Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    43
Kızlar benim akıntım çok arttı ya, 9.-10. Haftalarda olan hamişler bu normal mi bi tek ben mi yaşıyorum önceden akıntım olmazdı bu haftalarda mı yoğunlaşıyor

Kızlar prilam ilacı dün verdi doktor mide bulantim az gece yatarken iki tane al dedi gün içinde bir tane midem bulaninca alsam ne olur ki

Kızlar benim akıntım çok arttı ya, 9.-10. Haftalarda olan hamişler bu normal mi bi tek ben mi yaşıyorum önceden akıntım olmazdı bu haftalarda mı yoğunlaşıyor
Benim basindan beri hep var canim, ama dedigin haftalardan beri daha da artmis halde. 13 hafta oluyorum yarin hala masallah yani

Yavrum yuzey alani genisliyor cilginca evet sorunumuz o ahahah
Ben de almak istiyorum ya zaten esmerim tuylerim hani cok sari olsa onemsemem belki ama hozukuyor baya ajdjdj
Malesef benim de sarı değil bide dediğin gibi bir sürü hormon aldım bende çatlatmasıydı, aşılamasıydı, tüpüydü derken çoğaldı. Ben göbeği büyüyünce de alırım makinayla da genital bölge sıkıntılı, oraya erişmek çok zor olacak ilerde🤣 Daha önce doğum yapanlar nasıl yapıyordu acaba yazsınlar deneyimli anneler 😂

Malesef benim de sarı değil bide dediğin gibi bir sürü hormon aldım bende çatlatmasıydı, aşılamasıydı, tüpüydü derken çoğaldı. Ben göbeği büyüyünce de alırım makinayla da genital bölge sıkıntılı, oraya erişmek çok zor olacak ilerde🤣 Daha önce doğum yapanlar nasıl yapıyordu acaba yazsınlar deneyimli anneler 😂
Ya evet simdiden bile cok egilmemeye calisiyorum sanki gobegime bir sey olacak gibi refleks olarak kisitliyorum kendi hareketlerimi 🤣 artik nasip bir sekilde halledicez o kisimlari da, isin komigi yardim almak da en namumkun bolge ahshsjdjd
Sirtimiz olsa keseletiriz herkese mesela ahahshshd

IMG_2417.webp
İstedigim gibi beslenemedigimde cok vicdan yapiyordum, hala bazen yapiyorum yalan yok. Bir gun suyu az icsem panikliyorum ama bunu okumak cok iyi hissettirdi, sizinle de paylasmak istedim 🥰

Çocikin rahatını bozma djjsks bide erkeklerin traş makinası var ya onun bi bölümü var lazere giderken de onu kullanıyordum o daha kolay olur kökten almıyor yüz cihazımız gibi bildin mi neyden bahsettiğimi tam anlatamadım ama fjjdsn
Jilette kıl kökleri kalınlaşmıyor mu? Ben jiletten hep korktum ya sonra sakal gibi kalın ve çok çıkar diye.

Ayna ahsjjdjd tesekkurler 🤣🤣 baska türlü göremiyoaun askim

Ben hep jiletle devam etmiştim şuan da öyle tabi hamileliğin sonlarına doğru alt kısımı hiç göremiyorsunuz mecbur ayna karşısında yapıyordum😅

Jilette kıl kökleri kalınlaşmıyor mu? Ben jiletten hep korktum ya sonra sakal gibi kalın ve çok çıkar diye.
Yok yok tıraş makinasının bi başlığı var kıl köklerini almıyor tırım makinası diyorlar sanırım bide, kökten almadığı için kalınlaşma olmuyor tabi kökten almadığı için daha çabuk da çıkıyor

Yok yok tıraş makinasının bi başlığı var kıl köklerini almıyor tırım makinası diyorlar sanırım bide, kökten almadığı için kalınlaşma olmuyor tabi kökten almadığı için daha çabuk da çıkıyor
Epilatörün şöyle bir başlığı var bu mu acaba dediğiniz.

Eklentiler

• IMG_3659.webp
    IMG_3659.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 30
salata içinde çiğ beyaz soğan vardı mide yanmasından ağzımdan alev çıkıcak şaka mı 🔥 🔥 🔥

tüy dökücü krem kimyasal diye doktorum izin vermiyo kızlar normalde ben krem kullanıyorum ama hamileliği öğrendiğimden beri jilet mecburen allahtan çoğalmadı hiç

Back
X