2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar gaz sancılarımız eskisi kadar değil biliyorsunuz. Şimdi de uyutmaya çalışırken zıplaya zıplaya emmeye başladı iki gündür, tam uyudu diyorum memeyi bırakıyor, büyük bi enerjiyle tekrar emmeye başlıyor, tam 1,5 saat böyle yapıyor. Uyku gözünden akıyor ama memeyi bırakmıyor 🤦‍♀️ Bu nedir? Başına gelen var mı? Vazgeçtik geldik salona uykudan mızır mızır. Göğüslerim gitti elden

Kızlar gaz sancılarımız eskisi kadar değil biliyorsunuz. Şimdi de uyutmaya çalışırken zıplaya zıplaya emmeye başladı iki gündür, tam uyudu diyorum memeyi bırakıyor, büyük bi enerjiyle tekrar emmeye başlıyor, tam 1,5 saat böyle yapıyor. Uyku gözünden akıyor ama memeyi bırakmıyor 🤦‍♀️ Bu nedir? Başına gelen var mı? Vazgeçtik geldik salona uykudan mızır mızır. Göğüslerim gitti elden
Emzik tutturamıyor musun cnm ben emziğe alıştığından beri huzura erdim uykuya geçişlerde çok büyük kolaylık oldu

Devlette öğretmenim canım. Geçen senelerde parayla rapor alanlar varmış heyet ama artık vermiyorlarmış sanırım. 2-3 ay rapor bulsam gazı da biter belki. Senin iki tane senin evde olman çol daha iyi olur tabi
Canım iznin ne zaman bitiyor? Ben şubatın başında alıcam muhtemelen heyet raporunu. Bildiğim bir yer var. Eğer alırım dersen senin için konuşabilirim zamanı geldiğinde ordan alırsın

Canım iznin ne zaman bitiyor? Ben şubatın başında alıcam muhtemelen heyet raporunu. Bildiğim bir yer var. Eğer alırım dersen senin için konuşabilirim zamanı geldiğinde ordan alırsın
Canım ayın 19 unda bitiyor. Ay gerçekten veriyorlarsa alırım tabi 🙏 duacın olurum çok sevinirim 😍

Ben yine de tam tarihe bakıp söylerim sana, sen de yeri yazarsan gidip konuşayım şimdiden

Emzik tutturamıyor musun cnm ben emziğe alıştığından beri huzura erdim uykuya geçişlerde çok büyük kolaylık oldu
Ah o emziği bir alsa 🤦‍♀️ Ellerini gırtlağına kadar sokuyor ama emziği verince öğürüyor, neden öğürüyorlar ya 😞 damaklı damaksız hepsini denedim, bir kavanoz emzik oldu

Ah o emziği bir alsa 🤦‍♀️ Ellerini gırtlağına kadar sokuyor ama emziği verince öğürüyor, neden öğürüyorlar ya 😞 damaklı damaksız hepsini denedim, bir kavanoz emzik oldu
Annem çok inat etti her öğürdüğünde tekrar verdi ben kıyamadım peşini bıraktım anneme bırakmıştım kızı annem bütün gün uğraşmıştı ve aldı ama her öğürdüğünde tekrar verdi philips ile denesene bir gün boyunca biz sonra covid olduk eğer o memeyi almasa naparmışım bilmiyorum sütüne sür ucunu mamaya herseferinde

Annem çok inat etti her öğürdüğünde tekrar verdi ben kıyamadım peşini bıraktım anneme bırakmıştım kızı annem bütün gün uğraşmıştı ve aldı ama her öğürdüğünde tekrar verdi philips ile denesene bir gün boyunca biz sonra covid olduk eğer o memeyi almasa naparmışım bilmiyorum sütüne sür ucunu mamaya herseferinde
Ben de bir gece delirdim, aventin emziğini zorla vermeye çalıştım, öğürse de verdim, ayyy dudağını büzdü bir ağladı bana bakarak 😢😢 ilk kez öyle ağladı çok pişman oldum. Bir daha hiç denemedim 😞 hala vicdan azabı çekiyorum 😞 ben de hep hastalığı düşünüyorum ben hasta olursam bu çocuk ne yapacak diyorum. Tek ümidim belki azıcık büyüyünce alır 🥺

Canım nerde çalışıyosun? Heyet raporu satın alabilirsin aslına. Ben o şekilde yapmayı düşünüyorum. Gerçi ben muhtemelen istifa edicem büyük 1 e başlıcak seneye o zaman kız 1 yaşında olucak yanlarında olmam gerek o sebeple 3 sene falan çalışmayı düşünmüyorum sonra kızı kreşe artık kendime de bi iş bulurum inşallah 🙏
Ise donme konusu benim de kafami cok kurcaliyor. Birakabilecegim kimse yok bakicilar desen dunya para. Yani asgari ucretin 1.5 kati falan maasim zaten bakici asgari istiyor onu verince geriye ne kaliyor ki cocugumu biraktigima degmez diyorum.
Ama bir yandan da o kadar dirsek curuttum calistim didindim simdi ara versem bir daha donebilir miyim is bulabilir miyim ondan da korkuyorum.
E bir de 2. cocuk olursa ki isteriz zamani gelince onu da buyutup ise doneyim desem yasim da ilerleyecek. Iki ucu 💩lu degnek sastim kaldim napicam bilemiyorum

Ben de bir gece delirdim, aventin emziğini zorla vermeye çalıştım, öğürse de verdim, ayyy dudağını büzdü bir ağladı bana bakarak 😢😢 ilk kez öyle ağladı çok pişman oldum. Bir daha hiç denemedim 😞 hala vicdan azabı çekiyorum 😞 ben de hep hastalığı düşünüyorum ben hasta olursam bu çocuk ne yapacak diyorum. Tek ümidim belki azıcık büyüyünce alır 🥺
Cnm ağlamayı öğrendiler dudak büzerek bende dayanamıyorum sana çok hak veriyorum ama bi alıştırırsan mis ben çok rahatım şimdi emzikten önce ve sonra diye ikiye ayrılıyor nil😂

Asgari ücretle çalışırsan bakıcı da o kadar ister canım, bence de çalışmaman daha iyi olur, yazıklar olsun öğretmen asgari ücret alıyor ama özel okullar 260 bini bulmuş neredeyse. İngilizce branş da zor bulunuyor bizim İngilizce öğretmeni doğum iznine ayrıldı yerine kimseyi bulamadık. Bebek uslu olsa özel ders vereceğim, seninki duruyor aslında, ders verebilirsin. İngilizce ücretleri de dolgun aslında
Ben özel dersten yıldım kuzum okulda çalışmak daha iyi Antalya velileri biraz acayip çok havalılar 🤦🏻‍♀️😂

Canım senin bebekle benimki aynı bebek kesinlikle. Bu dediklerinin hepsi bende de var ama son 5 gündür meme almıyor doğru düzgün tek fark bu.
Ayyynısı. Kendini kusturuyor hatta elini gırtlağına kadar sokarak

Canım senin bebekle benimki aynı bebek kesinlikle. Bu dediklerinin hepsi bende de var ama son 5 gündür meme almıyor doğru düzgün tek fark bu.

Ayyynısı. Kendini kusturuyor hatta elini gırtlağına kadar sokarak
Benim ki zaten doğdugundan beri kusuyordu şimdi ğğğğğ diye sesler cıkarıyor genizden kendini daha beter kusturuyor 😔

Hala uyumadı 🥺 sallamaktan belim koptu, saatlerdir emiyor, atak haftası mıdır nedir, 2 gündür ne güzel uyuyordu ya 😭😭

Sizi okudukça 3 ayım aklıma geliyor ve bu durum sadece emzik aldıktan sonra bitti kızlar ha gayret biraz uğraşın kendini her kusturma numarasından sonra biraz geçsin deneyin bir taklit etme iki süte mamaya batırmayı deneyin ben sinirlenip tutmasa minnacık reçele batırcaktım o dereceye gelmiştimki gerek kalmadı😂😂😂😂

Hala uyumadı 🥺 sallamaktan belim koptu, saatlerdir emiyor, atak haftası mıdır nedir, 2 gündür ne güzel uyuyordu ya 😭😭
Ben de dün uyutma hatasi yaptim, erken uyudu korkuyordum zaten gece uykusunu alacak diye öyle de oldu. Gecenin 3ünde boncuk boncuk bakıyordu uyandi. Iki saattir ugrasiyorum anca uyudu şimdi. Ilk bir birbucuk saat gulusmeli sarilmali gecti ama ikinci yarıda uyuyamayinca sinirlendi ağladı. Sesleri de bi değişiyor gunden güne eskiden viyk viykti şimdi koca kiz gibi ağlıyor massallah

X