Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Enfeksiyon ben de sık geçiriyorum korkma, doktor fitil verir kullanınca geçiyor canım
Ya bana şunu vermiş doktor vajinal mantar tedavisi diyor ben sadece çok akıntım oluyor demıstım kasıntı yanma fln yok enfeksiyonda bu mı veriliyor ki

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 81
Kuzum zaten karnımı görsen 39. Haftada gibiyiz 🤣 bugün hastanede hocalar gördü bi kaş hafta mı kaldı doğuma diye soruyorlar 🤣 ama ben sadece 5 kilo aldım 😀 demek ki böyle gidecek gibi. Her şey yiyorum. Zaten yumurtaya bayılırım her gün mutlaka 2 yumurtam var. Et, tavuk vs. Çok severim mutlaka her gün yemekte yiyorum ama demek ki max bu kadar oluyor
He deseydin açılın doğuracağım. İnsanların yorumları da beni benden alıyor 😅 Ben de aynı 5 kilo aldım zaten bebeği de düşünürsek bize pek bir şey kalmıyor ama buna da şükür güzel gidecek her şey inşallah içini ferah tut 😊 Yemeğini de yiyorsun elinden geleni yapıyorsun bundan sonrası Allah'a emanet 🤲🏻

Kızlar şimdi doktor riskli falan diyince bi anda son kalan parçaları da almaya karar verdim acilen 🤣 eşim acele etme yarın doğurmuyorsun sonuçta dedi ama gıcık oldum ona da 🤣 her şey hazır olsun da öyle bekleyelim dedim. Şimdi iki çeşit küvet seti arasında kaldım sizce hangisi faha kullanışlı olur
Ben şöyle bir sey aldım canım kuvettense

Eklentiler

• 120E5584-C0DF-46DA-AE24-7B1DA9B72137.webp
    120E5584-C0DF-46DA-AE24-7B1DA9B72137.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 60
İlk zamanlar burun tıkanıklığı sık oluyormuş galiba bu burun aspiratörleri alınmalı mı ilk aşamada ?
Bir de şırınga mı daha kullanışlı olur diğeri mi acaba bir videoda görmüştük fışşş diye çıkıyordu şırıngayı itince :D

Ekran görüntüsü 2025-04-28 213612.webp
Ekran görüntüsü 2025-04-28 213802.webp

Kızlar şimdi doktor riskli falan diyince bi anda son kalan parçaları da almaya karar verdim acilen 🤣 eşim acele etme yarın doğurmuyorsun sonuçta dedi ama gıcık oldum ona da 🤣 her şey hazır olsun da öyle bekleyelim dedim. Şimdi iki çeşit küvet seti arasında kaldım sizce hangisi faha kullanışlı olur
Katlanır küvet için biri yıkarken katlanıyor hiç kullanışlı değil demişti ama hatırlayamadım buradan biri miydi yoksa instagram’da paylaşım yapan annelerden biri mi

Yarın kontrolüm var kontrole gitmeden kendimizden kan isteyim de hazır olsun doktora hemen gösteririm dedim maşallah her değer bana göz kırpıyor 🙄 idrar tahlilinde ki enfeksiyonu çekemedim bile anında kültür ekledim tahlile 🙄

Eklentiler

• IMG_6823.webp
    IMG_6823.webp
    65,9 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_6824.webp
    IMG_6824.webp
    135,1 KB · Görüntüleme: 58
Katlanır küvet için biri yıkarken katlanıyor hiç kullanışlı değil demişti ama hatırlayamadım buradan biri miydi yoksa instagram’da paylaşım yapan annelerden biri mi
Ay sanırım ben de öyle bir mesaj hatırlıyorum buradan biri yazmış olabilir. O zaman katlanmayanını alıyorum ya riske atmayayım.
Ben şöyle bir sey aldım canım kuvettense
Bunu da çok öneren vardı ya bundan da alabilirim aslında. Katlanabilirden tamamen vazgeçtim.
He deseydin açılın doğuracağım. İnsanların yorumları da beni benden alıyor 😅 Ben de aynı 5 kilo aldım zaten bebeği de düşünürsek bize pek bir şey kalmıyor ama buna da şükür güzel gidecek her şey inşallah içini ferah tut 😊 Yemeğini de yiyorsun elinden geleni yapıyorsun bundan sonrası Allah'a emanet 🤲🏻
atnen öyle kuzucum. Rabbim bebişlerimiz dana emanet. Sağ Salim doğru zamanda kucaklarımıza almayı nasip et.
Ohh ne güzel iyi tarafından bak hep böyle sen pozitif bebiş pozitif inşallah çıkar bacım yukarı sen hep ayaktasin diye öyledir yercekiminden ötürü diye yorumladım 😂şimdi eve geçince bol bol yatarsın oda çıkar yukarı sen yemene dikkat et bol bol meyve sebze kaşar kuruyemiş ne bulduysam ye ☺️
aynen öyle kuzum tüm tuşlara basacağım artı napalım 🤣

Hahahah 🤣 ay hayatımda yemediğim kadar yiyorum halbuki hala nasıl kilo veriyor olabilirim şaka gibi 🤣 sinirlerim bozuk eğitin kızlar beni 🤣

ayyy inşallah ben tüm tuşlara basayım da 🤣 bi de gebelik şekerinden korktum yüzden şekerli şeyler yemiyordum. Artık şekerli şeylerde yiyeceğim 🤣
Valla kilo konusunda ben eğiteyim ama nasıl alıyorum bende bilmiyorum 🤣🤣yarın kontrol var hoca tartıya çık dicek bakalım tartı 69.5 den sonra kaçı gösterecek kaç kg aldım ak kara belli olacak inanılmaz moralim bozuluyor kg aldıkça 😅 ay çok şükür şekerin yoksa ye tabi bacım ama abartma sen yinede sonuçta şeker bizim içinde çocuk işinde çok faydalı değil az az ye ama ceviz,yumurta,avakado,badem,Kaju,kaşar peynir mutlaka tüket ve muz üstüne tahinnn🤭🤭

Ben katlanır aldım valla bakalım kardeşimde ondan kullanıyor 9 aylık oldu hala kullanıyor memnun🙂

Ay sanırım ben de öyle bir mesaj hatırlıyorum buradan biri yazmış olabilir. O zaman katlanmayanını alıyorum ya riske atmayayım.
Ben katlanan aldim yer kaplamaması icin ama altinda ekstra ayakları var yani ayaklari kapatmadigim surece yikarken katlanmasi imkansız kullanışlı geldi bana. Diger sepet gibi olan direk katlananlar evet yikarken kapanıyor.
Bundan aldim ayaklı

Eklentiler

• images-2.webp
    images-2.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 74
Bugun kontrolüm vardı 29+1 günüyle uyumlu dedi 1400gr olmuş 🥰🥰 ilk defa yüzünü gördük sonunda ve parmagini emerken yakaladık çok tatlıydı bugün ayrı bi heyecan yaşadım gözlerim dolu dolu 🥲🥰 renkli olanda da parmağını emiyor ama görüntüyu tamamlamamış cihaz sanırım

Eklentiler

• 20250428_160901~2.webp
    20250428_160901~2.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG-20250428-WA0034.webp
    IMG-20250428-WA0034.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 67
Ben katlanan aldim yer kaplamaması icin ama altinda ekstra ayakları var yani ayaklari kapatmadigim surece yikarken katlanmasi imkansız kullanışlı geldi bana. Diger sepet gibi olan direk katlananlar evet yikarken kapanıyor.
Bundan aldim ayaklı
Evet evet ayağı olduğu için bende katlanacağını sanmıyorum. İnstagram da gördüm onlar sepette yıkarken katlanıyor o çamaşır sepeti gibi bir şey. O yüzden katlanması normal ama benimki de böyle kardeşimde kulllanıyor dediğim gibi öyle bir şey yaşamadık. Dediğin gibi yer kaplamaması açısından da bende bunu tercih ettim

Bugun kontrolüm vardı 29+1 günüyle uyumlu dedi 1400gr olmuş 🥰🥰 ilk defa yüzünü gördük sonunda ve parmagini emerken yakaladık çok tatlıydı bugün ayrı bi heyecan yaşadım gözlerim dolu dolu 🥲🥰 renkli olanda da parmağını emiyor ama görüntüyu tamamlamamış cihaz sanırım

Ahh ne güzel bir poz vermişsin bebiş maşallah yaa çok tatlısın çokk 🥰 :nazar: :nazar: :nazar: İnşallah biz de doğmadan bi yüzünü görürüz hep kapatıyor ultrason fotosu yok doğru düzgün evladın :D

Evet evet ayağı olduğu için bende katlanacağını sanmıyorum. İnstagram da gördüm onlar sepette yıkarken katlanıyor o çamaşır sepeti gibi bir şey. O yüzden katlanması normal ama benimki de böyle kardeşimde kulllanıyor dediğim gibi öyle bir şey yaşamadık. Dediğin gibi yer kaplamaması açısından da bende bunu tercih ettim
O videoyu görünce katlananlara ön yargılıydım da bu kullanisli baya. Gule güle kullan sende inşallah 🥰🥰

Ahh ne güzel bir poz vermişsin bebiş maşallah yaa çok tatlısın çokk 🥰 :nazar: :nazar: :nazar: İnşallah biz de doğmadan bi yüzünü görürüz hep kapatıyor ultrason fotosu yok doğru düzgün evladın :D
İnşallah görürsünüz sizde 🤲 bizde aynı şekilde gorememiştik bu sefer nasip oldu cok şükür ♥️

Yüksek kaliteli plastik malzeme yazmışlar açıklamaya bilemedim sanırım dümdüz plastik 🤣 bime geleni alacaktım ama arkadaşım katlanabilir alma dedi ya katlanır bebek düşerse falan riskli dedi korktuk ama hiç böyle bi şeyle karşılaşan da olmamış açıkçası bilemedim o yüzden.

İnşallah kuzucumm. Karar verdim zaten 30. Haftada rapor alacağım iki hafta. 32 de de zaten doğum izni başlayacak. Artık hep yatarım 😀 plesenta aşağıda demeyelim de Rabbim doğum öncesi evde yatıp dinlenmem için fırsat yarattı diyelim 🤣
Bana da çok güvenilir gelmiyor katlanır olanlar kalın plastik kullanmıştım ilk çocuğuma bunda da öyle yapıcam.

Back
X