Sürekli mi böyle sanırım üstünü altını değiştirirken cıkarıp tekrar mı takıyorsunhz.kaç gün kalacak böyle Rabbim şifa versiinAmin canım Buna hamdolsun diyorum. Yüz üstü yatıramiyorum yan zaten yaramıyor. Sırt üstü pozisyonunu korumalıymışız.
Sadece banyo yaparken çikaricaz onu da sık yaptırmayın dedi doktor. Altını değiştirmek bile öyle zor ki. Bir ay kullanıp kontrole gidicez sonrası duruma göre belli olur sanırım. Ama araştırdığımda göre bir ayda etkili bile olsa tedbiren ekstra bir ay daha takiliyormus.Sürekli mi böyle sanırım üstünü altını değiştirirken cıkarıp tekrar mı takıyorsunhz.kaç gün kalacak böyle Rabbim şifa versiin
Düzelsinde insallah bir süre onada sizede zor olacak işte. Zaten kış ayındayız o durusun bi ayarı vardır gerekirse ılık suyla silersin cocuguSadece banyo yaparken çikaricaz onu da sık yaptırmayın dedi doktor. Altını değiştirmek bile öyle zor ki. Bir ay kullanıp kontrole gidicez sonrası duruma göre belli olur sanırım. Ama araştırdığımda göre bir ayda etkili bile olsa tedbiren ekstra bir ay daha takiliyormus.
Ay ben anca girebildim . Ikk defa Hindi yaptim baya guzel oldu.Kızlaar hadi konu dağıtalım bu akşama nasıl sofralar kuracaksınız bakalım neler yapıcaksınız :)
Ahh geçen sene rakı tokuşturuyodum bu sene çaya talimben oğlumda birlikte kız uyudukça hazırlıklar yapmayı planlıyorum hatta video çekerek ve düzenleyerek kolaj yapıcam becerebilirsem bakalım
Mutlu senelere canimOrtamlara şu şekil girişimiz var
Burada tanıdığım kalbi ve eminim kendisi çok güzel kızlar bu yıl yavrularımızla yeniyılı karşılayacağız kuzulardan bir öpücük benim için alınYanımda olduğunuz her an için teşekkürler
Ayrıca benim gibi bugün doğan herkesin doğum günü kutlu olsun
canim biz evdeyiz burda amerika givi bi ruh yok zaten .Spicelover kuzumm sizin orada durumlar nasıl geçen haberde gördüm evler buz tutmuş
Biraz new year fotosu at oralardan içimiz açılsınHele New Yorkta olan varsa çok daha makbule geçer Kafeinsiz kahvemi içerken bakarım
ben bir kqdrh sarap ictim vallaben de annemdeyimherşeyi o hazırladı sağolsun tek yaptığım topik yapmak oldu kendisi Ermeni mezesi olup en sevdiklerimdendir hey gidi içki özledim ben de
oh kuuzm ya kiyamam , gecicek buda, tez zamanda gecsinHerkese iyi seneler kızlar. Biz de böyle giriyoruz yeni yıla
oo hemen kanalini takip edeyim kucuk asçımızınOğlumun ısrarları ile arada video paylaşıyoruz :) yılbaşı hazırlığımız
Tospikk o çoraplı eller ne olacakBiz daha 1.5 saat once yeni yila girdikgeriden geliyoruz .
Saglikli mutlu seneler diliyorum herkese
İnşallah 1-2 ayda kurtulur gider yavruşum benimSadece banyo yaparken çikaricaz onu da sık yaptırmayın dedi doktor. Altını değiştirmek bile öyle zor ki. Bir ay kullanıp kontrole gidicez sonrası duruma göre belli olur sanırım. Ama araştırdığımda göre bir ayda etkili bile olsa tedbiren ekstra bir ay daha takiliyormus.
Sizinde yeni yılınız kutlu olsun canım. Yeni bir yıl yeni bir düzen olacak sizin için. Maalesef canım. Ölçüm farkından midir bilmem ama açı artmış hatta. Doktor çift bez tedavisi diye birşey yok dedi. Özelde boşuna bir ay kaybettik yani.
kaç ay kalıcakmış peki?Amin canım Buna hamdolsun diyorum. Yüz üstü yatıramiyorum yan zaten yaramıyor. Sırt üstü pozisyonunu korumalıymışız.
Çok tatlııBiz daha 1.5 saat once yeni yila girdikgeriden geliyoruz .
Saglikli mutlu seneler diliyorum herkese
Kızlar tümm bebeklere bayıldım. Allah hepsinin bahtını güzel eylesin. Harika yıllar bizlerin olsun. Hasta olan yavrulara şifa sağlığı yerinde olana bol uyku getirsin yeni yılBunlar da benim kuzularım ellerinizden operler
Belli değil canım bir ay sonra kontrole gidicezkaç ay kalıcakmış peki?
Biz 10 gun kadar kullandik 1 e 1 bucuk sf karistirdik.bizimkide agliyordu genelde kucagimda uyuttum uyuyunca verdik.bide bebegimde titreme yapti ventolin biz cok korktuk ilk basta yan etkisiymis sizdede olursa korkmayinKızlar hepimize mutlu, bebelerimizle beraber sağlıklı yıllar diliyorum. Ve bir şey soracağım, bebesine ventolin hava veren var mı? Doktor sulandır dedi bana ama net konuşmadı kızım da çok ağlıyordu o sırada içinde yazıyordur diye soramadım ben de. Nasıl kullandınız? Ben 1 ml ventolin 1 ml serum fizyolojik karıştırdım ama kızım o kadar ağladı ki günde 3 kere nasıl yapıcam bilemiyorumsizler kullandıysanız nasıl kullandınız acaba?
Alerji günlüğünden selam kızlar. Biz alerji doktoruyla eleye eleye en son kuruyemişlere kadar geldik. Önce süt ürünleri ve dana eti, sonra yumurta, sonra tahin-susam, sonra buğday ve glüten derken şimdi ceviz badem gibi şeyler de yasak
Belli değil canım bir ay sonra kontrole gidicez