyım adalat 30 mg kullanıyorum günde 3 tane aynı ilaç değil sanırım
Aynı aynı tansıyon ıcınde verıyolarmıs böyle kasılmalar ıcınde kullanan cokmus bakalım gecıcek mı kasılmalar gecmezse serum takılcak asagı baskı cok oldu bugun karın sertlesmesı cok oldu

Aynı aynı tansıyon ıcınde verıyolarmıs böyle kasılmalar ıcınde kullanan cokmus bakalım gecıcek mı kasılmalar gecmezse serum takılcak asagı baskı cok oldu bugun karın sertlesmesı cok oldu
Hamile olduğumu öğrendiğimde ilacımı adalat yaptı dr hem düşüğü engeller demişti o zaman ama ben 3 tane kullandığım halde kasılmalarım oluyor belki bünyem alıştığı içindir sende farklı etki gösterebilir

Hamile olduğumu öğrendiğimde ilacımı adalat yaptı dr hem düşüğü engeller demişti o zaman ama ben 3 tane kullandığım halde kasılmalarım oluyor belki bünyem alıştığı içindir sende farklı etki gösterebilir
Belkıde bakalım takıpteyım 🥹 hayırlısı olsun ınsallah

Hımm anladım canım hakkında hayırlısı hangisiyse o olsun benim daha ne aşağı indi ne de kanala girdi sancı da yok öyle çatı muayenesi açılmaya da bakmıyorlar
Senin çatı uygundur ama ilki normaldi dimi
Bende de aşağıya indi , baya hazırda ama bakalım sancı olursa daha netleşecek çatı durumum 🙈
İlki kaçıncı haftada olmustu senin
Ya da hareket yapabilirsin artık falan dedi mi sana doktor

Senin çatı uygundur ama ilki normaldi dimi
Bende de aşağıya indi , baya hazırda ama bakalım sancı olursa daha netleşecek çatı durumum 🙈
İlki kaçıncı haftada olmustu senin
Ya da hareket yapabilirsin artık falan dedi mi sana doktor
İlkim 23+6 oldu 2. 39+6 oldu oğlumda da çatı muayenesi eden olmadı dikiş alırken açılma var mı diye bakmıştı sadece şimdi de kaç tane normal doğum diye soruyorlar o kadar artık serbestimde yatmaya alışmışım direkt kendimi yatağa atıyorum

Kızlar merhaba çatı muayenesinden sonra ne zaman doğuruluyor doğumu tetiklediğini söyleyenler vardı bugün doktorum muayene etti beni ve muayene sırasında 1-2 güne gelir dedi çok heyecanlıyım 🥹
Bunun doğumu tetiklediğini hiç duymamıştım. Doktorum bana da çatı muayenesi yaptı ki doğumumuz sezaryen olacak. 35. haftamda yapmıştı ki daha önceki haftalarda yapanlar da var. Öyle bi durum olsa herkesinki en az 37’den sonra olurdu diye düşünüyorum.

İlkim 23+6 oldu 2. 39+6 oldu oğlumda da çatı muayenesi eden olmadı dikiş alırken açılma var mı diye bakmıştı sadece şimdi de kaç tane normal doğum diye soruyorlar o kadar artık serbestimde yatmaya alışmışım direkt kendimi yatağa atıyorum
2. Seninde yine gec olmus
O zaman vaktin var 😊
Evet bendede öyle artık ,alışmışım hemen yoruluyorum
10 dk otursam dinleniyorum hemen ama yinede farkediyor alışkanlık

Back
X