Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim basindan beri hep var canim, ama dedigin haftalardan beri daha da artmis halde. 13 hafta oluyorum yarin hala masallah yaniKızlar benim akıntım çok arttı ya, 9.-10. Haftalarda olan hamişler bu normal mi bi tek ben mi yaşıyorum önceden akıntım olmazdı bu haftalarda mı yoğunlaşıyor
Benimde arttı 9haftaligim beyaz degilmiKızlar benim akıntım çok arttı ya, 9.-10. Haftalarda olan hamişler bu normal mi bi tek ben mi yaşıyorum önceden akıntım olmazdı bu haftalarda mı yoğunlaşıyor
Malesef benim de sarı değil bide dediğin gibi bir sürü hormon aldım bende çatlatmasıydı, aşılamasıydı, tüpüydü derken çoğaldı. Ben göbeği büyüyünce de alırım makinayla da genital bölge sıkıntılı, oraya erişmek çok zor olacak ilerdeYavrum yuzey alani genisliyor cilginca evet sorunumuz o ahahah
Ben de almak istiyorum ya zaten esmerim tuylerim hani cok sari olsa onemsemem belki ama hozukuyor baya ajdjdj
Ya evet simdiden bile cok egilmemeye calisiyorum sanki gobegime bir sey olacak gibi refleks olarak kisitliyorum kendi hareketlerimiMalesef benim de sarı değil bide dediğin gibi bir sürü hormon aldım bende çatlatmasıydı, aşılamasıydı, tüpüydü derken çoğaldı. Ben göbeği büyüyünce de alırım makinayla da genital bölge sıkıntılı, oraya erişmek çok zor olacak ilerdeDaha önce doğum yapanlar nasıl yapıyordu acaba yazsınlar deneyimli anneler
![]()
Jilette kıl kökleri kalınlaşmıyor mu? Ben jiletten hep korktum ya sonra sakal gibi kalın ve çok çıkar diye.Çocikin rahatını bozma djjsks bide erkeklerin traş makinası var ya onun bi bölümü var lazere giderken de onu kullanıyordum o daha kolay olur kökten almıyor yüz cihazımız gibi bildin mi neyden bahsettiğimi tam anlatamadım ama fjjdsn
Ayna ahsjjdjd tesekkurlerMalesef benim de sarı değil bide dediğin gibi bir sürü hormon aldım bende çatlatmasıydı, aşılamasıydı, tüpüydü derken çoğaldı. Ben göbeği büyüyünce de alırım makinayla da genital bölge sıkıntılı, oraya erişmek çok zor olacak ilerdeDaha önce doğum yapanlar nasıl yapıyordu acaba yazsınlar deneyimli anneler
![]()
Sarımsı mı beyaz mı ya, ben yine enfeksiyon var diye çok korkmaya başladım çünküBenim basindan beri hep var canim, ama dedigin haftalardan beri daha da artmis halde. 13 hafta oluyorum yarin hala masallah yani
Beyazdı sarıya döndü bugünBenimde arttı 9haftaligim beyaz degilmi
Yok yok tıraş makinasının bi başlığı var kıl köklerini almıyor tırım makinası diyorlar sanırım bide, kökten almadığı için kalınlaşma olmuyor tabi kökten almadığı için daha çabuk da çıkıyorJilette kıl kökleri kalınlaşmıyor mu? Ben jiletten hep korktum ya sonra sakal gibi kalın ve çok çıkar diye.
Beyaz canim benimkiSarımsı mı beyaz mı ya, ben yine enfeksiyon var diye çok korkmaya başladım çünkü
Epilatörün şöyle bir başlığı var bu mu acaba dediğiniz.Yok yok tıraş makinasının bi başlığı var kıl köklerini almıyor tırım makinası diyorlar sanırım bide, kökten almadığı için kalınlaşma olmuyor tabi kökten almadığı için daha çabuk da çıkıyor
Benim ki beyaz şeklinde ama sariysa bir doktoruna sorBeyazdı sarıya döndü bugün![]()
Benim dediğim bu tarak gibi başlığı böyleEpilatörün şöyle bir başlığı var bu mu acaba dediğiniz.
Anladım. Eşimin makinayı kurcalıyım bakim olursa bi deneyeyim. Epilatör çok acıtıyor kökten aldığı için bide ilerde daha zor olacak.Benim dediğim bu tarak gibi başlığı böyle