2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kuzum benin Allah sifa versin insallah
Sizin olcumleriniz alfa 57 degil miydi aslinda cok buyuk bir acida yok.demekki oturamyabiliyor yine de .son olcumleri nasildi annesi ne dediler biz de carsamba gidexegiz hangi gune kalca usg randevusu verirler bilmiyorum ayni gun de olabilir gidince gorecegiz.
1.ayimizda gelisim geriligi cikmisti
Biz iki gittiğimizde de aynı gün çekildi. Hele 2. De hiç beklemedik bile. Bir ay sonra tekrar kontrolümüz var. İnşallah sizinki düzelmişti. Pavlik bandaj çok zormuş. Sarilamiyorum bile doya doya. Oynayamiyoruz oyuna başlayınca heyecanlaniyo ayaklarını çırpmaya çalışıyor ve çok ağlıyor

Biz iki gittiğimizde de aynı gün çekildi. Hele 2. De hiç beklemedik bile. Bir ay sonra tekrar kontrolümüz var. İnşallah sizinki düzelmişti. Pavlik bandaj çok zormuş. Sarilamiyorum bile doya doya. Oynayamiyoruz oyuna başlayınca heyecanlaniyo ayaklarını çırpmaya çalışıyor ve çok ağlıyor
Çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce kurtulur yavrum bu aparattan.

İnsallah canımm 🙏🏻 Daha erken ama geçen pusette otururken aşağı kaymııs ayaklarını farketti ilginc ilginc bi baktı aynı eli gibi kaldırdı indirdi sonra göremedi heralde bıraktı😂 ben şeyi çok seviyorum odada bırakıp içeri gidiyprum mesela döndüğümde şaşkın şaşkın eline bakıyor bide seslenince böyle heycalanıyor hemen

Kuzum kanguru sling vs denemiymişdin kızını ona bağlasan birlikte yürüyüşler yapsanız yanına uzanır vaziyette oyun halısı varsa ona yatırsan. Biliyoruum hepsini denemişsindir akıl vermek gibi değilde ben ilk zaman oyun halısında oynarken kendi yatağıma koyup yanına uzanıyordum başta ağlıyordu ama işte piyanoya basa basa işte tepedekş oyuncakrın şıngırtısını yapa yapa ağlaması azaldı. Bir süre daha yanında uzandım ağlaması azaldı. Sonra bıraktım simdi kendisi oyalanıyor onun içinde. notdefteri2_ notdefteri2_ ikinizinde bebeklerinde gaz sorunu var ya kaka yapamama. Ben bakıyorum ıkınıyor sıkınıyor hemen pusetine koyuyorum 10 dk kalmaz kakasını yapıyor. Yatarak yapmıyor ya eğimli durdugu için sanırım pusette rahat yapıyor

Kuzum çağırma kötüyüü. Geniz akıntısı bizde de var sık sık serum gizyoloji ile burnunu açıyorum bende. Hırıltı konusunda takipteyim aile hekimine dinlemeye götürüyorum böyle arttıgını hissettiğimde. Bizde ki de reflüden kaynaklı. Ama bizimki sanırım ilk 3 ay bebeklerde mide kapakcıgından kaynaklo reflü sanırım. 2 hafta öncesine kadar beslendikten sonra düz yatırınca ağlardı hep onu yapmıyor artık. Doktor aynı bizlerdejş gibi geri geldiği için yakıyor onun acısı oluyor demişti. Eğimli yatırıyorduk biz o yüzden hep. Ama şu 2 haftadır çok şükür koyunca öyle ağlaması bitti diyebilirim. İnsallah geçer canım zor süreçler canları acıyor ve elimizden baska bir şey gelmiyor 😔 sen kendini korkutma doktorlar her zöaan en kötü senaryoyu söylüyor yan yatır biraz eğimli yatır. Sırt üstü yatırmak tehlikeli ben simdi ince bir yastıga sırtı gelecek şekilde koyup yan yatırıyorum sürekli
Kuzum ben de hep yan yatırdım bu zamana kadar yatağı da reflü yatağı değil ama rampalı oldu baş kısma yatıra yatıra. İnşallah geçecek, sabır gerek. Allah beterinden korusun ne diyelim 🤲🏻
Canım uzun zamandır girip yazamadım. Doruk iyi canım artık uyanık kalma süreleri uzadı, hiçbirşeye vakit bulamıyorum. 😴 sen nasılsın?
Küçük kuş nasıl 🐣

Maflor ben arada kullanıyorum etkili :)

😁🤣 ah hope um 🥴🤭 hepimizin hali aynı vallahi. Yarın annemde son günüm. Bugün doruku anneme emanet edip yürüyüşe çıktım son kez. Evde hiçbirşeye vaktim olmayacak muhtemelen 🤪 ben o veli toplantılarına kadar ayakta kalabilecek miyim acaba 🫤 vallahi yoruldum şimdiden.

Canımm vakit ayırıp giremedim bir Türlü.
Doruk 10 gün önce dudak bağından operasyon oldu. İyileşme sürecindeyiz. Şu an sadece meme emiyor ama bir memeyi hala ezerek emiyor. Biraz baskı azaldı ama doktor 3 haftadan sonra asıl etkinin görüleceğini söyledi. Şu an eskisine göre tabii daha iyi haldeyiz ama süreç uzun bakalım. Siz nasılsınız Mete kuş nasıl? Kilo alması ne durumda, sen neler yapıyorsun?

Ah o reflü… ama zamanla yoluna girecek inanıyorum. Bizim de ağzımızda salyalar başladı 😗 eşim 4 aylıkken diş çıkarmış sanırım Doruk ona benzeyecek 😴 oh my God 😒

Tazyik benim de başımın belası 😒 Arkana yaslanarak bir de memeyi makas yaparak emzirmeyi denedin mi? Ben bir nebze böyle çözüm buldum.
Denedim kuzum bazen işe yarıyor ama çoğunlukla kalıyor yine boğazında, genzi yanıyor herhalde bir de bit kere kalınca yer mi ediyor nedir o seansta birkaç kez daha kalıyor. İnşallah zamanla düzelir...

Eklentiler

• AB9140AA-C227-469C-B02D-404C53386825.jpeg
    AB9140AA-C227-469C-B02D-404C53386825.jpeg
    167,8 KB · Görüntüleme: 94
Mutlu yıllar teyzelerim ♥️
Amaa ben yerimm bu çocuğu 😍 maşallah 🧿 mutlu yıllarımız olsun ♥️
Kuzum ben de hep yan yatırdım bu zamana kadar yatağı da reflü yatağı değil ama rampalı oldu baş kısma yatıra yatıra. İnşallah geçecek, sabır gerek. Allah beterinden korusun ne diyelim 🤲🏻

Denedim kuzum bazen işe yarıyor ama çoğunlukla kalıyor yine boğazında, genzi yanıyor herhalde bir de bit kere kalınca yer mi ediyor nedir o seansta birkaç kez daha kalıyor. İnşallah zamanla düzelir...
Geçecek insallah🙏🏻

😂 internette videolar var ya öyle kapıda çocuklar ayrılmıyor ağlıyor içeri benide al diye 😅
çok tatlı olacaklar o kapının ennaltı varya minik parmaklar olacak çabuk cık diye
Eş durumumu bahsetmiştim sana hatırlarsan hiçbirşeye yardım etmemesini vs. Şimdiden onun stresini yaşıyorum sanırım. Bir de annemde kalabalığa alışmıştım. Evde tek başına olacağım için nedense bir hüzün kapladı içimi. Değişik hallerdeyim. 😁
Ah o fotoğraflar 🥲 beni de çok duygulandırıyor be hope’um ☘️ daha 2-3 hafta öncesinde ellerini suya sokup uyandırmaya çalışıyordum. Ne günlerdi 😒 şimdi en ufak şeye sıçrıyor 😁
Kedi yavrusuydu geldiğinde hey gidi…
Kontrolleri devam ediyor canım. Fizyoterapi almaya başladık bahsetmişimdir. Ciddi ciddi hızlıca toparladı doruk bu hareketlerle. Kan testi sonuçları iyi gelmeye başladı artık. 3 ay sonra yeniden kontrole gideceğiz. Böyle böyle süreç devam edecek.
En son göz için Rop kontrolünde de retina damarlarının oluşumu tamamlanmış dedi doktor. 1.5 ay sonraya randevu verdi. Herşey normalinde seyrederse ondan sonraki kontrol 6 ay sonra 1 yaşına tekabül ediyor ve süreç artık azalarak gidecek inşallah. Kritik süreci atlattık gibi.
Kuzum bu arada emzirme işin ne durumda? Biraz toparlandı değil mi Mete kuş? Senin eşinle durumların ne alemde?
O ıslanmalar bizi zorlayacak gibi bakalım biz ne yapacağız 🐣
cnm fiziğe nerde başladınız bu hafta alcımız çıkıcak ortopedi dr. u gerek yok dedi ama cocuk dr. uyla konustm aldırsanz iyi olur dedi 3ay snçta ayağı alcılıydı dedi. memnunmusnz

Ortamlara şu şekil girişimiz var 😍😂💃🏻
Burada tanıdığım kalbi ve eminim kendisi çok güzel kızlar bu yıl yavrularımızla yeniyılı karşılayacağız kuzulardan bir öpücük benim için alın 😘 Yanımda olduğunuz her an için teşekkürler 😍
Ayrıca benim gibi bugün doğan herkesin doğum günü kutlu olsun 🍾
Yönetiş yanak gururla sunar 😍 maşAllah subhanallah ömründe kendin gibi güzel olsun Mehmet bey 😍 nice mutlu yılların olsun inşallah güzel anne 😍😍

yüz üstü yatırabılıyormusn? Allahım gecici şifası olan şeler versin, gecicek üzülme bzm 5 gunumuz kaldı bitti cok şükür. sizinde öyle

yüz üstü yatırabılıyormusn? Allahım gecici şifası olan şeler versin, gecicek üzülme bzm 5 gunumuz kaldı bitti cok şükür. sizinde öyle
Amin canım Buna hamdolsun diyorum. Yüz üstü yatıramiyorum yan zaten yaramıyor. Sırt üstü pozisyonunu korumalıymışız.

X