Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Oyy maşallah 🧿 herşey güzelmiş işte olsun bebiş iyi olsun yeter
Son haftalarda kilo alımı artıyor Malesef ki durdurabilirsen kendini tabi 😂
Her hafta gidip görmek te ayrı güzel olur ben hemen hemen şu bir ay veya 20 günü doldurduğumda koşa koşa gidiyorum 😂😂
Umutvari Umutvari bak üç haftada 2 kilo alan arkadaşımız 🤣🤣 vücuda göre değişiklik oluyor işte sen almıyorsun bebişe yediriyorsun biz ise alıp kilo yapıyoruz hahah🤣🤣
Herkes başkasında olana özeniyor işte 🤣 neyse önemli olan bebişlerimizin sağlıklı olması 🥰🥰🥰🥰

Bak işte en sinir bozucu şey hele eşin senden zayıfsa 🤣🤣biz şuan aynıyız Ahaha bu yüzden gerilmiyorum 😂😂
Eşime sen zayıfladın biraz kilo alsana diyip duruyorum adam bari bende zayıf olmasın 🤓🤓
Eşim normalde benden birkaç kilo zayıf. Şimdi daha da zayıf :işsiz:

Kimdi, PenceredekiKiz PenceredekiKiz mı, topikte kilo rekorunu elinde tutan. O da benden zayıf.

Kim açtı bu konuyu yaaaa?! :KK34::KK12:

Kimdi, PenceredekiKiz PenceredekiKiz mı, topikte kilo rekorunu elinde tutan. O da benden zayıf.

Ben🤓🤓🤭🫠
Kıyafetlerim olmuyor artık dediğimde eşininkileri giy diyorlar ama o eşiği de çoktan aştım eşiminkiler de olmuyor😂
Ahahahha +1 eşim zaten bol hayatta giymez benlm normal zamanda giydiğim tshirtlerim bile onunkilerden daha bol 😂

İşte bu sinir bozucu sanırım doğuma kadar bende eşimden fazla olacağım ona al diyip duruyorum sırf benden az olmasın diye ne niyetle söylediğimi bilse ahahaha adam halbuki benim onun düşündüğümü sanıyor 🤦🏻‍♀️🤣
Ahahah sanırım bizden açıldı ladym birde kilo görmek konuşmak istemeyen ben konuşuyorum burada 😂😂

Ben 20 küsür haftalıkken taktırdım. Demir ilacı içemiyorum kusuyorum ve ferritinim 1.8e düştüğü için damardan 2 kere demir ilacı takıldı. 2 hafta sonra kan tahlili yaptırdığımda 160 çıkmıştı ferritin değerim. Raporunu da çıkardı doktor, bebek demir depolarını kullanacak yine düşecek düşünce tekrar taktır hapla uğraşmana gerek yok diye

Benim kanım çok düşük oldugu İcin damardan aldım . Doğumhane katında almıştım gecen hafta doktorum da rahatlarsın diye önerdi
İlaçla ve yan etkileriyle bu kadar uğraşacağımıza iyi olabilirmiş taktırmak. Umarım rahatlatmıştır sizleri, ben de soracağım doktoruma.

Benim kocam 95 97 kg civarı oldugundan yetişmem biraz zor görünüyor sizin eşleriniz zayıfmış ondan yaklaşmışsınız kızlar yoksa kilo almakla fln alakası yok yani 😀🥰 bence 😀
Ay benimki 69/70 o da şu an kilolu hali yani normalde 65/66 arası gezer 😂 doğru dedin valla kilo almakla alakası yok kocalar zayıf 🤣😅

İlaçla ve yan etkileriyle bu kadar uğraşacağımıza iyi olabilirmiş taktırmak. Umarım rahatlatmıştır sizleri, ben de soracağım doktoruma.

İçtiğimiz haplar daha geç etki ediyor serumdan. Serumla verdikleri 6 aylık demir deposunu dolduracak miktarda olduğu için hemen etki ediyor. Sadece alerji riski yüksek bir ilaç olduğu ve ücretli olduğu için bazı doktorlar yazmak istemiyor

Bende bugün kontrole gittim kızlar ☺️ normalde 29 haftadayım ama ultrasonda 30+4 çıkıyor kafası ve göbüşü bir hafta önde gidiyormuş😏 bir hafta boyunca açlık toklu şekerini ölç diyet yap yürüyüş yap haftaya tekrar gel dedi 🙄 kilosu da 1600 olmuş tostos bi oğluş dedi 🥰ve tabiki suyum hala fazla
Şeker yüklemesi yaptırmışmıydın?
Benimde 29 da 1500 çıktı doktor şeker sonuçlarını bir daha kontrol edeyim dedi şekerim çıkmamıştı ama beni bir gerdi

Kız o kadar yazdık ya buraya, okumadın mı? :KK14:
Şaka şaka :p

-Gece 12den sonra bi şey yeme.
-Su içebilirsin.
-Randevun erken saattedir. Ozelde yapılacaksa hastaneden verirler karışımı. Ama devlet hastanesinde yapılacaksa, eczaneden sana söylenilen 50 yada 75 gramlık sekerli suyu bugünden al, çantaya at.
-50lik yükleme ise, bi aç karnına kan alıyorlar, bi de 1 saat sonra.
-75lik yükleme ise. Bi açken, sonra 2. Ve 3. Saatte kan alıyorlar. Toplam 2-3 saat hastanede kalırsın.
-Arada su içmek bize yasak değildi. Ama bazılarına içme demiş hemşire.
-Kusarsan yükleme iptal olur, başka gün tekrar gitmek durumunda kalırsın. Bulantın olursa acık havaya çık.
-Yanında yiyecek götür. Hastaneden çıkarken ağzına atarsın. Eve gidene kadar tutar seni.

Son düzenleme:

Bacım maşallah de bana lütfen katana gibi oldum inşallah veririm 🥲🥲🥲🥲

14 kilo ile devam...

Kız o kadar yazdık ya buraya, okumadın mı? :KK14:
Şaka şaka :p

-Gece 12den sonra bi şey yeme.
-Su içebilirsin.
-Randevun erken saattedir. Ozelde yapılacaksa hastaneden verirler karışımı. Ama devlet hastanesinde yapılacaksa, eczaneden sana söylenilen 50 yada 75 gramlık sekerli suyu bugünden al, çantaya at.
-50lik yükleme ise, bi aç karnına kan alıyorlar, bi de 1 saat sonra.
-75lik yükleme ise. Bi açken, sonra 2. Ve 3. Saatte kan alıyorlar. Toplam 2-3 saat hastanede kalırsın.
-Arada su içmek bize yasak değildi. Ama bazılarına içme demiş hemşire.
-Kusarsan yükleme iptal olur, başka gün tekrar gitmek durumunda kalırsın. Bulantın olursa acık havaya çık.
-Yanında yiyecek götür. Hastaneden çıkarken ağzına atarsın. Eve gidene kadar tutar seni.
Ben eğitim araştırmada yaptırdım 75’likti. içeceği onlar verdiler acaba hastaneden hastaneye değişiyor olabilir mi 😊

Bacım maşallah de bana lütfen katana gibi oldum inşallah veririm 🥲🥲🥲🥲

14 kilo ile devam...
Yavrum sen 14 kg almış halinle bile, benden 14 kg zayıfsındır. :eek:

Alınanlar hep yağ değil, ödem. Bunu da bilin😉
Ben eğitim araştırmada yaptırdım 75’likti. içeceği onlar verdiler acaba hastaneden hastaneye değişiyor olabilir mi 😊
Olabilir. :KK51:

Ben sehir hastanesinde yaptırdım ve içeceği bize aldırdılar. Aslında suncagız şey. Pek ala devlet de verebilir. O yarım sise şekerli suya 100 tl verdim bi de :oha:

Kızlar bebeklerinizin kilosu ideal çıksın da kilo alınır verilir dert etmeyin.
Ay ben bu zamana kadar hiç öğrenemedim kilosunu yani gittiğim hastanede her sorduğumda söylemiyorlar Malesef
Bu sefer faklı hastaneden aldım randevuyu kontrole gitmiştim geçen haftalarda ama bu sefer farklı bir hastaneden kontrole gitmek istedim
Çam sakuradan aldım randevuyu Vaalbara Vaalbara sen çam sakuraya gidiyordun bacım orada bilgi veriyor mu bebek hakkında boşuna gitmiş olmayayım oraya zaten ters biraz uzak kalıyor senden öğrenmiş olayım bari öyle gideyim 😃😃

Ay ben bu zamana kadar hiç öğrenemedim kilosunu yani gittiğim hastanede her sorduğumda söylemiyorlar Malesef
Bu sefer faklı hastaneden aldım randevuyu kontrole gitmiştim geçen haftalarda ama bu sefer farklı bir hastaneden kontrole gitmek istedim
Çam sakuradan aldım randevuyu Vaalbara Vaalbara sen çam sakuraya gidiyordun bacım orada bilgi veriyor mu bebek hakkında boşuna gitmiş olmayayım oraya zaten ters biraz uzak kalıyor senden öğrenmiş olayım bari öyle gideyim 😃😃
Söylüyorlar canims bilgi veriyor, akşam saatlerinde alınca rahat olduğu için ne sorarsan da cevaplıyor hep öyle yapıyorum 😊

Back
X