2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Mesela şimdi eşime yarım saat al uyumadı çok yoruldum dedim, gel kızım annen seni istemiyor, ben sana bakarım dedi. Ne tarafa doğru cinnet geçirsem bilemedim 🤦‍♀️ Her yandan sıkışmış durumdayım.
Ben de 3 aydan ümitliyim doktor 5 ay demesine rağmen 🙏
Mevlüt çok istedim özendim de ama şu salgın beni çok korkutuyor. Benim bebek de kıyameti koparır zaten, şu gazı biraz daha gitsin istiyorum yapmayı. Kulağına ismi de okunmadı, kimse uğraşmıyor bu işler için ya..geç mi kaldık acaba
Benim eşimde aynı erkekler boş konuşmayı seviyor bence takılmayın .ben eşim öyle deyince aynen öyle ikinizi de istemiyorum sıkıldım sizden deyip gülüp gidiyorum ama benim yapımda var umursamazlık hiç bişeyi takmam ciddiye almam böyle boş lafları özellikle işime önüme bakarım sizde deneyin bence yoksa gerilirsiniz erkekler kenardan bakıp en çok bilen yorum yapan varlıklar işte

notdefteri2_ notdefteri2_ canım saçma sapan laflar için üzme kendini eşin sana bir söylüyorsa senin yaptıklarını görmüyorsa sende bin söyle evet istemiyorum istemediğim için 7/24 emziriyorum uyutuyorum gaz yapmasın diye yemeklerden kendimi kısıtlıyorum de , bir gün emzirmek dışında bütün gün ilgilensin bakalm ne oluyor? 7/24 bebeklerle dip dibe olunca insan beş dk tuvalettede olsa yalnz kalmak istiyor ama bunu bitek yaşayan anlar babalar günün coğunu işte gecirdkleri için anlayamazlar :)

Kızlar ya bebeklerinizin idrarı normal idrar gibi mi kokuyor? Zaten zor uyuyor gece iyice uykusu kaçmasın uyanmasın diye altını açmıyorum, az önce bir açayım artık dedim de baya yoğun koktu normal mi acaba. İdrar yolu enfeksiyonu olsa ateşi falan da olur di mi
Kuzum bende sleepy kullanıyorum idrarında koku var. Doğdugumuzdan beri koku var ama ben mamaya bağlıyorum
Gerçekten yok. Eşime ilk bir ay söyledim tamam dedi, başka kimse yok etrafımda.
Eşinde okuyabilir canım
Ay bizimki bir bağırıyor bir bağırıyor duymanız lazım. Kendi kendine sesini tanıyor 😂😂

Kızlar herkes hava nemlendirici kullanıyor mu ? Ben nemden nefret ediyorum Antalyada yaşadığımız için hava hep nemli biz hala ısıtıcıyı en düşük ayarda kullanıyoruz klima bile çalıştırmadık almamız şart mı fikri olan var mı acaba ?

Kızlar herkes hava nemlendirici kullanıyor mu ? Ben nemden nefret ediyorum Antalyada yaşadığımız için hava hep nemli biz hala ısıtıcıyı en düşük ayarda kullanıyoruz klima bile çalıştırmadık almamız şart mı fikri olan var mı acaba ?
Sıcaklık ve nemölçen cihazınız var mı? Eğer odanın nemi %40 ile %60 arasındaysa gerek yok diye biliyorum. Xioaminin minicik ve uygun fiyatlı bir oda termometresini almıştım o gayet yeterli oluyor kontrol için. Ben de İzmir’de yaşıyorum burda evimizin nemi hep bu aralıkta oluyor. Ama memlekete Ankara’da gidince ihtiyacımız olacak.. Benim bile gidince burnum kanamaya tıkanmaya başlıyor kuruluktan bebiş hiç rahat edemez. Siz de eğer daha iç kesimlere gidecek olursanız dikkat edin tavsiyem.

Sıcaklık ve nemölçen cihazınız var mı? Eğer odanın nemi %40 ile %60 arasındaysa gerek yok diye biliyorum. Xioaminin minicik ve uygun fiyatlı bir oda termometresini almıştım o gayet yeterli oluyor kontrol için. Ben de İzmir’de yaşıyorum burda evimizin nemi hep bu aralıkta oluyor. Ama memlekete Ankara’da gidince ihtiyacımız olacak.. Benim bile gidince burnum kanamaya tıkanmaya başlıyor kuruluktan bebiş hiç rahat edemez. Siz de eğer daha iç kesimlere gidecek olursanız dikkat edin tavsiyem.
Sıcaklık ve nem ölçer var canım hatta şu an bakayım kaç sıcaklığı kontrol ediyorum ama neme dikkat etmemişim bakayım teşekkürler 🙏🏼

notdefteri2_ notdefteri2_ canım saçma sapan laflar için üzme kendini eşin sana bir söylüyorsa senin yaptıklarını görmüyorsa sende bin söyle evet istemiyorum istemediğim için 7/24 emziriyorum uyutuyorum gaz yapmasın diye yemeklerden kendimi kısıtlıyorum de , bir gün emzirmek dışında bütün gün ilgilensin bakalm ne oluyor? 7/24 bebeklerle dip dibe olunca insan beş dk tuvalettede olsa yalnz kalmak istiyor ama bunu bitek yaşayan anlar babalar günün coğunu işte gecirdkleri için anlayamazlar :)
Haklısın canım, ya şansıma bir kaç kez denedim, çocuğu doyurup verdim, 3 dakika sonra katılarak ağlıyor beni istiyor, illa memede duracak, eşimin de işine geliyor tabi. Vicdansız bile dedi bana ağlattığım için. Mecbur geri alıyorum kucağıma, nasıl bir şans bendeki anlamadım 🤦‍♀️

Benimkide çok konuşuyor bu ara sürekli söyleniyor beni bi anlamadınız diyor heralde yavrum 😂 Dün gündüz hiç uyutmaya çalışmadım saldım istediğin zaman uyu annem dedim ve gece aralıksız 5 saat uyudu 🙏🏼😂
Bugün de gündüz 2şer saat uyudu babası var ya uslu😂
İnşallah atlatmışızdır darısı sana kuzum 😘
😂😂 amma cok dertleri var cocuklarin simdiden dillerine vurdu
Muhtesem:)
Kuzum bende sleepy kullanıyorum idrarında koku var. Doğdugumuzdan beri koku var ama ben mamaya bağlıyorum

Eşinde okuyabilir canım

Ay bizimki bir bağırıyor bir bağırıyor duymanız lazım. Kendi kendine sesini tanıyor 😂😂
Bizimki gece uyanip bagirmaya basliyo komsular falan duyuyodur kesin😂
Canim ben aldim cocuk hastayken. Soguk buhari tam yuz bolgesine denk getiriyordum soluk alip vermesi kolaylassin diye. Doktor soylemisti.
Sonra cok nadir kullaniyorum. Hani aldim calissin bari diyip calistiriyorum. Istanbuldayiz kaloriferde yanmasina ragmen evde nem %60 civarinda cikiyor zaten. Ki antalya zaten nemli. Bence gerek yok yani almana.

Ben kızımın gece uzun bir uykusu var sonrası 15 dakika yarım saatlik kısa uykular zannediyordum. Bugün hiç uyuyamadım ve benim bebeğimin uzun uykusu olmadığını gördüm meğer o benim uykummuş 😬 ilk yattığımızda ben yorgunluktan bayılıyorum belki de fsjsjs Gece bu evde neler oluyor acaba. Çok merak ettim nasıl ilgileniyorum çocukla. 😅

Ben kızımın gece uzun bir uykusu var sonrası 15 dakika yarım saatlik kısa uykular zannediyordum. Bugün hiç uyuyamadım ve benim bebeğimin uzun uykusu olmadığını gördüm meğer o benim uykummuş 😬 ilk yattığımızda ben yorgunluktan bayılıyorum belki de fsjsjs Gece bu evde neler oluyor acaba. Çok merak ettim nasıl ilgileniyorum çocukla. 😅
bir kamera koy😂

Sagim yapan arkadaslarim icin son iki gunun tablosunu paylasiyorum🥰

fakat bugub kiizm asi oldu, yanima 80 ml sut almistm. 10 ml icti sadece geri kalani cöp oldu 🥹 Diger 70 ml de annem kalan eski mama sanip dökmus 🥲 icim ciz etti , agladim vallahi 🥹

Eklentiler

• A0E83728-1D2C-49A2-B4F1-F77ECA6A22C1.png
    A0E83728-1D2C-49A2-B4F1-F77ECA6A22C1.png
    111,9 KB · Görüntüleme: 56
  • 4BD1C008-E633-4EAF-96C1-49938C19EBBF.jpeg
    4BD1C008-E633-4EAF-96C1-49938C19EBBF.jpeg
    104,7 KB · Görüntüleme: 56
Sagim yapan arkadaslarim icin son iki gunun tablosunu paylasiyorum🥰

fakat bugub kiizm asi oldu, yanima 80 ml sut almistm. 10 ml icti sadece geri kalani cöp oldu 🥹 Diger 70 ml de annem kalan eski mama sanip dökmus 🥲 icim ciz etti , agladim vallahi 🥹
Canım dün ben ilk defa kızımla dışarı çıktım. Arkadaşıma gittim. Orada yarma ve tavukla ile yapılan keşkek yedim. Sağım yapamadım tabi 7 saati geçkin bir süre. Eve geldim uzun zamandır ilk defa goguslerimin acidigini hissettim sağım yaptım bir saate yakın. sonuç 350 CC o sağımda nasıl mutlu oldum anlatamam. Sebebi 1. Güldük eğlendik moral oldu bana o olabilir. 2. Yarmanın gücü olabilir ki umarım öyledir her gün yerim o zaman 😁 3. Dün manuel el pompasi aldım elektrikli gibi acitmiyor ve yumuşak ama derin vakum yapıyor. Sanki emme gibi. Sondaki sagimlarim 3-4 saatte bir oldu Sırasıyla 160-120-170 CC. Bakalım keramet hangisinde bugün belli olur 🥴🥴. Yarmayı deneyin derim arkadaslar. Bu arada son haftalarda evde uzun zaman sağım yapmadığımda bu sonucu alamıyordum. 100 CC civarlarında kalıyordu.

Canım dün ben ilk defa kızımla dışarı çıktım. Arkadaşıma gittim. Orada yarma ve tavukla ile yapılan keşkek yedim. Sağım yapamadım tabi 7 saati geçkin bir süre. Eve geldim uzun zamandır ilk defa goguslerimin acidigini hissettim sağım yaptım bir saate yakın. sonuç 350 CC o sağımda nasıl mutlu oldum anlatamam. Sebebi 1. Güldük eğlendik moral oldu bana o olabilir. 2. Yarmanın gücü olabilir ki umarım öyledir her gün yerim o zaman 😁 3. Dün manuel el pompasi aldım elektrikli gibi acitmiyor ve yumuşak ama derin vakum yapıyor. Sanki emme gibi. Sondaki sagimlarim 3-4 saatte bir oldu Sırasıyla 160-120-170 CC. Bakalım keramet hangisinde bugün belli olur 🥴🥴. Yarmayı deneyin derim arkadaslar. Bu arada son haftalarda evde uzun zaman sağım yapmadığımda bu sonucu alamıyordum. 100 CC civarlarında kalıyordu.
Bende keşkek yemiştim canım yarma feci şekilde gaz yaptı kızıma. Yarma gaz yapan bir besinmiş

ayyy masallah cok guzel miktarlar kuzum🥰🥰
Manueller daha nazik oldugundan bebek etkiside yaratirmis. birde sagmadan once bebeginin tukurugunu sur gogus uclarina oda cok etkilermis🥰

Hep boyle devam etsin 🥰
ben zaten 100-120 cc sagsam bir kerede hic mamaya gerek kalmayacak. Iki hafta once toplam da 40 cc alirken simdi 70 cc leri goruyorum🥰gidicek articak insallah🤩

Bende keşkek yemiştim canım yarma feci şekilde gaz yaptı kızıma. Yarma gaz yapan bir besinmiş
Maşallah benimki gülerken hapsirirken öksürürken hareket ederken pırt pırt salıyor çok şükür. Bir de pavlik bandaj var ya sanırım o da kolaylaştırıyor işini. Çok şükür bu konuda sıkıntı yaşamadık

Kızlar benim oğlan yeşil kaka yapıyor kötü de kokuyor kusması aazaldı ateşi yok üşüttü bu çocuk herhalde acile götüreyim mi bilemedim

Ek olarak mama içmek istemiyor meme zaten hak getire sadece uyurken besleyebiliyorum bir huzursuzluk var çocukta karnı gurulduyor ağrıyor herhalde

Haklısın canım, ya şansıma bir kaç kez denedim, çocuğu doyurup verdim, 3 dakika sonra katılarak ağlıyor beni istiyor, illa memede duracak, eşimin de işine geliyor tabi. Vicdansız bile dedi bana ağlattığım için. Mecbur geri alıyorum kucağıma, nasıl bir şans bendeki anlamadım 🤦‍♀️
Ayyy kusura bakma kuzum ama kendi vicdansız asıl. Senin nasıl çabaladığını görmüyormu? Tamam bir kaçı dışında hepimizin herifi maalesef bakımla alakalı birşey yapmıyor ama senin yaptıklarınıda görmezden gelmesin :KK43: gerçekten çok zor bir bebeğin var senin bu yüzden seni anlaması lazım 😔
Yaaaa maşallah 🧿 manuelle ben beceremiyorum ya benm kız tek memede doyuyor özellikle geceleri bu sefer diğer göğsüm acıyor manuelle sağmayı deniyorum ama 30 dan fazla çıkaramıyorum elektirikliyle baya 150-180 sağardım ilk başlarda ama manuelle yapamıyorum. Yarın bişey olur kızı bi kaç saatliğine bırakmak zorunda kalırım allah korusun buzlukta süt olsun istiyorum. Evet şuan var ama ben onları sağdığımda yoğurt falan yiyodum kızda alerji olduğu için o sütleri veremem ona. Bu arada pompa Lansinoh benmki sen ne kullanıyorsun bide özel bir teknik var mı ki acepp

Ya happy kidste çok sesli reklamlar çıkıyor giremiyorum uygulamaya düşün 🤦🏻‍♀️

Aynı şeye sinir oluyorum. Ya bebek uygulamasında sesli reklam mı olur!!

Biz mecbur aldık, İzmir’deyiz kombiyi açsak çok sıcak ve kuru oluyor. E açmasak da çok serin oluyor. Bebişin de burun problemi var, çok tıkalı. İyi geldi nemlendirici.

X