2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım makinenin parçalarını bir sonraki kullanıma kadar dolapta mı tutuyorsun? Doğru mu anlamışım? Ben de öyle yapayım o zaman? Ya ben zaten günde bir kez sağıyorum da, yine de kaldıkça kalıyor o parçalar, yıkayamıyorum bir türlü.

Üşenmesem yaparım ama çok üşeniyorum ben bu yıkama olayına.
evet canim. sagdiktan sonra ust kismini buzdolabi posetinde dolaba koyuyorum. Gunde iki kere yikiyorum sadece.

Siseri degsitiriyorum her seferinde sadece
Okudum evet paylaşımını. Önceden yapıyordum. Süt çıkmasa da pompayı tutuyordum da işte zamanla sürekli azalarak çikinca bıraktım.

Oğlumu kucağıma aldığımdan beri bi anasının evine göndermek istemiyor değilim🤣tek baktım geceleri asla kalkmıyor ondan galiba :KK53:
canim gogus ucu basligin dogru olcude mi ? ornegin bana makinalarla 24 mm ve 28 mm geldi ama ikiside cok buyuktu bana. bazen 17 mm iyi oluyor bazen 19 mm bana .
Bu da cok etkilermis

Benimki kalkiyor sag olsun ama bazen kalkasim olmuyordu uyku numarasi yapıyordum 😀
Sezaryen in 2. Gecesinden beri asla kalkmayın diyemedim. Oğlum bide kolik. Çok şükür bu sıralar geceleri rahat sayılırım. Bak daha çok dövesim geldi 🤭
evet canim. sagdiktan sonra ust kismini buzdolabi posetinde dolaba koyuyorum. Gunde iki kere yikiyorum sadece.

Siseri degsitiriyorum her seferinde sadece

canim gogus ucu basligin dogru olcude mi ? ornegin bana makinalarla 24 mm ve 28 mm geldi ama ikiside cok buyuktu bana. bazen 17 mm iyi oluyor bazen 19 mm bana .
Bu da cok etkilermis
Burdakiler standart yada ben hiç duymadım😳

Sezaryen in 2. Gecesinden beri asla kalkmayın diyemedim. Oğlum bide kolik. Çok şükür bu sıralar geceleri rahat sayılırım. Bak daha çok dövesim geldi 🤭

Burdakiler standart yada ben hiç duymadım😳
sendeki makinanin linkini atar misin bana bir bakim kacmis mm si .

Sen sagim yaptiktan sonra bir cetvel ile gogus ucunu ölc .

ben 24 mm i kullanirken resmen gogusumun kahve rengi kismi full icine giriyordu. yanlismis o iste . sadece ucunun girmesi gerekiyormus.

bu videoda ki gibi cetvel ile

Sezaryen in 2. Gecesinden beri asla kalkmayın diyemedim. Oğlum bide kolik. Çok şükür bu sıralar geceleri rahat sayılırım. Bak daha çok dövesim geldi

Annem bizde kaldi bir kere odama girmedi gece. Bir de biz daha 1 senelik evliyiz yani. Koliklik vardi ama o da duzene girdi sukur.

Mesela şimdi eşime yarım saat al uyumadı çok yoruldum dedim, gel kızım annen seni istemiyor, ben sana bakarım dedi. Ne tarafa doğru cinnet geçirsem bilemedim 🤦‍♀️ Her yandan sıkışmış durumdayım.
Ben de 3 aydan ümitliyim doktor 5 ay demesine rağmen 🙏
Mevlüt çok istedim özendim de ama şu salgın beni çok korkutuyor. Benim bebek de kıyameti koparır zaten, şu gazı biraz daha gitsin istiyorum yapmayı. Kulağına ismi de okunmadı, kimse uğraşmıyor bu işler için ya..geç mi kaldık acaba
İnşallah en kısa zamanda geçerde sende rahatlarsın bebeğinle birlikte güzel vakit geçirirsiniz

Canım sabahları oğlumjnda oyle bezi madan bile hissedilen buram buram bi koku var hissetmemek imkansız olan bi koku

Biz okumadık kulağına. Özellikle de istemedik. Ama istek meselesi. Eğer içinden öyle geliyorsa bi aile büyüğünden rica edersin okur biter. Geç değil niye geç olsun.

Prima mı kullanıyorsun? Prima idrarda koku yapıyor.
Sleepy kullanıyorum 3 numara canım

Doğduğundan beri hiç kusmayan kızım 1 haftadır her besleme sonrası kusuyor bu ayda kusması artarmış uygulamada öyle yazıyor. Doktor püskürterek kusmuyorsa endişe edilecek bir şey yok dedi.

Canım iyi bir doktora gidiyorum. Bizde 2.ayda rotayı yaptırdık. 3tede yaptırabilirsin dedi 2de olur dedi. Önemli bir aşı olduğu için ne kadar erken o kadar iyi diye düşündük biz 2de yaptırdık.
Canım, hangi uygulama o?

Kızlar eşinize karşı nasıl sakin kalabiliyorsunuz? Ben bu kadar fedakarlığa rağmen bana laf söyleyince, emzirmek zor mu geliyor diyince ne bileyim gece yarım saat bak dediğimde seni istemiyor annen dediğinde sakin kalamıyorum artık. Bebeğimin kavganın ortasında kalmasını da istemiyorum. Uykusuzluk, yorgunluk, 7/24 emzirmek zaten sabrımı zorluyor. Çok sıkışmış haldeyim. Nasıl sakin kalmalıyım?

Kızlar eşinize karşı nasıl sakin kalabiliyorsunuz? Ben bu kadar fedakarlığa rağmen bana laf söyleyince, emzirmek zor mu geliyor diyince ne bileyim gece yarım saat bak dediğimde seni istemiyor annen dediğinde sakin kalamıyorum artık. Bebeğimin kavganın ortasında kalmasını da istemiyorum. Uykusuzluk, yorgunluk, 7/24 emzirmek zaten sabrımı zorluyor. Çok sıkışmış haldeyim. Nasıl sakin kalmalıyım?
Sen kendini biliyorsun zaten canim yaptığın fedakarlığın 10 da birini bile yapamaz hic bir baba . O yuzden oyle dediğinde hayir cocugumu istemedigimden değil ihtiyaclarimi giderip cocugumla daha iyi ilgilenmek icin sana birakiyorum de . Oda bir baba olarak her beslenmeden sonra en az yarim saat oyalayabilmeli artık. Sonucta karni tok biliyorsun seni psikolojik olarak yipratmasina asla izin verme . En azından her aksam yarim saat dinlen dus al kendinle bas basa kal . Sabrin da artar en azından. Babalarin bunu lutuf olarak gormemeleri lazım sonucta bu cocuk bizim olduğu kadar onlarinda

Okunması olumlu etki mi ediyor? Biz okutmadık ama dur bakalım bulursam birini bu görevi vereyim ona 🙂
Aynn canım çocukların ismini ilk 3 günde okumak çok iyiymiş bizde ilk 3 günde okuyamadık ama 5.gündü galiba eşim hepimizi odadan çıkarıp okudu kulagına ismini ahirette kulağına okunan isimle çağırışıyor insanlar bizim oğlana 3 isin koydu 2 sini herkes biliyor 3. Bi tek kendi biliyo bana bile soylemedi bir insana buyu vs biley yapılmak istenirse tam adıyla yapmak lazımmış oyle bişey kimse yapamasın diye kimsenin bilmediği 3. İsim var

Aynen canim bizim de oyle hem uykusuz hem emmiyor ac ve dogal olarak cok huysuz. Doymadiklari icin uyaniyorlar bence.

Memede aglamak da gaz yapiyor canim seninki oyleydi sanki.
Tazyikli sutte gaz yaparmis. Ama sen yine de birden cok icme adacayi bence nolur nolmaz. Yavas yavas arttir.

Gece yarım saatlik uykular, meme istememe, memeye gelince kendini geriye atma, çığlığı basma, aç aç gezme, huzursuzluk... Bu 3. Ay atağı mı? Uykusuzluğa hadi alışmıştım ama meme istememe kısmı canımı çok sıkıyor kızlar. Boğazından kalıyor ve reflüsü var diyr canı mı yanıyor yoksa 3 ay atağı mı bu anlayamıyorum 😔😔
Aynilari bizde de var. butun gun uyumadi ve emmedi. Aglamadi ama gulmedi de huysuz huysuz mizikladi. Iki gecedir ac.
Hepimiz yasadigimiza gore atak herhalde. Bir de benimki surekli konusuyor kendince. Kesfediyor sanirim
Benimkide çok konuşuyor bu ara sürekli söyleniyor beni bi anlamadınız diyor heralde yavrum 😂 Dün gündüz hiç uyutmaya çalışmadım saldım istediğin zaman uyu annem dedim ve gece aralıksız 5 saat uyudu 🙏🏼😂
Bugün de gündüz 2şer saat uyudu babası var ya uslu😂
İnşallah atlatmışızdır darısı sana kuzum 😘

Eklentiler

• B3589398-9B5F-4ADE-9048-C6734DA0F149.png
    B3589398-9B5F-4ADE-9048-C6734DA0F149.png
    215,1 KB · Görüntüleme: 58
gerçekten sen dışarda büyüt kuzunu inan okdr iyi gelecekki, artık büyüdüler al mesela hafta içi avmye git. bebek arabasında gazını daha da kolay cıkarır kafan dağılır dönüşte bebeğin uyur sende eşinin lafını sözünü duymazsn

X