Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Başladım yavrum ben Bestlak geldi bugün ona da başladım
Sabah 2 akşam 2 alıyorum solgarı yarından sonra da sabah öğlen akşam 2 şer alırım 3/4 gün kalıyor nasılsa diye günde 6 yazıyor. Tok karnına alıyorum
Canim solgarin nesini aliyon ve ne ise yariii

Yok doktoruma tabi ki de söyledim ama internette de sata göre girince farklı transfer tarihine göre farklı oluyor ama arada 10 gün falan oynuyor. Her türlü de bebek ultrasonda önde gözüküyor. Benim demek istediğim karnım çok rahat geliyor bana yani millet eğilemiyorum şu bu falan diyor ya bi de doktorum bebiş iri dedi 4 kilo dedi Allah Allah dedim bende bi sorun mu var nereye sığıyor bu bebek diyorum. Yani benim gibi çok karnı çıkmayan hamileler var mı rahat mı geçiriyorum o yüzden mi. Haftaya sezeryan olacağım hala 9 aylık gibi durmuyor karnım buna takıldım
Hmm tamam bir an sizin için endişelenmiştim 😅 bebek önde olabiliyor gelişimi benim de önde gitti 2-3 hafta sonra doktor normal dedi ben de anlamadım belki duruş şeklinden de olabilir yazıyordu nette kilo da +-200 oluyormuş ama sizinki iri bebek olacak belli 😂 benim göbeğim kocaman çıktı ama sabah aynada görmesem hamile olduğum aklıma gelmiyor eğilip kalkıyorum zorlanmıyor kocaman olmasına rağmen her işi yapıyorum duramam zaten yerimde 😁 herkeste aynı değil süreç iç karnıniz ile alakalıdir belki de karnınızın küçük olması

Kizlar hemen ozetliyorumm, oncelikle canimin cok tatli oldugunu soyleyeyim. Spinal oldum ve hic acimadi. Bu spinal anesteziden cok korkmustum ben ama hic yani korkulacak sey degilmis. Oglum allaha binlerce kere sukurler olsun su an saglikli. Ultrasonda 4 gun once 3500 gr cikmisti 3650 gr dogdu. Ameliyat zor degildi cocugu cikarirlarken biraz bastirdilar sadece ama onun disinda cok iyiydi. Geldim iki saat sonra hemen yurudum. 1,5 saat falan surmus ameliyatim toplam. Su ana kadar 2 kere yuruyus yaptim. Agri yok mu var. Ama korkulacak kadar degilmis. Sutum damla damla da olsa geliyor. Gece hemsire tartacak. Gebelik sekerim vardi biliyorsunuz o yuzden cocuga bir sey olacak mi tetikteyim ama simdilik sekerle ilgili sorunu da cikmadi. Bence benimki pozitif bir hikaye oldu. Ben bu tatli canimla kaldirdiysam kimse korkmasin bence ahhshshshs. Oglum cem’den herkese sevgiler💕kalanlara kolay dogumlar diliyorum ve litfen gozunuzu korkutmayin. Hayatimda ilk defa ameliyat oldum aksam 6 bucuk gibi ciktim ve su an bagdas pozisyonunda oglumun altini degistirdim

Hmm tamam bir an sizin için endişelenmiştim 😅 bebek önde olabiliyor gelişimi benim de önde gitti 2-3 hafta sonra doktor normal dedi ben de anlamadım belki duruş şeklinden de olabilir yazıyordu nette kilo da +-200 oluyormuş ama sizinki iri bebek olacak belli 😂 benim göbeğim kocaman çıktı ama sabah aynada görmesem hamile olduğum aklıma gelmiyor eğilip kalkıyorum zorlanmıyor kocaman olmasına rağmen her işi yapıyorum duramam zaten yerimde 😁 herkeste aynı değil süreç iç karnıniz ile alakalıdir belki de karnınızın küçük olması
Ohhh şu yorumunuz bile rahatlattı beni. Eğilip kalkıyor olabilmeniz. Bilmiyorum belki iç karnım geniştir ilk hamileliğim zaten. Ya paranoya oldum hatta eşime söyledim ultrason makinesi veya doktor yanlış ölçüyor olabilir mi bu bebek nasıl 4 kilo nereye sığdı diye 😃 o da saçmalama dedi tabi ki ama düşünceler gitmiyor. Bugün yatış işlemleri için ekg çekildi kan alındı falan. İyice stres oldum bi de benim bebiş aşırı böyle tekme atıp canımı yakmıyor yani hareket ediyor ama sakin şekilde buna da takıldım 😃 okuyorum milleti böğrüm acıdı tekmeden yazıyorlar bende diyorum bende bi sorun var sanırım

Ohhh şu yorumunuz bile rahatlattı beni. Eğilip kalkıyor olabilmeniz. Bilmiyorum belki iç karnım geniştir ilk hamileliğim zaten. Ya paranoya oldum hatta eşime söyledim ultrason makinesi veya doktor yanlış ölçüyor olabilir mi bu bebek nasıl 4 kilo nereye sığdı diye 😃 o da saçmalama dedi tabi ki ama düşünceler gitmiyor. Bugün yatış işlemleri için ekg çekildi kan alındı falan. İyice stres oldum bi de benim bebiş aşırı böyle tekme atıp canımı yakmıyor yani hareket ediyor ama sakin şekilde buna da takıldım 😃 okuyorum milleti böğrüm acıdı tekmeden yazıyorlar bende diyorum bende bi sorun var sanırım
Mizaç farkı bence her bebek aşırı hareketli olmuyor ya da bizimkiler doğum sonrasına saklıyor bütün enerjilerini 😁 benzer süreçteyiz ilk gebeliğim ve tüp bebik hatta daha önce özelden yazdım diye hatırlıyorum size 🫂 kilolu olması normah doğumda zorluyor ama sezaryen için sorun yok bu arada ne güzel işte doğar doğmaz rahat ele gelir kucaklamasi daha kolay olur 😌

Mizaç farkı bence her bebek aşırı hareketli olmuyor ya da bizimkiler doğum sonrasına saklıyor bütün enerjilerini 😁 benzer süreçteyiz ilk gebeliğim ve tüp bebik hatta daha önce özelden yazdım diye hatırlıyorum size 🫂 kilolu olması normah doğumda zorluyor ama sezaryen için sorun yok bu arada ne güzel işte doğar doğmaz rahat ele gelir kucaklamasi daha kolay olur 😌
Kilolu olmasına seviniyorum yani 4 kilo diyor ama yanılma payı ile 3700 falan doğar diye tahmin ediyorum. Evet konuşmuş olabiliriz 🥰 demek ki mizaç farklı her vücut farklı kadınlarda kiminin böyle karnı kocaman çıkıyor son aylarda. Ben mesela haftaya doğurucam hemşire bile aaa doğuruyor musunuz diye şaşırdı 😃 bunlar beni geriyor daha doğurmamam lazım sanki gibi düşünüyorum.

Ayva çekirdeği bana hiç iyi gelmedi,sanki daha çok kuruttu gibi hissediyorum. Lansinoh lanolin aldım o biraz rahatlatiyo sanki. Gümüş kapaklari da kullanıyorum
Ozaman kullanma canım dediğim gibi herkeste aynı etkiyi vermeyebilir bakalım ben koydum yapicam yine eğer yaramazsa kullanmam

Bendede çok iştah var ama galiba son haftalarda ödem yüzünden böyle kilolar biraz kandırayım kendimi😂
Vallahi doktorum kndine gel bi silkelen dedi 0 kiloyla kapatixaz dogumu dedi zaten alacagini aldn bebekte buyuk yeter artik dedide bi kulaktn girdi otekinden cikti elimden gelwni yapicam ama cidden zor gorunuyor
Bebekte bir sikinti fazla kilo falan yoksa bu tutumu acayip sacma ve kaba buluyorum
Bende sacma buluyorm gercekten skldm artik bu muhabbettn zatrn kilo knjsunda bnde biraz uzgunm ama yapicakta birsey yok once saglik🦋

Ben de girip geceleri uyuyamadigimda bakiyorum hep ama takintiliyim herseyi okumadan birakamiyorum. Yazmaya halim kalmadan uyuyakaliyorum sonra :))

Dogumlar hizlandi, bebislerini kucagina alan herkesi vok tebrik ederim. Yaslari uzun olsun insallah. Ben de en son 35 hafta kontrolune gittim 23 nisanda, nstde birsey yok, bebis 2900 gibi gorunuyor ama -200 de olabiliyor malum dedi. Halen calisiyorum ama yasal calisma hakkim haftaya sali bitiyor, gidip hep 37 bitisi kontrolümüzu olacagiz, hem de raporumu mecburen calisamaz durumuna cevirecegim.

Bir de bebis ters hala ya, bakalim ne zaman donecek, bekliyorum ama her gittigimde ters duruyor ters duruyor diyor doktor :/ ilk iki kizcemi vajinal dpgurmusken ucuncu de de oyle olsun istiyorum, umarim döner artik. Dondugunu de anlar miyim bilmiyorum hic.

Kızlar ben doğurdum,yazamadım anestezinin etkisinden tüm gün midem bulandı çıkardım.sezaryen mide bulantısının yanında hiç bişe kaldı valla.şimdi biraz daha iyiyim.mete 3,540 kg 51 cm doğdu çok şükür sağlıklı nefes alışverişine bakıyorum sürekli analık bu galiba ☺️🥰😘herkese kolay doğumlar diliyorum 🙏

Back
X