- 22 Kasım 2021
- 3.878
- 7.120
kuzum iste bebek emmesi gibi bir uyaran olmadigi surece yenilen icilen seylerin bir yere kadsr etkisi varmis.İnşallah benim denemediğim şey kalmadı.
Haplar çaylar e bebekte ki anne ürünleri bisürü şeyi aynı anda içiyorum şuan. Ne zaman sorun yaşasam daha da azalıyor.
Bebek emiyormuscasina 2-3 saatte bir sagim yapmak gogsu uyarmak gerekiyor ki sut uretmeyi algilasin gogus.
ayy bosver soylenenleri takma ya ,Mesela şimdi eşime yarım saat al uyumadı çok yoruldum dedim, gel kızım annen seni istemiyor, ben sana bakarım dedi. Ne tarafa doğru cinnet geçirsem bilemedim Her yandan sıkışmış durumdayım.
Ben de 3 aydan ümitliyim doktor 5 ay demesine rağmen
Mevlüt çok istedim özendim de ama şu salgın beni çok korkutuyor. Benim bebek de kıyameti koparır zaten, şu gazı biraz daha gitsin istiyorum yapmayı. Kulağına ismi de okunmadı, kimse uğraşmıyor bu işler için ya..geç mi kaldık acaba
dun benim kizda oynarken anneme dogru bakiyordu, babam da gulerek “ biliyor kimin ona daha cok baktigini ondan annene bakiyor “ diyor .
Bende ses etmedim. zaten yaslari malum daha ne kadar torunlariyla zaman gecirebilirler belli degil. uzaktayiz hemde . git gel de iki senede bir anca yapiyoruz. Annem cok severek ilgileniyor, bir daha nerden bulcak bu zamanlarini. benim karismama nedenim ise bunlar ama bunu suan anlayamiyorlar.
Ben oyun halisina yatiriyorum tekme atsin , gazini rahat cikarsin, oyuncaklari tutmayi ogrensin felan diye o zaman da ben cocugumu basimdan savmis oluyorum onlara gore . Annen seni gene birakti oluyor.
Turkiye ye donduklerin de ozlediklerin de anlayacaklar benim aslinda onlarin birlikte ne kadar cok hatira biriktirmeye calistirdigimi.
Esimin anneside babasida vefat etti. Keske gorebilselerdi torunlarini diyoruz ikimizde.
Bazi seylerin kiymetin malesef o an da anlasilmiyor.