2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar günaydın, hayırlı sabahlar. Düne kadar herşey süper gidiyordu. Dün dolmuşa bindim oda biraz hırpaladı ve akşam kanamam oldu biraz. Şimdi simsiyaha döndü birkaç damla ara ara geliyor. Bugün doktor randevum vardı doktor keseyi gördü ama düşük riskin var dedi Progestan diye bir hap verdi. Haftaya çarşamba ya da randevu verdi. Çok moralim bozuldu. Bana dua edin bebeğim ve ben sağlıklı bir şekilde bu süreci atlatalım. Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin inşallah

Merhaba herkese. bat 10 şubat. Cumartesi akşam gebelik testi yaptım pozitif çıktı. uygulamaya göre doğum tarihi 19 ekim. aralık ayında kimyasal geçirdiğim için kan testine 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum. beta hcg takibi beni çok yordu ve üzdü. Yaşım 30 ilk çocuğum olacak

Geçmiş olsun...

Bence o kadar beklemeyi belki bir takviyeye ihtiyacınız olacak ve doktor verecek?
Bir an önce testinizi yaptırıp doktora görünün derim.

Aralık ayında kimyasal geçirdim. Aynı senin gibi küçük değerler oldu hep beta hcg. Adetim 3 gün geçtikten sonra doktora gittim. beta hcg ilk 41,2 sonra 77,6, sonra 34 , sonra 21 ve en son 0 oldu. kanamam çok yoğun 10 gün sürdü. Parça parça düşük oldu bende. Pıhtı gibi değil bildiğiniz parça parça düşüğü yaşadım.

Çok geçmiş olsun bence vakit kaybetmeden başka doktora da görünün. Arkadaşımında tüpe tutunan bir dış gebeliği olmuştu bi türlü bulamadılar en son gittiği tecrübeli bir doktor bulup ameliyatını yapmıştı. Tüpe de bi zararı olmadı hatta. Başka doktora gidin mutlaka.

Çok geçmiş olsun yatıp dinlenirseniz bişey olmaz. Sadece tuvalete gitmek için kalkın olur mu? Ev işleri filan her şeyi boş verin. Bebiş daha önemli

MaviSasa234 bende listeye girebilirim sanırım ikinci beta hcg 384 çıktığına göre yaş 29 ilk bebek beklenen doğum tarihi 15 ekim nasip olursa. Tüm herkes sağlıkla kucağına bebişini alsın inşallah

Bence o kadar beklemeyi belki bir takviyeye ihtiyacınız olacak ve doktor verecek?
Bir an önce testinizi yaptırıp doktora görünün derim.
Kimyasal geçirdikten sonra doktor bitince folik asite devam et demişti. Doktorun verdiği folik asiti 2 aydır kullanıyordum zaten başka bir şeye gerek olmadığını söylemişti. Tahlil yapılmıştı düşük değerim yoktu.

Sat neydi acaba ? bende 16 şubatta kese için gitmeyi düşünüyorum görünür mü emin olamadım
Son adet tarihi.
Açıkçası bunu doktora sorsanız daha doğru olur.
Çok geçmiş olsun yatıp dinlenirseniz bişey olmaz. Sadece tuvalete gitmek için kalkın olur mu? Ev işleri filan her şeyi boş verin. Bebiş daha önemli
Valla ben de güya titizdim şimdi gözüm bişey görmüyor. Bebek daha önemli dediğin gibi.

Çok geçmiş olsun sakın korkma ,yat dinlen bebeğin sana tutunsun inşallah Progestan da fayda edecektir

Bu başlığı ekim anneleri kısmına açsa biri keşke daha güzel olur

merhaba kızlar 6+0 haftalık hamileyim. Çalışıyorum ve sürekli hareket halinde bir iş tempom var. ama ben biraz yürüyüp fazla hareket edince kahverengi akıntım geliyor. doktorum zaten progestan verdi ama korkuyorum ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım.

Hanımlar benim test sonucum negatif çıktı.. Ben topiği isteyen birisi varsa devredebilirim
Bütün annelere adaylarına hayırlı olsun diyorum.. Sağlıklı bir gebeliğiniz olsun ve evladınızı elinize almak nasip olsun inş

İzin alabilirsen çok iyi olur aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…