- 20 Ocak 2020
- 4.333
- 2.116
- 133
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
- #26.781
Kızlar bebekler doğduğunda gerçekten bu kadar büyük oluyor mu ??
Kiloluysa evet canım bu kadar büyükler içerde ayakları katlı duruyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bebekler doğduğunda gerçekten bu kadar büyük oluyor mu ??
Lütfen bilgi pleaseeeeDaha doğum yapmadım ama bende 75ten 95e çıktım doğumdan çok kiloları düşünüyorum
İnşallah cumaya kadar acilman olur canimSabah nst ye girdim kızlar bütün gece inanılmaz bir bel ağrısı çektim. Nst yine düzenli 100 ü gösteren sancılarım çıktı. Doktorum ciddi sancın var ama açılma henüz yatış yapmak için yeterli değil sen biraz daha bekle, burada boşuna suniyle filan yorulma dedi. Cuma tekrar gel bakalım dedi. Bitik haldeyim
Valla ben şimdiden etkisini gördüm desem yeri duştaydım sıvı aktı göğsümden canım bence baya etkili ikisi bir aradaBen de başladım bugün kuzum ins etkili olurlar bestlak suya damlattim 20 damla . 3 gün kala ben de 3x1 e çıkarırım ikisini de
BAna öyle söylendi canım ama herkeste aynı olurmu bilmiyorum iğne vurulunca 5cm 2 saat olmadan açıldı hastaneye 2 cm ile geldim 3 cm 7 saat sancı oldu anca 3 açılmışti ama bu arada bel ağrısı falan kaliyo diyenleri çok duydum şuan için öyle bı ağrım yokCanım zaten sancın var daha fazla sancı mı verecekler ? Sancısı olup epidural alan kişilerde açılma hızlı oluyormuş ki gruptan dün aynı şey yazıldı doğum yapan arkadaş tarafından böyle bir şey mümkün değil mi acaba sende ?
Senden önce de videolarda doktorların söyleşisinde diğer gruplarda duyup görmüştüm canım. Arkadaşın demek daha zamanı gelmemiş dr u uygun görse bekletmezdi demek ki sağlıkla kavuşsun herkes bebeğine inşallahBAna öyle söylendi canım ama herkeste aynı olurmu bilmiyorum iğne vurulunca 5cm 2 saat olmadan açıldı hastaneye 2 cm ile geldim 3 cm 7 saat sancı oldu anca 3 açılmışti ama bu arada bel ağrısı falan kaliyo diyenleri çok duydum şuan için öyle bı ağrım yok
Ben hipertansiyon hastasıyım adalat 30 mg kullanıyorum günde 3 tane aynı ilaç değil sanırımKızlar doktorum Adalat chrono yazdı kullandım bakalım nolcak aranızda kullanan var mı işe yaradı mı?
Aynı ilaçmış şimdi görseline baktımKızlar doktorum Adalat chrono yazdı kullandım bakalım nolcak aranızda kullanan var mı işe yaradı mı?
Aynı aynı tansıyon ıcınde verıyolarmıs böyle kasılmalar ıcınde kullanan cokmus bakalım gecıcek mı kasılmalar gecmezse serum takılcak asagı baskı cok oldu bugun karın sertlesmesı cok olduBen hipertansiyon hastasıyım adalat 30 mg kullanıyorum günde 3 tane aynı ilaç değil sanırım
Hamile olduğumu öğrendiğimde ilacımı adalat yaptı dr hem düşüğü engeller demişti o zaman ama ben 3 tane kullandığım halde kasılmalarım oluyor belki bünyem alıştığı içindir sende farklı etki gösterebilirAynı aynı tansıyon ıcınde verıyolarmıs böyle kasılmalar ıcınde kullanan cokmus bakalım gecıcek mı kasılmalar gecmezse serum takılcak asagı baskı cok oldu bugun karın sertlesmesı cok oldu
Ya burda 4.5 -5 kilo var gibi değil mi o kadar şaşırdım ki yenidoğan minnak olur benim bildiğimKiloluysa evet canım bu kadar büyükler içerde ayakları katlı duruyorlar
Belkıde bakalım takıpteyımHamile olduğumu öğrendiğimde ilacımı adalat yaptı dr hem düşüğü engeller demişti o zaman ama ben 3 tane kullandığım halde kasılmalarım oluyor belki bünyem alıştığı içindir sende farklı etki gösterebilir
Senin çatı uygundur ama ilki normaldi dimiHımm anladım canım hakkında hayırlısı hangisiyse o olsun benim daha ne aşağı indi ne de kanala girdi sancı da yok öyle çatı muayenesi açılmaya da bakmıyorlar
Evet canım bayağı kilolu videodaki bebiş ama kilosu az olanların boyu da genel olarak böyleYa burda 4.5 -5 kilo var gibi değil mi o kadar şaşırdım ki yenidoğan minnak olur benim bildiğim![]()
İlkim 23+6 oldu 2. 39+6 oldu oğlumda da çatı muayenesi eden olmadı dikiş alırken açılma var mı diye bakmıştı sadece şimdi de kaç tane normal doğum diye soruyorlar o kadar artık serbestimde yatmaya alışmışım direkt kendimi yatağa atıyorumSenin çatı uygundur ama ilki normaldi dimi
Bende de aşağıya indi , baya hazırda ama bakalım sancı olursa daha netleşecek çatı durumum
İlki kaçıncı haftada olmustu senin
Ya da hareket yapabilirsin artık falan dedi mi sana doktor
Bunun doğumu tetiklediğini hiç duymamıştım. Doktorum bana da çatı muayenesi yaptı ki doğumumuz sezaryen olacak. 35. haftamda yapmıştı ki daha önceki haftalarda yapanlar da var. Öyle bi durum olsa herkesinki en az 37’den sonra olurdu diye düşünüyorum.Kızlar merhaba çatı muayenesinden sonra ne zaman doğuruluyor doğumu tetiklediğini söyleyenler vardı bugün doktorum muayene etti beni ve muayene sırasında 1-2 güne gelir dedi çok heyecanlıyım![]()
2. Seninde yine gec olmusİlkim 23+6 oldu 2. 39+6 oldu oğlumda da çatı muayenesi eden olmadı dikiş alırken açılma var mı diye bakmıştı sadece şimdi de kaç tane normal doğum diye soruyorlar o kadar artık serbestimde yatmaya alışmışım direkt kendimi yatağa atıyorum
Normalde zorlanmıyım bebiş kilo almasın diye ekstra dikkat ettim hep ama bakalım ne kadar doğacakEvet canım bayağı kilolu videodaki bebiş ama kilosu az olanların boyu da genel olarak böyle